IFMSA-Nijmegen

IFMSA-Nijmegen

IFMSA-Nijmegen maakt deel uit van de International Federation of Medical Students' Association-The Netherlands (IFMSA-NL). IFMSA-NL is een internationaal platform foor studenten met initiatieven die zich richten op bewustwording en verbetering van Global Health in de samenleving en op persoonlijke ontwikkeling van toekomstige professionals in de gezondheidszorg. Dit doet zij door onder andere lessen, projecten en voorlichtingen te geven en door studenten gebruik te laten maken van hun internationale netwerk dat stages en uitwisselingen organiseert. Het Bestuurslid Extern onderhoudt het contact met IFMSA-Nijmegen.

ifmsa_nijmegen_logo.jfif

Het bestuur van IFMSA-Nijmegen

IFMSA-Nijmegen wordt bestuurd door twee studenten die studeren aan de Faculteit der Medische Wetenschappen. Het dertiende dagelijkse bestuur der IFMSA-Nijmegen is als volgt gevormd:

  • Lucie Ennik - voorzitter
  • Hanneke Koolen - Vice-voorzitter Intern
  • Erdinç Yildiz - Vice-voorzitter Extern

Meer informatie over IFMSA-Nijmegen

Voor meer informatie over IFMSA-Nijmegen en haar projecten en commissies raden wij aan om naar hun website te gaan. Klik hier om naar de website te gaan. Op deze website vind je ook meer informatie over IFMSA-NL. 

Partners van de MFVN