Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,

Vol blijdschap en trots mag ik mezelf voorstellen als Bestuurslid Extern van het 69ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Mijn naam is Marieke Hofstede en ik ben 21 lentes jong. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen maar inmiddels alweer dik 2 jaar geleden besloot ik naar Nijmegen te verhuizen om Biomedische Wetenschappen te studeren.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik actief geweest bij de MFVN als Commissielid en Coördinator van de Reiscommissie. Verder is mijn ruggengraat niet erg sterk en dus ben ik vaak met vrienden te vinden in de stad of in Café de Aesculaaf met een biertje in m’n hand. Na anderhalf jaar studeren realiseerde ik me dat ik al op de helft van mijn bachelor was en toen kwam het einde van m’n studententijd wel heel dichtbij. Dus besloot ik te solliciteren voor het 68e bestuur der MFVN.

Als Bestuurslid Extern houd ik me hoofdzakelijk bezig met alles omtrent de sponsoring van onze mooie Verenging. Hierdoor heb ik veel contact met (grote) bedrijven en externen en stel ik alle contracten op. Daarnaast organiseer ik twee grote dagen; namelijk de Ouderdag en de Geneeskunde Carrièrebeurs. Activiteiten organiseren gaat natuurlijk niet zonder Commissies en als Bestuurslid Extern ben ik vol trots onderdeel van de Promocommissie, de Carrièrecommissie en de Ouderdagcommissie.

Ik mag nog een half jaar deze bestuursfunctie vervullen en daar heb ik ontzettend veel zin! Daarnaast hoop ik jullie allemaal te zien bij een van onze Activiteiten of op de MFVN-kamer voor een tosti, een kop koffie of gewoon voor een gezellig praatje.

Liefs,

Marieke Hofstede

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN
Email: Extern-mfvn@radboudumc.nl

Marieke_bestuurfoo.jpg