Lieve MFVN-leden, beste lezer,

Met een hart vol trots en blijdschap stel ik mij aan jullie voor als Praeses van het 66e Bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Met mijn eerste jaar Geneeskunde achter de rug, zie ik er onwijs naar uit om mij een jaar lang volledig toe te wijden aan het bestuur van de prachtigste studievereniging van het land.

Mijn naam is Luuk Verhoef en ik ben twintig jaar geleden geboren in het altijd zonnige Nijmegen. Na mijn eindexamen ben ik begonnen met de studie Natuur- en sterrenkunde aan de Radboud Universiteit, vanuit waar ik de medische faculteit al in al haar glorie heb mogen bewonderen. Toen bleek dat deze studie voor mij toch niet de juiste was, heb ik besloten Geneeskunde te gaan studeren. Logische stap toch?

Ik heb afgelopen jaar de creatieveling in mij al mogen uiten in de Feestcommissie door het bedenken van de mooiste thema’s en slogans voor de maandelijkse MFVN-feesten. Daarnaast kun je na een lange dag vol colleges een lekker, goud, koud, fris, bitter, biertje bij mij bestellen aan de bar van onze schitterende faculteitskroeg: Café de Aesculaaf!

Als Praeses zal ik het aankomende jaar de dagelijkse leiding van de MFVN op mij nemen. Ik zal samen met mijn medebestuursleden het overzicht behouden op financiële en secretariële zaken, en ik zal de leiding nemen tijdens vergaderingen. Ook sluit ik mij aan bij twee commissies: de Biomedische Wetenschappen- en de Eerstejaarscommissie, waarmee we leerzame, maar zeker ook leuke en ontspannende activiteiten zullen organiseren.

Ik nodig jullie uit om een keer langs te komen op de MFVN-kamer, waar ik met liefde een kopje koffie voor jullie zet of een tosti voor jullie bak!

Met vriendelijke groet,

Luuk Verhoef
Praeses h.t. der MFVN
​E-mail: praeses-mfvn@radboudumc.nlLuuk_rgb.jpg