Bestuurslid Festiviteiten

Lieve lezer,


Wat leuk om mezelf aan jullie voor te mogen stellen als het nieuwe bestuurslid Festiviteiten. Het is mij een eer en ik ga me het aankomende jaar inzetten om de aller vetste feesten neer te zetten.

Ik ben Lucas Bloo, 19 jaar en kom uit Nijmegen. Ik heb mezelf voorheen vooral bezig gehouden met tappen bij de Aesculaaf, lekker pennen als secretaris bij de BeGIN en op de dinsdag ben ik bij M.H.D. Ferus Ebrius te vinden. Ik heb gesport. Na 1,5 jaar op deze faculteit rond te hebben gelopen werd het toch tijd om mezelf eens nuttig te maken. En om dit te mogen doen bij de MFVN met de leukste functie is al zeker ideaal.

Aankomend jaar is het aan mij om samen met de commissies de mooiste feesten neer te zetten, met natuurlijk het Gala en het Eindfeest als knallers van het jaar. Ik ga mijn best doen om deze ook dit jaar weer tot een ontzettend succes te maken. Ook mag ik deelnemen in het bestuur van Café de Aesculaaf, dus kom vooral een keer langs om een biertje te doen en een praatje te houden. Onder mijn departement vallen de mooiste commissies van de vereniging: De Feestcommissie, de Filmcommissie en de Galacommissie.

Ook houd ik me bezig met de prachtige MFVN-band Tachycardia. Ik denk dat jullie hen dit jaar vaak zullen zien schitteren. Houd dus vooral de agenda in de gaten, want deze optredens wil je niet missen.

We gaan er een prachtig jaar van maken met zijn allen en met veel Bloonado’s, op naar een top jaar!

Met Feestelijke groet,

Lucas Bloo

Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN

E-mail: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl

Lucas_bestuurfoto.jpg