Welkom bij de MFVN

Welkom op de website van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen! De MFVN is de studievereniging voor de studies geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Molecular Mechanisms of Disease aan het Radboudumc. Op deze Website vind je onder andere nieuws over de Vereniging, al onze Activiteiten en kun je boeken bestellen om te studeren. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op de MFVN-kamer.

Over ons

Bestuur iets voor jou?

Per september komen de volgende functies vrij:

  • Praeses
  • Ab Actis
  • Bestuurslid Intern
  • Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs

Bekijk het Bestuur-iets-voor-jou-boekje voor meer informatie.

Wil je ook vrijblijvend meelopen? Stuur een e-mail naar mfvn@radboudumc.nl

mfvn20helpt.jpg

Aangescherpte maatregelen MFVN in verband met het coronavirus

De MFVN heeft besloten om naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van het RIVM, de Radboud Universiteit, het Radboudumc en de Radboud Health Academy (RHA) zelf ook maatregelen te nemen. De maatregelen zullen toegelicht worden in dit bericht.


Alles wat de MFVN organiseert zal tot en met woensdag 20 mei worden geannuleerd.

We begrijpen dat velen van jullie al kaarten hebben gekocht voor Activiteiten die geannuleerd worden. Deze personen ontvangen spoedig een aparte e-mail met verdere informatie. We hopen op ieders begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Het mogelijk verzetten van Activiteiten zal overwogen worden door het Bestuur.


De MFVN-kamer zal tot en met woensdag 20 mei gesloten zijn.

Het wordt studenten geadviseerd om niet naar de Faculteit der Medische Wetenschappen of naar het Radboudumc te komen.

  • Instrumenten kunnen gekocht worden via de Webshop (https://www.mfvn.nl/producten/instrumenten).
  • Voor vragen omtrent de MFVN kan contact opgenomen worden door een e-mail te sturen naar mfvn@radboudumc.nl.
  • Voor vragen omtrent de gevolgen van het coronavirus op de Faculteit der Medische Wetenschappen kan contact worden opgenomen via soos@radboudumc.nl. Het SOOS zal bijdragen aan het verzamelen en het bundelen van de vragen. Heb begrip voor het feit dat er op dit moment tijd nodig is voor de opleiding om de vragen te beantwoorden. 


Vermijd zo veel mogelijk sociaal contact en houd jezelf gezond.

De MFVN kijkt ernaar uit om er na afloop van deze bijzondere tijd weer voor iedereen te zijn!


Het 68e Bestuur

MFVN HELPT!

Wil jij helpen?


De MFVN biedt geen activiteiten aan tot en met 28 april en de Radboud Universiteit houdt momenteel ook haar deuren gesloten. Zit je thuis en heb je niks te doen? Wellicht kun jij je steentje bijdragen in deze bijzondere tijden. Hieronder staan enkele mogelijkheden. 


Schrijf je in voor de Flexpool van het Radboudumc, zodat zij je op kunnen roepen om noodzakelijke (medische) ondersteuning te geven wanneer zij dat nodig achten. Meld je aan via https://www.radboudumc.nl/intranet/corona/flexpool


Schrijf je in om kwetsbare personen in de samenleving een handje te helpen waar nodig. Het initiatief ‘Gewone Mensen’ zet zich landelijk breed in om hulpbehoevenden en fitte, jonge Nederlanders met elkaar in contact te brengen om boodschappen te doen, medicijnen ophalen, de hond uit te laten, et cetera. Meld je aan via https://www.gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl


Nieuws

Kortingspas

Kijk nu welke kortingen je kan scoren met jouw lidmaatschap!


Instrumenten kopen 

Klik hier om je instrumenten te kopen 

Boeken kopen 

Klik hier om je boeken te kopen 

Voor meer nieuws, zie het volledige nieuwsoverzicht.