Stichting Aesculaaf

Stichting Aesculaaf

Sinds 2003 is Café de Aesculaaf de faculteitskroeg op de Faculteit der Medische Wetenschappen en daardoor de plek waar menig student en medewerker van het Radboudumc zijn of haar dag laat eindigen onder het genot van een lekkere borrel. Het Bestuurslid Festiviteiten heeft ook zitting in het bestuur van Stichting Aesculaaf. Samen met het bestuur van Stichting Aesculaaf organiseert de MFVN vier keer een Grote-MFVN-Aesculaaf-Activiteit, ook wel bekend als de GMAA. Ook biedt de MFVN samen met Stichting Aesculaaf iedere donderdag tijdens het wekelijkse laafje een MFVN-Aesculaaf happy hour aan.

Aanbiedingen van café de Aesculaaf

Café de Aesculaaf biedt altijd twee pilseners aan, namelijk Jupiler en Hertog Jan. Daarnaast is er altijd een seizoensfust, vier wisselfusten, een speciaalbier op de fles, een trappist en een blokbier wisselend in het assortiment. Daarnaast zijn er nog een aantal versnaperingen die café de Aesculaaf aanbiedt. Denk daarbij aan tosti's, borrelnootjes en chips. Op maandag, woensdag en donderdag zijn er speciale aanbiedingen tijdens de openingstijden van café de Aesculaaf. Hieronder staan deze aanbiedingen op een rijtje.

Maandag - biermenu

Iedere maandag kan je genieten van een zorgvuldig samengesteld en ongelooflijk lekker biermenu voor slechts € 6,-. Vier lekkere speciaalbiertjes die je even de drukte laten vergeten en de nieuwe week soepel van start laten gaan. 

Woensdag - Pitcher Jupiler voor € 6,50

Op woensdag wordt een pitcher Jupiler aangeboden voor € 6,50.

Donderdag - Laafje

Op donderdag is er altijd een "Laafje", waarbij de kroeg omgetoverd wordt naar aanleiding van een wekelijks wisselend thema. Binnen dit thema wordt er voor de donderdag een speciale aanbieding opgesteld.

Foto_agenda.jpg

Bestuur der stichting Aesculaaf 2018-2019

Marije Roordink (2015) Voorzitter
Isis de Wit (2016) Secretaris
Job Scheurink (2016) Penningmeester
Felix Frijns (2016) Beheer & Activiteiten
Eileen Albers (2015) Bestuurslid Extern
Stijn van der Zwaag (2016) Bestuurslid MFVN

Op de fotot v.l.n.r.: Marije Roordink, Job Scheurink, Stijn van der Zwaag, Eileen Albers, Isis de Wit, Felix Frijns

Het tapperscollege

Café de Aesculaaf zou niet mogelijk zijn zonder de daadkrachtige ondersteuning van het tapperscollege. Bestaande uit vrijwillig werkende en enthousiaste geneeskunde- en Biomedische Wetenschappenstudenten, zorgen zij ervoor dat jouw drankje altijd goed ingeschonken is en jouw tosti's lekker gebakken zijn. 

Meer informatie over café de Aesculaaf

Café de Aesculaaf heeft ook haar eigen website. Klik hier om naar deze website toe te gaan.

De openingstijden van café de Aesculaaf zijn:

Maandag: 16.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag:16.00 uur - 18.30 uur
Woensdag: 16.00 uur - 18.30 uur
Donderdag: 16.00 uur - 19.30 uur
​Vrijdag: 16.00 uur - 19.30 uur


aesculaaf2.jpg