Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,

Het is me een waar genoegen om mezelf te mogen voorstellen als het Bestuurslid Extern van het 67e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen en ik ben vereerd dat ik het werk van mijn voortgangers voort mag zetten. Mijn naam is Imme Kraakman en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en opgegroeid in een dorpje in de buurt van het Alkmaar. Twee jaar geleden heb ik dit verre dorpje verlaten voor het mooie Nijmegen. Op hier en daar een wat andere uitspraak of een accent na, kan ik mijn weg in deze prachtige studentenstad goed vinden.

Na een anderhalf jaar geneeskunde te hebben gestudeerd, heb ik mijn studieleven omgeruild voor het bestuursleven. Als Bestuurslid Extern houd ik mij bezig met het contact met sponsoren. Hiernaast houdt ik me bezig met een aantal geweldige commissies. Namelijk de Ouderdagcommissie, de Promocommissie en de Carrièrecommissie. Met deze commissies zet ik evenementen neer als de ouderdag, de carrièrebeurs en de intromarkt. 

Naast het bestuur houd ik mij bezig met sporten. Ik doe aan wielrennen (of spinnen) en loop eens in de zoveel tijd ook wel eens hard of neem een duik in het zwembad. Hiernaast ben ik ook altijd in voor een biertje in Café de Aesculaaf. Ook ben ik in het weekend nog wel eens bij mijn ouders, broer en zusje en vriendinnetjes van thuis te vinden. 

Ik hoop jullie tegen te komen bij activiteiten van de MFVN en op de MFNV-kamer natuurlijk. Dus kom vooral langs voor een praatje, en tosti of wat koffie. Ik kan niet wachten om met jullie allemaal dit fantastische jaar te gaan meemaken!

Heel veel liefs,

Imme Kraakman
Bestuurslid Extern h.t. der MFVN
E-mail: extern-mfvn@radboudumc.nl


imme_2.jpg