Stichting Aesculaaf

Stichting Aesculaaf

Sinds 2003 is Café de Aesculaaf de faculteitskroeg op de Faculteit der Medische Wetenschappen en daardoor de plek waar menig student en medewerker van het Radboudumc zijn of haar dag laat eindigen onder het genot van een lekkere borrel. Het Bestuurslid Festiviteiten heeft ook zitting in het bestuur van Stichting Aesculaaf. Samen met het bestuur van Stichting Aesculaaf organiseert de MFVN vier keer per jaar een Grote-MFVN-Aesculaaf-Activiteit, ook wel bekend als de GMAA.

Aanbiedingen van café de Aesculaaf

Bij Café de Aesculaaf wordt standaard Bavaria pilsener geschonken, maar verder bestaat het assortiment uit verscheidene speciaalbieren op fles of van de tap, een ruime keuze aan alcohol vrije bieren, diverse wijnen en frisdrank. Ook zijn er snacks te halen, dit zijn nootjes, chips en tosti’s. Verder zijn er op verschillende dagen in de week speciale aanbiedingen. Deze staan hieronder even op een rijtje.

Maandag - biermenu

Iedere maandag kan je genieten van een zorgvuldig samengesteld en ongelooflijk lekker biermenu voor slechts € 7,-. Vier lekkere speciaalbiertjes die je even de drukte laten vergeten en de nieuwe week soepel van start laten gaan. "Tip: neem er nooit meer dan 1 op een maandag''

Donderdag - Laafje

Op donderdag is er altijd een "Laafje", waarbij de kroeg omgetoverd wordt naar aanleiding van een wekelijks wisselend thema. Binnen dit thema wordt er voor de donderdag een speciale aanbieding opgesteld.

Vrijdag - AlcoholVRIJdag

Elke vrijdag is er een ander alcoholvrij biertje in de aanbieding!

Bestuur der stichting Aesculaaf 2023-2024

Sophie Daalmans (2020) Voorzitter
Aila Roerdink (2021) Secretaris
Jannik Verhoeven (2021) Penningmeester
Luca Cox (2021) Bestuurslid Beheer & Activiteiten
Louise Miranda Krom (2021) Bestuurslid Extern
Olivier Hartog (2021) Bestuurslid MFVN
bestuursfoto.jpg

Het tapperscollege

Café de Aesculaaf zou niet mogelijk zijn zonder de daadkrachtige ondersteuning van het tapperscollege. Bestaande uit vrijwillig werkende en enthousiaste geneeskunde- en Biomedische Wetenschappenstudenten, zorgen zij ervoor dat jouw drankje altijd goed ingeschonken is en jouw tosti's lekker gebakken zijn. 

Meer informatie over café de Aesculaaf

Café de Aesculaaf heeft ook haar eigen website. Klik hier om naar deze website toe te gaan.

De openingstijden van café de Aesculaaf zijn:

Maandag: 16.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag: 16.00 uur - 18.30 uur
Woensdag: 16.00 uur - 18.30 uur
Donderdag: 16.00 uur - 19.30 uur
​Vrijdag: 16.00 uur - 19.30 uur

aesculaaf2.jpg

Partners van de MFVN