Bestuurslid Festiviteiten

Lieve lezer,


Wat leuk om mezelf aan jullie voor te mogen stellen als Bestuurslid Festiviteiten. Het is mij een eer en ik ga me het aankomende halfjaar weer inzetten om de aller vetste Feesten en Activiteiten neer te zetten.


Ik ben Maud Leidekker, negentien jaar en ik kom uit Veenendaal. Ik heb mezelf voorheen vooral beziggehouden met hockeyen, zaken regelen bij Stichting De BeGIN en op de dinsdag ben ik bij O.M.D.D. Bonafide te vinden. Ik heb gesport. Dit was voor mij echter niet genoeg, vandaar dat ik het nog even verrijk met een Bestuursjaar waar ik ook nog eens de leukste functie heb!

Aankomend halfjaar is het weer aan mij om samen met de Commissies de mooiste feesten neer te zetten, waaronder natuurlijk ook het Gala. Ook mag ik deelnemen in het bestuur van café de Aesculaaf, dus kom vooral een keer langs om een biertje te doen en een praatje te houden. Onder mijn departement vallen ook de mooiste Commissies van de Vereniging. De Feestcommissie, de Filmcommissie en de Galacommissie. Ook houd ik me bezig met de prachtige MFVN-band Tachycardia. Ik hoop dat jullie de bandleden dit jaar nog vaak zullen zien schitteren wanneer ze optreden. Dus houd vooral de agenda in de gaten, want deze optredens wil je niet missen.
​​​​​​​
We gaan er nog even een knallend halfjaar van maken met zijn allen!

Met vriendelijke groet,


Maud Leidekker

Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN

E-mail: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl


Werkbestand_bestuursfotos_site_Maud.png

Partners van de MFVN