Welkom bij de MFVN

Welkom op de website van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen! De MFVN is de studievereniging voor de studies geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Molecular Mechanisms of Disease aan het Radboudumc. Op deze Website vind je onder andere nieuws over de Vereniging, al onze Activiteiten en kun je boeken bestellen om te studeren. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op de MFVN-kamer.

Over ons


Beste MFVN-lid of medisch student,

Helaas leven we nog steeds in een rare tijd. Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep. Ook op de faculteit heeft dat gevolgen. Op dit moment is er onder studenten een forse toename van het aantal besmettingen. Dit heeft ook gevolgen voor ons en onze activiteiten. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen voorzichtig doet en geen enkel risico neemt. Hiernaast vind je de infographic die door het Radboudumc is verspreid. Probeer je hier zo veel mogelijk aan te houden. Volg daarnaast ook de aanwijzingen op van de amanuenses hier op de faculteit. Alleen op deze manier kunnen we in de toekomst doorgaan met het organiseren van onze activiteiten.

MFVN-kamer

Er zal op elke doordeweekse dag tussen 9.00 uur en 16.00 uur een Bestuurslid achter de balie zitten om jullie van dienst te zijn. Wacht op je beurt achter de strepen op de grond. De rest van de Kamer is de werkplek van het Bestuur en kan op dit moment niet als recreatieplek dienen. Het is dus nu niet de bedoeling dat er op de bank gezeten wordt. Koffie en thee is verkrijgbaar om mee te nemen.

Met vriendelijke groet,

Het 69e bestuur der MFVN 

Infographic_Corona_klachten.jpg


 
Het_kloppend_hart.png
Word_lid.png


SIMFVN.png


Nieuws

Kortingspas

Kijk nu welke kortingen je kan scoren met jouw lidmaatschap!


Instrumenten kopen 

Klik hier om je instrumenten te kopen 

Boeken kopen 

Klik hier om je boeken te kopen 

Voor meer nieuws, zie het volledige nieuwsoverzicht.