Bestuurslid Festiviteiten

Beste lezer,

Vol trots mag ik mij aan jullie voorstellen als het nieuwe bestuurslid Festiviteiten van het 67e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik ben Stijn van der Zwaag, 20 lentes jong en ben opgeroeid in de wereldstad Hattem. Gelukkig heb ik deze stad mogen inwisselen voor de oudste stad van het land waar ik nu al weer meer dan 2 jaar woon. Halverwege mijn tweede jaar vond ik het echter tijd om iets anders te doen dan te leren over het menselijk lichaam. Na 1,5 jaar lang Spoco-adtjes te hebben gedaan vond ik het een mooie uitdaging om nog actiever bij te dragen aan deze mooie vereniging. Wat is er dan mooier dan dit te doen met een bestuursjaar.

Naast  mijn studie ben ik lid bij Ferus Ebrius en naast dat ik elke dinsdag in de Aesculaaf ben, ben ik er de andere dagen ook vaak te vinden. Naast het goud waar ik in de Aesculaaf voor ga, ga ik nooit meer voor goud in de sportschool.

Als Bestuurslid Festiviteiten is het bestuur van de MFVN niet het enige bestuur waar ik deel van uit maak. Ik zit namelijk ook in het bestuur van café de Aesculaaf. Daar zal ik er voor zorgen dat er om de zoveel tijd een prachtige GMAA wordt georganiseerd. Hiernaast vallen de Feestcommissie, Filmcommissie, Galacommissie en de MFVN-band Tachycardia onder mijn hoede. Aankomend jaar zal ik samen met hen voor heel veel vette activiteiten en feesten zorgen zoals de MFVN-Feesten, het Gala en het Eindfeest.

Ik ben ongelofelijk vereerd het werk van mijn voorgangers voort te mogen zetten en heb ontzettend veel zin in de uitdagingen die het meebrengt. Als je vragen hebt of what are the odds van me wil verliezen, schroom dan niet om langs te gaan bij de MFVN-kamer!

Met vriendelijke groet,

Stijn van der Zwaag
Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN
E-mail: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl

stijn.jpg