Bestuurslid Extern

Beste lezer, lief lid,

Ik ben Milo Sinkeldam en afgelopen maart is mijn Bestuursjaar gestart als Bestuurslid Extern van het 72e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik houd mij bezig met de communicatie met de externe partijen van de MFVN. Voordat ik verder ga met mijn takenpakket zal ik nog wat meer over mezelf vertellen. 

Ik ben 19 jaar en kom oorspronkelijk uit Beek, een klein dorpje net naast Nijmegen. Deze prachtige stad ken ik dus als mijn broekzak. In 2022 ben ik begonnen aan de studie Geneeskunde. Ik voelde mijzelf al heel snel thuis bij de MFVN en haar leden. Deze prettige sfeer heeft mij aangezet om mij bij de Galacommissie aan te sluiten. Samen met deze Commissie heb ik met veel genoegen twee mooie Gala’s mogen organiseren. Naast de galacommissie maakt ik ook deel uit van het Medisch Studenten Cabaret. Ik heb heel erg genoten van de shows die wij samen neer hebben kunnen zetten en heb heel veel zin in de komende show.

Als Bestuurslid Extern houd ik me hoofdzakelijk bezig met alles omtrent de sponsoring van de MFVN. Hierdoor heb ik veel contact met bedrijven en externen en stel ik de samenwerkingsovereenkomsten op. 

De vier grote Activiteiten die ik, samen met de Commissies, aankomend jaar mag neerzetten zijn: twee keer de Geneeskunde Carrièrebeurs, de Ouderdag en de Vrienden-van-vroeger-dag. Activiteiten organiseren gaat natuurlijk niet zonder Commissies en als Bestuurslid Extern ben ik onderdeel van de Promocommissie, de Carrièrecommissie en de Ouderdagcommissie.

Veel liefs en tot snel,

Milo Sinkeldam

Bestuurslid Extern h.t. der MFVN

Email: Extern-mfvn@radboudumc.nl


Milo_bewerkt.png

Partners van de MFVN