Lieve lezer,

Met veel enthousiasme en vol blijdschap mag ik mij aan jou voorstellen als Praeses der MFVN. Met veel plezier mag ik mij dit jaar inzetten voor onze Vereniging. Ik kijk er naar uit om samen met het 71e Bestuur een mooi jaar neer te zetten. Ik wil mij graag aan je voorstellen om kennis te maken.

Mijn naam is Rogier Hak en ik ben 21 jaar oud. Ik kom uit Leersum, een klein dorpje in de buurt van Utrecht. Dit kleine dorp heb ik snel ingeruild voor Nijmegen, waar ik nu ruim twee jaar woon. Ik heb hier nu twee jaar Geneeskunde gestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest in de Cursuscommissie van de MFVN. Hier heb ik verschillende leuke Cursussen mogen neerzetten voor mijn medestudenten en heb ik veel van mijn vrienden leren kennen. Naast mijn Bestuursjaar werk ik ook als VAG-instructeur in het Radboudumc, dus wellicht zien jullie mij komend jaar ook bij VAG voorbijkomen. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ga ik graag zwemmen of drink ik graag een drankje in café de Aesculaaf.

Als Praeses ben ik eindverantwoordelijk voor alle zaken waarbij de MFVN betrokken is. Daarnaast fungeer ik vooral als aanspreekpunt van de Vereniging. Bovendien maak ik onderdeel uit van drie geweldige commissies, namelijk de Eerstejaarscommissie, Biomedische Wetenschappencommissie en de Smulcommissie. Samen met deze Commissies gaan wij super leuke Activiteiten neerzetten in het komende jaar!

Ik hoop het komend jaar velen van jullie te leren kennen. Kom ook vooral de MFVN-kamer bezoeken voor een kopje koffie/thee of wat fruit. Heb je een vraag of wil je gewoon een praatje maken, spreek me dan vooral aan!

Tot snel!


Liefs,

Rogier Hak

Praeses h.t. der MFVN

E-mail: praeses-mfvn@radboudumc.nl

Website_Rogier.png

Partners van de MFVN