Beste lezer, Geacht lid,

Met trots stel ik mij aan je voor als Praeses van het 69ste Bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik heb er ontzettend veel zin in om er, samen met de rest van het Bestuur en alle leden, een mooi jaar van te maken. De Vereniging goed draaiende houden in deze crisistijd zie ik als heel uitdagend en leerzaam.

Mijn naam is Femke de Schutter, 20 jaar en ik ben geboren in Eindhoven. Twee jaar geleden ben ik vanuit Geldrop naar Nijmegen verhuisd om Geneeskunde te gaan studeren. Ik ben meteen op kamers gegaan in deze mooie, fijne stad. Afgelopen twee jaar heb ik al heel erg mogen genieten van het studentenleven. Ik beleef veel plezier aan de studie, mijn (studie)vrienden, potjes tennis en andere gezelligheid bij SLOW. Ook besteed ik graag mijn tijd met mijn 8 lieve huisgenoten en tapte ik tot voor kort veel biertjes bij Tappers in het centrum van Nijmegen. Door mijn functie zal ik nu tapper worden bij onze faculteitskroeg de Aesculaaf. Daar hoop ik jullie komend jaar nog van een lekker drankje te kunnen voorzien.

Verder zal ik het aankomende jaar de dagelijkse leiding van de MFVN hebben. Ik zal samen met de medebestuursleden het overzicht behouden op financiële en secretariële zaken, en ik zal de leiding nemen tijdens vergaderingen. Ook sluit ik mij aan bij de Biomedische Wetenschappen- en de Eerstejaarscommissie, die leerzame, maar zeker ook leuke en ontspannende activiteiten zullen organiseren.

Ik hoop jullie dit jaar veel te zien op onze Activiteiten en je bent altijd welkom voor een kopje koffie of thee (to go)!

Hartelijke groet,

Femke de Schutter

Praeses h.t. der MFVN

E-mail: Praeses-mfvn@radboudumc.nl 


Fem_fort.jpg