Informatie: Aankomende Carrièrebeurs donderdag 25 januari 2024

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de Geneeskunde Carrièrebeurs van donderdag 25 januari 2024. Deze pagina is belangrijk voor degenen met een kaartje voor dit evenement. Mocht je deze nog niet hebben gekocht, haal deze via deze link indien nog mogelijk. 

Inschrijving workshops

Zoals in de bevestigingsmail van uw ticket te lezen is, is het belangrijk dat u zich inschrijft voor de workshop naar uw keuze. Hierbij geldt: vol = vol. Hieronder kunt u informatie vinden over de inhoud van de verschillende workshops welke worden aangeboden. Op basis hiervan kunt u zich inschrijven op Brightspace.


Workshops:ABN AMRO

Medisch ondernemersshap

Je bent klaar met je opleiding en dan is het zover.  Je wordt medisch ondernemer. Wat is nu precies ondernemerschap en welke keuzes passen bij jou en hoe vertaal je dat naar je medische onderneming? Nieuwsgierig geworden?  Meld je dan aan voor de workshop van ABNAMRO.


ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg.png


VvAA

Afgestudeerd en nu?

Solliciteren, je eerste echte contract ondertekenen, zelf je verzekeringen regelen, allemaal zaken die op je af gaan komen. VvAA vertelt je graag meer hierover, plan daarom de workshop afgestudeerd en nu in om te horen wat jij allemaal moet regelen. Je hebt zelfs de mogelijk om een gesprek op maat in te plannen met een VvAA adviseur. 

VvAA_COLOUR.pngBKV

In balans? Tijd voor keuzes!

Workshop balans vinden en houden: hoe doe je dat?

In een wereld waarin één op de vijf zorgprofessionals worstelt met burn-outklachten, is het tijd om voor jezelf te kiezen en je toekomst veilig te stellen. Laat jij je vaak beïnvloeden door externe factoren? Of leg je de lat voor jezelf soms erg hoog? Ontdek hoe je jouw leven in balans kunt brengen tijdens onze workshop "In Balans? Tijd voor Keuzes!"

Wat kun je verwachten?

We kennen allemaal de clichés over het bewaken van de balans in ons leven, maar wat brengen ze daadwerkelijk teweeg in ons dagelijks bestaan? Tijdens deze workshop gaan we samen dieper in op de praktische en emotionele aspecten van jouw keuze voor een carrière in de zorg, gecombineerd met je vaak drukke privéleven.

Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op essentiële onderwerpen, zoals:

  • Inzicht in het proces van keuzes maken
  • Prioriteiten stellen
  • Stressbeheersing en energiemanagement
  • Concrete tips

Spreker: Eveline van den Bos

Als manager learning & development van BKV Academy heeft Eveline een passie voor groei en ontwikkeling. Niet alleen vakinhoudelijk, maar – misschien nog wel belangrijker – persoonlijk als mens. Eveline is teven vitaliteitscoach en trainer. Zij kent de zorgwereld goed vanuit haar rol als business partner bij BKV. Ze weet voor welke uitdagingen zorgprofessionals van vandaag staan en probeert met haar enthousiasme een positieve bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid van ieder individu. 

Schrijf je nu in voor onze workshop "In Balans? Tijd voor Keuzes!" en ontdek hoe je door doordachte keuzes een duurzame toekomst kunt opbouwen in de zorg, zonder jezelf te verliezen.

Na de workshop krijg je de mogelijkheid om een gratis coachgesprek in te plannen met een ervaren loopbaanconsultant.


channels4_profile.jpg


NVAVG - Nederlandse Vereniging Artsen Verstandelijk Gehandicapten

Escaperoom - Artsen Verstandelijk Gehandicapten

​​​​​​​Duik in de wereld van de arts VG. Heb jij het in je om deze casus op te lossen? De arts VG denkt soms net ff anders en wordt op een andere manier geconfronteerd met bekende ziektebeelden. Lukt het jou om out of the box te denken en deze patiënt beter te maken? Ontdek het met de escaperoom!

1615823072_cropped.jpeg


Career Service

De Jonge Dokter; de stap van coassistent naar arts

Deze interactieve workshop wordt gegeven door twee jonge dokters (anios) die je meer vertellen over de overgang van je studie naar het werkveld. Hoe is het om de overgang te maken van co naar arts? Waar zie je als student tegenop of naar uit? Wat verwacht je ervan? En klopt dit eigenlijk wel met de praktijk? 

logo-fb.png


Career Service

Sollicteren​​​​​​​

In deze workshop gaan we samen bespreken hoe solliciteren werkt. Hoe zorg je voor een goede eerste indruk? En daarnaast moet je je natuurlijk goed voorbereiden op moeilijke vragen en letten op jouw non-verbale communicatie. Veel aspecten die je vooraf goed kunt oefenen en daar gaan wij tijdens deze interactieve workshop mee aan de slag!

Wees erop voorbereid dat we een actieve bijdrage verwachten. Na deze workshop kun jij je goed voorbereiden en met een zelfverzekerd gevoel een sollicitatiegesprek aangaan.

logo-fb.png

Partners van de MFVN