Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,

Het is me een waar genoegen om mezelf te mogen voorstellen als het Bestuurslid Extern van het 67e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik ben erg trots het werk van mijn voorgangers voort te mogen zetten. Mijn naam is Max van Lieshout. Ik ben 20 jaar terug geboren in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Na mijn eindexamen had ik het geluk meteen te kunnen beginnen aan de studie geneeskunde. Met veel plezier woon ik nu hier in het mooie Nijmegen.

Na anderhalf jaar studeren, heb ik ervoor gekozen om mijn studentenleven in te ruilen voor het bestuursleven. Hoewel de feesten onveranderd zijn gebleven, vul ik mijn dagen met andere dingen dan studeren. Mijn taken hebben vooral betrekking tot geld in het laatje brengen. Zo ga ik over de sponsoring van onze mooie vereniging. Daarnaast stel ik de contracten op en organiseer ik twee grote dagen, namelijk de ouderdag en de carrièrebeurs. 

Ik ben al sinds het begin van mijn studie actief als commissielid bij de Feestcie, de grootste leverancier van bestuursleden. Naast het bestuur ben ik elke dinsdag te vinden in Café de Aesculaaf met de rest van M.H.D. Ferus Ebrius om vervolgens de tocht naar de stad te maken. Ook sport ik graag en zul je mij op de Waalkade geregeld voorbij zien lopen. In de weekenden ga ik  geregeld naar mijn tweelingbroer bij mijn ouders. Ja, er loopt er nog één van mij rond.

Ik hoop jullie veel tegen te komen bij activiteiten van de MFVN en op de MFVN-kamer natuurlijk. Dus kom vooral langs voor een praatje of een tosti. De koffie staat altijd klaar! 

Groetjes,

Max van Lieshout

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN
E-mail: extern-mfvn@radboudumc.nl


WhatsApp_Image_2019-10-29_at_15.36.09_3.jpeg