Studenten Organisatie voor Onderwijs en Studie

SOOS

De Studenten Organisatie voor Onderwijs en Studie (SOOS) is het vertegenwoordigend orgaan van de bachelorstudenten geneeskunde, alle studenten Biomedische wetenschappen en alle studenten MMD. Het SOOS wordt gevormd door studenten die zich actief bezig houden met onderwijsorganisatie en onderwijsbeleid. Het Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs heeft zitting in het SOOS-bestuur als vice-voorzitter.

Het SOOS behartigt studentenbelangen binnen de Faculteit der Medische Wetenschappen. Ook functioneert het SOOS als klachtenpost. Daarnaast kun je via het SOOS lokalen op de Faculteit der Medische Wetenschappen reserveren voor eigen gebruik. Iedereen met klachten, opmerkingen en/of vragen op het gebied van onderwijs kan bij het SOOS terecht.

Het SOOS-bestuur

Het 34e SOOS-bestuur wordt gevormd door zes studenten, die allemaal studeren aan de Faculteit der Medische Wetenschappen, en is als volgt gevormd:

  • Erin Peet (voorzitter)
  • Anne Hack (vice-voorzitter)
  • Brechtje Deelstra (secretaris)
  • Ricardo Overmars (penningmeester)
  • Lauren Lenderink (JVT-coördinator GNK/OMT-1 lid)
  • Zeynep Bayram (JVT-coördinator BMW/OMT-1 lid)

Meer informatie over het SOOS

Op werkdagen houdt het SOOS zitting tussen 11.30 uur en 12.30 uur op de SOOS-kamer (route 87), maar buiten zittingsuur kun je het SOOS-bestuur ook vaak vinden op de kamer. Contact opnemen kan via de telefoon, e-mail, contactformulieren op de website en via Whatsapp. Meer informatie over het SOOS is te vinden via de website. Klik hier om naar de website van het SOOS te gaan. Verdere algemene informatie is op deze website te vinden ondet het kopje 'onderwijs - algemeen'.

Telefoon: 024-3614684
E-mailadres: soos@radboudumc.nl
Website: http://soos-nijmegen.nl/
​App: 06-30125417

Partners van de MFVN