Bestuurslid Extern

Lieve lezer,

Ik ben Tijn Gerrits en afgelopen februari is mijn Bestuursjaar gestart als Bestuurslid Extern van het 72e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik houd mij bezig met de communicatie met de externe partijen van de MFVN. Voordat ik verder ga met mijn takenpakket zal ik nog wat meer over mezelf vertellen. 

Ik ben 20 jaar en kom oorspronkelijk uit Malden, niet ver van hier. Mijzelf thuis voelen in Nijmegen, duurde dan ook niet zo lang. Ik kom uit een warme, sportieve familie. Onze bruine viervoeter is hier dan ook absoluut onderdeel van, wat er mede voor zorgt dat ik graag nog even naar thuisthuis ga wanneer dat uitkomt. 

In 2020 ben ik begonnen aan Geneeskunde. Toen der tijd rolde ik al snel in de fijne, gezellige omgeving van de MFVN. Genietend van alle Activiteiten, waaronder met name de weekendjes weg met al je maten. Daarnaast heb ik toen ook de hockeyclub van mijn jeugd, R.K.H.V. Union, verruild voor de studentenhockeyclub N.S.H.C. Apeliotes. Ik heb altijd erg genoten van de combinatie van je hobby als sport én geiten met je maten.

Als tweedejaars heb ik mij bij de Sportcommissie van de MFVN gevoegd. Activiteiten organiseren waar jij en je vrienden met een grote lach fanatiek aan meedoen, gaf mij veel energie. 

Na 2,5 jaar studeren kwam een bestuursjaar bij de MFVN op mijn pad. Ik was opzoek naar iets waarin ik mijzelf kon uitdagen; uitdagen op een andere manier dan door gewoon studeren. Verder geniet ik ervan om onder de mensen te zijn, wat maakt dat ik vol enthousiasme en leergierigheid aankomend jaar tegemoet ga. 

Als Bestuurslid Extern houd ik me hoofdzakelijk bezig met alles omtrent de sponsoring van de MFVN. Hierdoor heb ik veel contact met bedrijven en externen en stel ik de samenwerkingsovereenkomsten op. 

De vier grote Activiteiten die ik, samen met de Commissies, aankomend jaar mag neerzetten zijn: twee keer de Geneeskunde Carrièrebeurs, de Ouderdag en de Vrienden-van-vroeger-dag. Activiteiten organiseren gaat natuurlijk niet zonder Commissies en als Bestuurslid Extern ben ik onderdeel van de Promocommissie, de Carrièrecommissie en de Ouderdagcommissie.

Zoals er vaak wordt gezegd houd ik ervan om te lullen, dus kom vooral naar de MFVN-kamer voor een lekker kopje koffie of thee of om gezellig te kletsen. Hopelijk tot snel!


Groetjes,

Tijn Gerrits

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN

Email: Extern-mfvn@radboudumc.nl

image00001.jpeg

Partners van de MFVN