Stichting Aesculaaf

Stichting Aesculaaf

Sinds 2003 is Café de Aesculaaf de faculteitskroeg op de Faculteit der Medische Wetenschappen en daardoor de plek waar menig student en medewerker van het Radboudumc zijn of haar dag laat eindigen onder het genot van een lekkere borrel. Het Bestuurslid Festiviteiten heeft ook zitting in het bestuur van Stichting Aesculaaf. Samen met het bestuur van Stichting Aesculaaf organiseert de MFVN vier keer per jaar een Grote-MFVN-Aesculaaf-Activiteit, ook wel bekend als de GMAA.

Aanbiedingen van café de Aesculaaf

Café de Aesculaaf biedt altijd twee pilseners aan, namelijk Jupiler en Hertog Jan. Daarnaast is er altijd een seizoensfust, vier wisselfusten, een speciaalbier op de fles, een trappist en een blokbier wisselend in het assortiment. Daarnaast zijn er nog een aantal versnaperingen die café de Aesculaaf aanbiedt. Denk daarbij aan tosti's, borrelnootjes en chips. Op maandag, woensdag en donderdag zijn er speciale aanbiedingen tijdens de openingstijden van café de Aesculaaf. Hieronder staan deze aanbiedingen op een rijtje.

Maandag - biermenu

Iedere maandag kan je genieten van een zorgvuldig samengesteld en ongelooflijk lekker biermenu voor slechts € 6,-. Vier lekkere speciaalbiertjes die je even de drukte laten vergeten en de nieuwe week soepel van start laten gaan. "Tip: neem er nooit meer dan 1 op een maandag''

Woensdag - Pitcher Jupiler voor € 6,50

Op woensdag wordt een pitcher Jupiler aangeboden voor € 6,50.

Donderdag - Laafje

Op donderdag is er altijd een "Laafje", waarbij de kroeg omgetoverd wordt naar aanleiding van een wekelijks wisselend thema. Binnen dit thema wordt er voor de donderdag een speciale aanbieding opgesteld.

Bestuur der stichting Aesculaaf 2020-2021

Lisanne Hutten (2018) Voorzitter
Sander van den Hurk (2018) Secretaris
Marieke Jansen (2018) Penningmeester
Dejan Goedegebure (2018) Bestuurslid B&A
Joep Hoogenberg (2018) Bestuurslid Extern
Lucas Bloo (2018) Bestuurslid MFVN
Foto_SQL.jpg

Op de foto v.l.n.r.: Sander van den Hurk, Joep Hoogenberg, Marieke Jansen, Dejan Goedegebure, Rietanne Hutten, Lucas Bloo

Het tapperscollege

Café de Aesculaaf zou niet mogelijk zijn zonder de daadkrachtige ondersteuning van het tapperscollege. Bestaande uit vrijwillig werkende en enthousiaste geneeskunde- en Biomedische Wetenschappenstudenten, zorgen zij ervoor dat jouw drankje altijd goed ingeschonken is en jouw tosti's lekker gebakken zijn. 

Meer informatie over café de Aesculaaf

Café de Aesculaaf heeft ook haar eigen website. Klik hier om naar deze website toe te gaan.

De openingstijden van café de Aesculaaf zijn:

Maandag: 16.00 uur - 18.30 uur
Dinsdag:16.00 uur - 18.30 uur
Woensdag: 16.00 uur - 18.30 uur
Donderdag: 16.00 uur - 19.30 uur
​Vrijdag: 16.00 uur - 19.30 uur


aesculaaf2.jpg

Partners van de MFVN