Lieve lezer,


Ik heb de eer mij met veel trots en blijdschap voor te stellen als Praeses van het 72e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Met veel plezier en enthousiasme ga ik mij samen met het Bestuur aankomend jaar inzetten voor de Vereniging. Ik kijk er naar uit om een mooi jaar vol leuke Activiteiten neer te zetten.


Mijn naam is Dione van de Sanden, ik ben 21 jaar oud en kom uit Tilburg. Twee jaar geleden heb ik Brabant in mogen ruilen voor het bruisende en mooie studentenleven van Nijmegen. Ik heb mijn bachelor afgelopen zomer met veel plezier afgerond en ik ben enorm verheugd dat ik mijn wachttijd met deze kans in mag vullen. De MFVN heeft tot nu toe veel voor mij betekend in mijn studententijd en ik hoop dat wij dat als 72e Bestuur ook voor jullie gaan doen. In mijn vrije tijd kan ik echt genieten van de zon, een gezellige avond borrelen met vrienden en een balletje slaan op de tennisbaan. Maar ook voor een ritje op de motor, wintersport en lekker eten ben ik zeker te porren. Kortom, lekker druk en genoeg te doen.


Als Praeses ben ik eindverantwoordelijk voor de Vereniging, ben ik het aanspreekpunt en zorg ik ervoor dat wij als Bestuur goed functioneren. Daarnaast mag ik onderdeel uitmaken van drie geweldige Commissies, namelijk de Eerstejaarscommissie, Biomedische Wetenschappencommissie en de Smulcommissie. Samen met deze Commissies gaan wij dit jaar fantastische Activiteiten neerzetten!


Ik hoop veel van jullie te leren kennen dit jaar. Kom vooral eens langs op de MFVN-kamer voor een kopje koffie of thee. Spreek mij vooral aan als je een vraag hebt of gewoon gezellig een praatje wil maken.


Tot snel!


Liefs,


Dione van de Sanden

Praeses h.t. der MFVN


E-mail: praeses-mfvn@radboudumc.nl​​​​​​​

image00007.jpeg

Partners van de MFVN