Promocommissie

Promotiecomissie

De Promotiecommissie bestaat uit zeven studenten die lid zijn van de MFVN. De Promocommissie houdt zich met verschillende activiteiten bezig. Zij organiseren twee Commissiemarkten. Eén aan het begin van het collegejaar en Eén halverwege het collegejaar. Hier kunnen de nieuwe eerstejaars studenten kennismaken met de commissies van de MFVN. Verder verzorgt de Promocommissie een aantal borrels, het Commissieledenbedankje en het Commissieledenuitje waarmee zede alle commissielden van de MFVN bedanken voor hun inzet. Je kunt ons gewoon bereiken door een e-mail te sturen naar: promo.mfvn@gmail.com 


Promocommissie

Thijs Bemelen (2022) Algemeen Lid
Nienke Buur (2023) Algemeen Lid
Anouk Romi Jans (2022) Coördinator
Isabelle van Oers (2022) Algemeen Lid
Jens Leon Marijn De Roij (2022) Commissielid Acquisitie
Maud Sassmannshausen (2023) Algemeen Lid
Milo Sinkeldam (2022) Bestuurslid Extern
Sofie Isabel de Wildt (2022) Algemeen Lid
IMG_2260.jpg

Activiteiten

Commissiemarkten

Net na de introductieweek van de eerstejaars Geneeskunde en Biomedische wetenschappen studenten wordt er door de Promocommissie een 'Introductiemarkt' georganiseerd. Op deze Markt presenteren de commissies van de MFVN zich. Ook hebben een aantal Externen, zoals IFMSA-Nijmegen, het SOOS en café de Aesculaaf een plek op deze markt. Studenten kunnen de MFVN beter leren kennen en zich inschrijven om vrijblijvend mee te kijken bij een van de Commissies. Naast de standjes, wordt er voor muziek, een BBQ en activiteiten gezorgd.

Halverwege het jaar vindt er een kleinere markt plaats waar de commissies van de MFVN en enkele Externen zich presenteren. De markt vindt meestal in februari plaats en ook hier kunnen studenten zich inschrijven om vrijblijvend mee te kijken met een van de commissies van de MFVN.

Commissieledenbedankje

De Promocommissie verzorgt ook het bedanken van de commissieleden van de MFVN. De MFVN zou niet bestaan zonder haar Commissieleden en daarom wordt er door de Promocommissie elk jaar een bedankje geregeld voor alle Commissieleden. 

Commissieledenuitje

​Naast het bedankje voor de Commissieleden, regelt de Promocommissie ook een Commissieledenuitje. Het Uitje wordt ook georganiseerd om de Commissieleden te bedanken. Elk jaar vindt er een andere activiteit plaats, voorafgaande jaren werden er activiteiten georganiseerd als lasergamen, crazy-88, salsadansen en een rondvaart op de Pannenkoekenboot. 

Algemene Leden Borrel

Vanaf 2021 zijn Algemene Leden Borrels bij de Promocommissie gekomen. Deze Borrels focussen zich meer op alle Leden en niet alleen de Commissieleden. Deze Borrels zijn ideaal om nieuwe mensen te leren kennen!


Introductiemarkt_2021.jpg
Introductiemarkt 2021
Pannenkoekenboot_ballenbak.jpg
Ballenbak bij het Commissieledenuitje op de Pannenkoekenboot
ALB_2021.jpg
Algemene Leden Borrel

Partners van de MFVN