Promocommissie

Promocomissie

De Promocommissie bestaat uit zeven studenten die lid zijn van de MFVN. De promocommissie houdt zich met verschillende activiteiten bezig. Aan het begin van het jaar organiseren ze de introductiemarkt. Hier kunnen de nieuwe eerstejaars studenten kennismaken met de commissies van de MFVN. Verder verzorgt de commissie het commissieledenbedankje en het commissieledenuitje waarmee ze de alle commissielden van de MFVN bedanken voor hun inzet.


Promocommissie

Pleun Bolt (2020) Coördinator
Aysha Naomi Cijntje (2019) Commissielid Acquisitie
Emile Franssen (2018) Bestuurslid Extern
Robin van Heusden (2021) Algemeen Lid
Mauro Martinus Maria Meessen (2019) Algemeen lid
Kim Oomkes (2021) Algemeen Lid
Liselotte Anne Frédérique van Woudenberg (2021) Algemeen Lid
Promocommissie.jpg

Activiteiten

Introductiemarkt

Tijdens de introductie week in augustus van de eerstejaars geneeskunde en Biomedische wetenschappen studenten wordt er door de promocommissie een introductiemarkt georganiseerd. Op deze markt presenteren de commissie van de MFVN zich. Ook hebben een aantal externen, zoals IFMSA-Nijmegen, het SOOS en café de Aesculaaf een plek op deze markt. Studenten kunnen de MFVN beter leren kennen en zich inschrijven om vrijblijvend mee te kijken bij een van de commissies. Naast de standjes, wordr er voor muziek, een BBQ en activiteiten gezorgd.

Kom-Is-Zien

De Kom-Is-Zien is het kleine broertje van de introductiemarkt. Halverwege het jaar vindt er een kleinere markt plaats waar de commissies van de MFVN en enkele externen zich presenteren. De markt vindt meestal in februari plaats en ook hier kunnen studenten zich inschrijven om vrijblijvend mee te kijken met een van de commissies van de MFVN.

Commissieledenbedankje

De promocommissie verzorgt ook het bedanken van de commissieleden van de MFVN. De MFVN zou niet bestaan zonder haar commissieleden en daarom wordt er door de promocommissie elk jaar een bedankje geregeld voor alle commissieleden. 

Commissieledenuitje

​Naast het bedankje voor de commissieleden, regelt de promocommissie ook een commissieledenuitje. Het uitje wordt ook georganiseerd om de commissieleden te bedanken. Elk jaar vindt er een andere activiteit plaats, voorafgaande jaren werden er activiteiten georganiseerd als lasergamen, crazy-88 en salsadansen.


kom-is-zien_2018.jpg
Poster van de Kom-Is-Zien 2018.

Partners van de MFVN