Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,

Met veel trots en blijdschap mag ik mijzelf voorstellen als het 70e Bestuurslid Extern der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik mag mij tijdens het Bestuursjaar bezighouden met het contact met externe partijen, maar ik zal me eerst even voorstellen.

Ik ben Émile Franssen en ben 21 jaar jong. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Eindhoven, maar sinds 3 jaar woon ik op kamers in Nijmegen en studeer ik Geneeskunde. Zelf zit ik bij het Medisch Heeren Dispuut Ferus Ebrius en houd ik ervan om te hardlopen, zwemmen, fitnessen en te rugbyen.

In mijn eerste jaar van de studie ben ik bij de Eerstejaarscommissie gegaan, waarbij we eerstejaarsstudenten dichter bij elkaar brachten door middel van leuke activiteiten. Helaas moest ik in jaar twee van mijn studie daar uit en besloot ik de iets serieuzere kant op te zoeken. Ik ging bij de Educatiecommissie, waarbij ik me bezig hield met Tentamentrainingen organiseren en Samenvattingen maken. In het begin van jaar drie werd ik zelfs coördinator van de Educatiecommissie, wat het werk nog leuker maakte. Toen ik 2,5 jaar van mijn studie er op had zitten, besloot ik om de uitdaging van een Bestuursjaar aan te gaan. Ik werd gekozen als Bestuurslid Extern en nu voer ik met veel plezier mijn functie uit!

Als Bestuurslid Extern houd ik me hoofdzakelijk bezig met alles omtrent de sponsoring van onze mooie Vereniging. Hierdoor heb ik veel contact met bedrijven en externen en stel ik alle Samenwerkingsovereenkomsten op. Daarnaast organiseer ik twee grote dagen; namelijk de Ouderdag en de Geneeskunde Carrièrebeurs. Activiteiten organiseren gaat natuurlijk niet zonder Commissies en als Bestuurslid Extern ben ik vol trots onderdeel van de Promocommissie, de Carrièrecommissie en de Ouderdagcommissie.

Ik mag gelukkig nog een half jaar mijn functie uitvoeren en nu weer veel mag, kom dan gerust langs op de MFVN-kamer voor een lekker kopje koffie of thee of om gezellig te kletsen. Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Émile Franssen

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN

Email: Extern-mfvn@radboudumc.nl

Bestuursfotos_site_Emile_.jpg

Partners van de MFVN