Studenten Organisatie voor Onderwijs en Studie

SOOS

De Studenten Organisatie voor Onderwijs en Studie (de SOOS) is het vertegenwoordigend orgaan van de bachelorstudenten geneeskunde, alle studenten Biomedische wetenschappen en alle studenten MMD. De SOOS wordt gevormd door studenten die zich actief bezig houden met onderwijsorganisatie en onderwijsbeleid. Het Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs heeft zitting in het SOOS-bestuur als vice-voorzitter.

De SOOS behartigt studentenbelangen binnen de Faculteit der Medische Wetenschappen. Ook functioneert de SOOS als klachtenpost. Daarnaast kun je via de SOOS lokalen op de Faculteit der Medische Wetenschappen reserveren voor eigen gebruik. Iedereen met klachten, opmerkingen en/of vragen op het gebied van onderwijs kan bij de SOOS terecht.

Het SOOS-bestuur

Het 29e SOOS-bestuur wordt gevormd door zes studenten, die allemaal studeren aan de Faculteit der Medische Wetenschappen, en is als volgt gevormd:

  • Renée Timmermans (voorzitter)
  • Parmida Anvary (vice-voorzitter)
  • Maud van de Brande (secretaris)
  • Maaike ten Westenend (penningmeester)
  • Meike van Soest (JVT-coördinator BMW/OMT-1 lid)
  • Anne Bloemers (JVT-coördinator GNK/OMT-1 lid)
DSC_6458-1024x678.jpg
Het 29e SOOS-bestuur

Meer informatie over de SOOS

Op werkdagen houdt de SOOS zitting tussen 11.30 uur en 12.30 uur op de SOOS-kamer (route 89), maar buiten zittingsuur kun je het SOOS-bestuur ook vaak vinden op de kamer. Contact opnemen kan via de telefoon, e-mail en de contactformulieren op de website. Meer informatie over de SOOS is ook daar te vinden. Klik hier om naar de website van de SOOS te gaan. Verdere algemene informatie is op deze website te vinden ondet het kopje 'onderwijs - algemeen'.

Telefoon: 024-3614684
E-mailadres: soos@radboudumc.nl
Website: http://soos-nijmegen.nl/