Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,


Ik ben Luuk Biemans en ben nu met trots al een half jaar Bestuurslid Extern van het 71e Bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik houd mij bezig met de communicatie met de externe partijen van de MFVN. Voordat ik verder ga met mijn takenpakket zal ik nog wat meer over mezelf vertellen. 

Ik ben 21 jaar en kom oorspronkelijk uit het dorpje Waalwijk wat zich in Noord-Brabant vestigt. Ik zit nu al bijna 3 jaar op kamers in Nijmegen en studeer Geneeskunde. Ik kom uit een liefdevolle en sportieve familie waarin ik me altijd wel kan bezig houden, maar voornamelijk met basketbal, fitness of mountainbiken. 

Ik ben mijn eerste jaar van de studie begonnen als Biomedische Wetenschappen student. Halverwege dit jaar kwam ik erachter dat dit niet de goede keuze was geweest en dat ik toch meer voorkeur had voor de communicatie met patiënten. Gelukkig kon ik een overstap maken naar het tweede jaar Geneeskunde, waar ik met veel plezier aan begon. Tijdens jaar één ben ik in het begin van het jaar bij de Educatiecommissie gegaan en halverwege het jaar bij de Feestcommissie. Ik heb er altijd erg veel van genoten om mijn commissiewerk uit te voeren. Na 2.5 jaar heb ik besloten om me nog meer in te zetten voor de studievereniging door middel van een bestuursjaar, waar ik met al het geluk ben aangenomen als Bestuurslid Extern. Deze functie vervul ik nu met een glimlach op mijn gezicht! 

Als Bestuurslid Extern houd ik me hoofdzakelijk bezig met alles omtrent de sponsoring van de MFVN. Hierdoor heb ik veel contact met bedrijven en externen en stel ik alle samenwerkingsovereenkomsten op. Vanwege het lustrum en corona heb ik vier grote dagen die ik neer mag zetten; namelijk de ouderdag, vrienden-van-vroeger-dag en 2 keer een Geneeskunde Carrièrebeurs. Activiteiten organiseren gaat natuurlijk niet zonder Commissies en als Bestuurslid Extern ben ik onderdeel van de Promocommissie, de Carrièrecommissie en de Ouderdagcommissie.
Het afgelopen half jaar is voorbij gevlogen en ik hoop dat ik het komend half jaar op hetzelfde tempo mag ervaren. Zoals er vaak wordt gezegd kan ik lullen als Brugman, dus kom vooral naar de MFVN-kamer voor een lekker kopje koffie of thee of om gezellig te kletsen. Hopelijk tot snel!


Groetjes,

Luuk Biemans

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN

Email: Extern-mfvn@radboudumc.nl

Bestuursfotos_site_Luuk.png

Partners van de MFVN