Lieve lezer, lief Lid,

Ik mag met enthousiasme en gepaste trots mijzelf voorstellen als Praeses der MFVN. Met veel plezier mag ik mij komend jaar gaan inzetten voor onze Vereniging. Met het 70e Bestuur hoop ik een ontzettend gaaf Lustrumjaar neer te gaan zetten. Om kennis te maken wil ik mij graag voorstellen:

Mijn naam is Kevin van der Vlist en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in Amstelveen en opgegroeid in het mooie plaatsje IJsselstein. In mijn vrije tijd houd ik erg van voetballen, fitness, zeilen en duiken. Ik heb nu twee jaar Geneeskunde gestudeerd. In deze periode ben ik actief geweest binnen de MFVN, zo heb ik in de Galacommissie en de Carrièrecommissie gezeten. Ik heb op deze manier het beste van beide werelden van een studievereniging leren kennen. Naast mijn Bestuursjaar werk ik ook als VAG-instructeur in het Radboudumc, dus wellicht zien jullie mij komend jaar ook bij VAG voorbijkomen. De MFVN heeft er voor gezorgd dat ik mij ontzettend thuis voel op de faculteit en in de stad Nijmegen. Daarom zet ik mij met alle liefde een jaar in voor de MFVN.

Als Praeses ben ik eindverantwoordelijk voor alle zaken waarbij de MFVN betrokken is. Daarnaast fungeer ik vooral als aanspreekpunt van de Vereniging. Bovendien maak ik onderdeel uit van drie geweldige commissie, namelijk de Eerstejaarscommissie, Biomedische Wetenschappencommissie en de Lustrumcommissie. Samen met deze Commissies gaan wij super leuke Activiteiten neerzetten in het komend Lustrumjaar!

Ik hoop het komend jaar zoveel van jullie te leren kennen. Kom ook vooral de MFVN-kamer bezoeken voor een kopje koffie/thee of wat fruit. Je kan me altijd aantikken voor een vraag of om gewoon een praatje maken, tot snel!


Liefs,

Kevin van der Vlist

Praeses h.t. der MFVN

E-mail: praeses-mfvn@radboudumc.nl


Werkbestand_bestuursfotos_site_Kevin.png

Partners van de MFVN