Lieve studenten,

Tot ons grote verdriet hebben wij donderdag 20 september vernomen dat Mark Bossink, student Biomedische Wetenschappen, is overleden.  Mark was een actieve student die zich op meerdere fronten heeft ingezet voor onze faculteit. Hij was betrokken bij de medezeggenschap, opleidingscommissie en de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Mark was  zeer geliefd onder velen van ons. Wij willen zijn familieleden, vrienden en naasten veel sterkte toewensen.

We kunnen ons voorstellen dat dit ook voor jou een bericht is dat veel indruk maakt. Er is voor Mark een herdenkingsplekje in de wachtkamer van het StIP. Mocht je behoefte hebben om bij dit verlies stil te staan en een laatste groet achter te laten dan ben je daar van harte welkom.

Als het veel bij je los maakt en je er graag over wil praten, zijn de studieadviseurs beschikbaar. Als je aangeeft bij het StIP dat je hiervoor komt dan kun je direct bij een studieadviseur terecht (als de balie van het StIP dicht is, loop dan even door, er is altijd wel een studieadviseur aanwezig). Daarnaast heeft de MFVN ook vertrouwenspersonen waar je laagdrempelig terecht kan om over deze gebeurtenis te praten. Dit zijn Lieke Winnemuller en Tristan van der Leest. Je kan hen bereiken via hun e-mailadres: Lieke.ja.winnemuller@radboudumc.nl, Tristan.vanleest@radboudumc.nl

Als je met iemand uit je eigen omgeving wil praten, schroom dan niet. Het is belangrijk dat je het bespreekbaar maakt en hier niet alleen mee rondloopt.

Buiten bovenstaande opties is telefoonnummer 113 dag en nacht bereikbaar voor ondersteuning (0900-0113 of www.113.nl<http://www.113.nl>).

Wij wensen jullie sterkte met het verwerken van dit nieuws.


Met vriendelijke groet, namens het bestuur van het SOOS , de student-assessor en het bestuur der MFVN

Aaya Darai                                                  Stijn Raessens

Emmy Kok                                                  Peter Belgers

Isa Witteveen                                             Naud Bernards

Milou Groenen                                           Stijn van der Zwaag

Jon van Broekhoeven                                Loes Linskens   

Marinthe Meijer             `                            Milou Groenen

Lavinia Martis                                             Imme Kraakman


mark.jpgWelkom bij de MFVN

Welkom op de website van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen! De MFVN is de studievereniging voor de studies geneeskunde en Biomedische Wetenschappen aan het Radboudumc. Op deze website vind je onder andere nieuws over de vereniging, al onze activiteiten en kun je boeken bestellen. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op de MFVN-kamer!

Over ons

Agenda

24
sep.
Gotcha!
  • Algemeen
10
okt.
MFVN-feest
  • Feest
  • Molenstraat
12
okt.
MFVN Survivalweekend Ardennen
  • Reizen + online kaartverkoop
  • Ardennen
12
okt.
MFVN-CoStaCie VriMiBo
  • Feest
  • Café de Aesculaaf
15
okt.
Gotcha! finale
  • Feest
  • cafe De Fuik

Nieuws

Kortingsperiodes boeken

Wil jij je boeken met korting bestellen? Dit zijn de periodes waarin dat kan:  - 8 oktober 2018 t/m 3 december 2018 - 7 januari 2019 t/m 25...


Boeken bestellen instructie Voor het aankomende collegejaar zal je een aantal boeken nodig hebben. Die boeken kan je via deze website...

Voor meer nieuws, zie het volledige nieuwsoverzicht.