Bestuurslid Festiviteiten

Beste lezer,

Met vreugde en dankbaarheid mag ik mij voorstellen als het nieuwe Bestuurslid Festiviteiten der MFVN. Ik ben Tristan Couwenbergh, 19 jaar oud, opgegroeid in Beuningen en nu wonend in het idyllische Nijmegen. Na anderhalf jaar studeren kwamen de coschappen en daarmee het einde van mijn geliefde studententijd me toch net wat te dichtbij. Met ietwat melancholische gevoelens heb ik daarom mijn tweede studiejaar en de Reiscommissie verlaten om mijzelf volop in te kunnen zetten voor de Vereniging.

 Ik was tot op heden een sportieve jongen. Ik speel hockey, ’s winters ski ik en in de zomer doe ik aan bergbeklimmen en surfen. Ik sta echter klaar om dit allemaal op te geven voor de mooiste sporten die er bestaan: feesten en bier drinken!

Naast het MFVN bestuur heb ik als ‘Festi’ de eer om deel uit te maken van een ander bestuur, namelijk die van café de Aesculaaf. Hier ben ik vaak te vinden in een naar bier meurende groene polo en een speciaalbiertje in de hand. Samen met vijf anderen hou ik een jaar lang de kroeg draaiende en organiseer ik elke week een leuk Laafje. Vier maal per jaar werken mijn twee Besturen samen om de Grote MFVN-Aesculaaf Activiteit (GMAA) neer te zetten.

Qua commissies vallen de Feestcommissie, Filmcommissie, Galacommissie en de MFVN-band Tachycardia onder mijn hoede. Samen met hen organiseer ik dit jaar de allervetste activiteiten en feesten waaronder het Gala, Eindfeest en natuurlijk alle MFVN-feesten!

Ik hoop jullie allemaal tegen te komen in de Aesculaaf en op elk feestje, om met mij een glanzend glas goudgeel gerstenat te heffen op een prachtig jaar!


Met vriendelijke groet,


Tristan Couwenbergh
Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN
E-mail: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl

Tristan.png