Lieve Leden,

Na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen zijn wij in overleg gegaan over de Activiteiten van de aankomende periode. We hebben besloten om de Goede Doelenweek te verplaatsten naar 2022, omdat COVID-19 juist voor de doelgroep van het Goede Doel een groot risico vormt. 

Verder zal de MFVN-kamer beperkt openzijn. De Kamer zal elke werkdag van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend zijn voor dringende zaken. De instrumentenverkoop zal open blijven. Koffie en thee zullen alleen worden geschonken om to-go mee te nemen.

Liefs,
70e

Naamloos-1.png

Welkom bij de MFVN

Welkom op de website van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen! De MFVN is de studievereniging voor de studies geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Molecular Mechanisms of Disease aan het Radboudumc. Op deze Website vind je onder andere nieuws over de Vereniging, al onze Activiteiten en kun je boeken bestellen om te studeren. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op de MFVN-kamer.

Over ons

Beste MFVN-lid of medisch student,

Helaas leven we nog steeds in een rare tijd. Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep. Dit heeft ook gevolgen voor ons en onze activiteiten. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen voorzichtig doet en geen enkel risico neemt. Hieronder vind je de infographic die door het Radboudumc is verspreid. Probeer je hier zo veel mogelijk aan te houden. Volg daarnaast ook de aanwijzingen op van de amanuenses hier op de faculteit. Alleen op deze manier kunnen we in de toekomst doorgaan met het organiseren van onze activiteiten.

De MFVN-kamer is elke werkdag van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend voor de verkoop van instrumenten en Merchandise.

We wensen iedereen een goede gezondheid toe in deze tijd.

Met vriendelijke groet,

Het 70e bestuur der MFVN 

Poster_COVID-19_maatregelen_faculteit.png

Agenda

20
jan
Pre-order Almanak XIVe Lustrum
  • Algemeen + online kaartverkoop
9
feb
Algemene Ledenborrel
  • Algemeen + online kaartverkoop
  • Café de Professor
10
feb
Medness TFV x MFVN
  • Algemeen + online kaartverkoop
14
feb
Wissel-ALV
  • Algemeen
22
mrt
Consitutieborrel 70e
  • Algemeen

Nieuws

Het_kloppend_hart.png
Word_lid.png

Kortingspas

Kijk nu welke kortingen je kan scoren met jouw lidmaatschap!

Boeken kopen 

Klik hier om je boeken te kopen 

Voor meer nieuws, zie het volledige nieuwsoverzicht.

Partners van de MFVN