Carrièrecommissie

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie bestaat uit acht studenten die lid zijn van de MFVN. De Carrièrecommissie organiseert door het jaar heen verschillende carrièregerichte activiteiten. Studenten kunnen zich hier orriënteren op hun verdere loopbaan. Zo organiseert de carrièrecommissie jaarlijks een carrièrebeurs voor de geneeskunde studenten.


Carrièrecommissie

Jelske Buitendijk (2021) Algemeen Lid
Steijn Dirkx (2019) Coördinator
Lucy Dragt (2021) Commissielid Acquisitie
Connor Thomas Duncan (2019) Algemeen Lid
Emile Franssen (2018) Bestuurslid Extern
Orpheas Georgios Iosifidis (2021) Algemeen Lid
Isabelle Afke Dorothea Müller (2020) Algemeen lid
Masha Padi (2021) Commissielid Acquisitie
Femke Schreurs (2019) Algemeen Lid
Carriereproject.jpg

Activiteiten

Carrièrebeurs

De Carrièrecommissie organiseert één keer per jaar de Carrièrebeurs. Deze dag staat in het teken van je vervolgcarrière als arts voor master- en bachelorstudenten geneeskunde. Als coassistent kom je een groot deel van de toekomstmogelijkheden die je hebt tegen tijdens de coschappen. Er zijn echter ook aardig wat specialismen die hier missen. Ook in het curriculum van de bachelor, loop je als bachelorstudent af en toe al rond in het ziekenhuis. Hier vindt dan de eerste aanraking met verschillende afdelingen in het ziekenhuis plaats. Tijdens de Carrièrebeurs kom je dan ook met de specialismen in contact die jou interessant lijken.


De Carrièrebeurs begint met een plenaire sessie, gevolgd door verschillende workshoprondes. Tussen de workshoprondes vinden een diner en een informatiemarkt plaats en de beurs wordt afgesloten met een wijnproeverij. Tijdens de workshoprondes presenteren verschillende specialismen zich aan de studenten. Ze vertellen over praktijkervaringen, staan open om alle vragen vanuit de zaal te beantwoorden. De specialismen die vorig jaar aanwezig waren, zijn anesthesiologie, cardiologie, geriatrie, gynaecologie, huisartsgeneeskunde, interne geneeskunde, kindergeneeskunde, orthopedie, ouderengeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde, radiologie en sportgeneeskunde. Op de informatiemarkt staan verschillende specialismen, bedrijven en instanties die haar mogelijkheden bieden.

DSCN3908.JPG
Standjesmarkt op de carrièrebeurs.
IMG_0557.JPG
Plenaire sessie op de carrièrebeurs.

Bacheloractiviteit

De Carrièrecommissie organiseert ook één keer per jaar een bacheloractiviteit gericht op de carrière van de studenten Geneeskunde en Biomedische wetenschappen. Ook deze dag bestaat uit een plenaire sessie, gevold door meedere workshops. De workshops zijn meer op de algemene carrière gericht. Zo zijn er workshops gericht op je CV, persoonlijk leiderschap of LinkedIn. 

De avond wordt afgesloten met het maken van een professionele foto en een borrel.

Partners van de MFVN