Beste lezer, geacht lid,


Vol blijdschap kan ik zeggen dat het zo ver is. We mogen nu echt beginnen aan ons Bestuursjaar. Met trots stel ik mij aan je voor als Praeses van het 68ste Bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn medebestuursleden te vergaderen, feesten en natuurlijk heel veel MFVN-activiteiten te organiseren. Het is dit jaar dan ook aan ons om je weer een fantastisch studentenleven te bezorgen.

Mijn naam is Mees van den Nieuwenhof. Ik ben geboren in Den Bosch, maar heb sinds mijn zesde levensjaar in het mooie Lieshout gewoond. Na mijn middelbare school, alweer twee jaar geleden, ben ik Geneeskunde gaan studeren. Ook ben ik meteen op kamers gegaan in het fijne Nijmegen. Hier heb ik de eerste twee jaren van mijn studentenleven al erg mogen genieten van mijn huisgenoten, de studie en natuurlijk de activiteiten van de MFVN.

De studie staat er om bekend pittig te zijn en na een dag vol werkgroepen en hoorcolleges werkt er niets meer ontspannend dan op het terras van de faculteitskroeg, Café de Aesculaaf, een overheerlijk speciaal biertje te drinken. Ik ben zelf sinds mijn eerste jaar tapper van deze prachtkroeg. Dus kom vooral wat drinken en misschien mag ik je dan wel helpen!

Verder zal ik het aankomende jaar de dagelijkse leiding van de MFVN hebben. Ik zal samen met de medebestuursleden het overzicht behouden op financiële en secretariële zaken, en ik zal de leiding nemen tijdens vergaderingen. Ook sluit ik mij aan bij de Biomedische Wetenschappen- en de Eerstejaarscommissie, die leerzame, maar zeker ook leuke en ontspannende activiteiten zullen organiseren.

Ik wil jullie uitnodigen om aankomend jaar vooral veel langs te komen op de MFVN-kamer, waar ik met alle plezier koffie voor jullie zet.


Hartelijke groet,


Mees van den Nieuwenhof

Praeses h.t. der MFVN

E-mail: Praeses-mfvn@radboudumc.nl


WhatsApp_Image_2020-03-13_at_14.50.58_6.jpeg