In Memoriam – Myrna Reinhard

Lieve studenten,

Tot ons grote verdriet hebben wij vernomen dat Myrna Reinhard, masterstudent Geneeskunde, plotseling is overleden door een ongeval in het hostel waar zij verbleef. Myrna was een actieve student op de faculteit en daarbuiten. Zij was betrokken bij de medezeggenschap, de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen, de Geneeskundestudent en N.S.V. Ovum Novum. Myrna was zeer geliefd onder velen van ons. Wij willen de familie, vrienden en naasten van Myrna heel veel sterkte toewensen.

We kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jou een bericht is dat veel indruk maakt. Er is voor Myrna een herdenkingsplek in de wachtkamer van het StIP. Mocht je behoefte hebben om bij dit verlies stil te staan en een laatste groet achter te laten, dan ben je daar van harte welkom.

Als dit verlies veel bij je los maakt en je er graag over wil praten, dan zijn de studieadviseurs beschikbaar. De MFVN-kamer en de SOOS-kamer zullen ook geopend zijn als je behoefte hebt om erover te praten. Daarnaast heeft de MFVN ook vertrouwenspersonen waar je laagdrempelig bij terecht kan om over deze gebeurtenis te praten. Dit zijn Lieke Winnemuller en Tristan van der Leest. Je kan hen bereiken via hun e-mailadres: liekewinnemuller@gmail.comTristan.vanleest@radboudumc.nl

Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van het SOOS , de student-assessor en het bestuur der MFVN,

Aaya Darai                                                  Stijn Raessens

Emmy Kok                                                   Peter Belgers

Isa Witteveen                                               Meike Kappen

Milou Groenen                                             Tristan Couwenbergh

Jon van Broekhoeven                                  Loes Linskens

Eline van der Meer                                      Milou Groenen

Lavinia Martis                                             Max van Lieshout                       


14707807_10211296187469676_8594707841829376458_o.jpg

Welkom bij de MFVN

Welkom op de website van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen! De MFVN is de studievereniging voor de studies geneeskunde en Biomedische Wetenschappen aan het Radboudumc. Op deze website vind je onder andere nieuws over de vereniging, al onze activiteiten en kun je boeken bestellen. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op de MFVN-kamer!

Over ons


Kortingspas

Kijk nu welke kortingen je kan scoren met jouw lidmaatschap!

Nieuws

MFVNieuwsbrief mei - juni

Lieve Leden, beste Vrienden, Het einde van het collegejaar en het begin van de vakantie zijn in zicht. Tevens is het treurige moment...

Voor meer nieuws, zie het volledige nieuwsoverzicht.