Feestcommissie

Feestcommissie 

Wat wil een student nou liever dan na een week ploeteren in de bieb? Inderdaad, alle stress van zich af dansen tijdens een legendarisch feestje in de drie gezusters! Daarom vindt iedere woensdag na het tentamen het welbekende MFVN-feest plaats, waar je met al je vrienden en studiegenoten een (on)vergetelijke avond kan beleven, om vooral niet te hoeven denken aan het college de volgende ochtend. Mocht dit je nog niet als muziek in de oren klinken, dan wordt je ongetwijfeld wel enthousiast van onze themafeesten. Hier kan je jezelf in de meest gekke en creatieve outfits hijsen, om vervolgens onder het genot van een biertje te shinen op de dansvloer.

Voor degenen die juist niet zo’n fan zijn van al die outfits, organiseren we ieder jaar een te gekke poolparty, waar je in je mooiste badkleding kunt dansen, spetteren en glijden! De combinatie van bier, zwemmen en een te gekke DJ maakt dit een perfect feest om het studiejaar goed mee te beginnen. Daarnaast staat er nog een super vet feest op de planning bij het populaire poppodium Doornroosje! Hier komen ieder jaar de vetste DJ’s draaien om dit laatste feestje van 2016 tot een geweldig einde te brengen.

Als klap op de vuurpijl hebben we na een studiejaar vol onvergetelijke feesten het beste voor het laatst bewaard. De beste avond van je studentenleven ga je namelijk beleven tijdens het Eindfeest! Dit afgekochte feest (lees: onbeperkt drinken!) bevindt zich in eigen kantine en heeft ieder jaar een thema rondom een kleur. Ieder jaar is deze afsluiter van het studiejaar weer een overweldigend succes. 

Zorg dus dat je alle feestdata goed in je agenda noteert, zodat we je weer kunnen verwelkomen tijdens het volgende MFVN-feest!

Mocht je vragen hebben over de Feestcommissie, interesse hebben om actief te zijn bij de Feestcommissie, stuur een mailtje naar feest@mfvn.nl

Check ook onze Instagram:https://www.instagram.com/feestcie/?hl=nl

Feestcommissie

Bas Sybren Jan Beumers (2019) Bestuurslid Festiviteiten
Luuk Biemans (2019) Algemeen lid
Britt van Kuetsem (2020) Algemeen Lid
Chimène Langelaar (2020) Algemeen Lid
Willemien Levels (2019) Coördinator
Annika Piek (2019) Algemeen Lid
Bram Saleming (2019) Algemeen lid
Daan Schmeitz (2020) Algemeen Lid
Luca Sinkeldam (2020) Algemeen Lid
Feestcie.jpg
eindfeest_purple_rain_2019_cmyk.jpg
Oktoberfest_Liggend_Tekst.jpg
Feestcommissie_foto.jpg

Partners van de MFVN