Carrièrecommissie

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie bestaat uit acht studenten die lid zijn van de MFVN. De Carrièrecommissie organiseert door het jaar heen verschillende carrièregerichte Activiteiten. Studenten kunnen zich hier orriënteren op hun verdere loopbaan. Zo organiseert de Carrièrecommissie jaarlijks een Carrièrebeurs voor de geneeskunde studenten. Je kunt ons gewoon bereiken door een e-mail te sturen naar: carriere.mfvn@gmail.com 


Carrièrecommissie

Jelske Buitendijk (2021) Algemeen Lid
Lucy Dragt (2021) Commissielid Acquisitie
Connor Thomas Duncan (2019) Commissielid Acquisitie
Orpheas Georgios Iosifidis (2021) Algemeen Lid
Thom Koops (2023) Algemeen Lid
Sven Peter Helena Kuijpers (2021) Coördinator
Frank van Loon (2021) Commissielid Acquisitie
Lisa Mekkink (2022) Algemeen Lid
Gaby van Orsouw (2022) Algemeen Lid
Masha Padi (2021) Coördinator
Sterre Poortenga (2021) Algemeen Lid
Milo Sinkeldam (2022) Bestuurslid Extern
Daniël Spiering (2023) Commissielid Acquisitie
Louise Maria Annelie Weijers (2022) Algemeen Lid
IMG_2195.jpg

Activiteiten

Carrièrebeurs

De Carrièrecommissie organiseert één keer per jaar de Carrièrebeurs. Deze dag staat in het teken van je vervolgcarrière als arts voor master- en bachelorstudenten geneeskunde. Als coassistent kom je een groot deel van de toekomstmogelijkheden die je hebt tegen tijdens de coschappen. Er zijn echter ook aardig wat specialismen die hier missen. Ook in het curriculum van de bachelor, loop je als bachelorstudent af en toe al rond in het ziekenhuis. Hier vindt dan de eerste aanraking met verschillende afdelingen in het ziekenhuis plaats. Tijdens de Carrièrebeurs kom je dan ook met de specialismen in contact die jou interessant lijken.


De Carrièrebeurs begint met een plenaire sessie, gevolgd door verschillende workshoprondes. Tussen de workshoprondes vinden een diner en een informatiemarkt plaats. Tijdens de workshoprondes presenteren verschillende specialismen zich aan de studenten. Ze vertellen over praktijkervaringen, staan open om alle vragen vanuit de zaal te beantwoorden. De specialismen die vorig jaar aanwezig waren, zijn cardiologie, huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde, kinderneurochirurgie, plastische chirurgie, jeugdarts, psychiatrie, militaire geneeskunde en sportgeneeskunde. Op de informatiemarkt staan verschillende specialismen, bedrijven en instanties die haar mogelijkheden bieden.

Standjesmarkt_2021.jpg
Standjesmarkt 2021

Bacheloractiviteit

De Carrièrecommissie organiseert ook één keer per jaar een bacheloractiviteit gericht op de carrière van de studenten Geneeskunde en Biomedische wetenschappen. Ook deze dag bestaat uit een plenaire sessie, gevold door meedere workshops. De workshops zijn meer op de algemene carrière gericht. Zo zijn er workshops gericht op je CV, persoonlijk leiderschap of LinkedIn. 

De avond wordt afgesloten met het maken van een professionele foto en een borrel.

Workshop_Carrierebeurs_2021.jpg
Workshop GNK Carrièrebeurs 2021

Partners van de MFVN