Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (Accie)

De Activiteitencommissie bestaat uit één coördinator, zeven algemene leden en één bestuurslid. Samen organiseren wij door het gehele studiejaar heen activiteiten voor zowel Biomedische wetenschappen als Geneeskunde. De Accie bestaat uit een gezellig groep enthousiaste mensen, die altijd in zijn voor leuke ideeën of lekker gek doen.

Wil je graag meedoen aan een activiteit en heb je hier een vraag over? Of heb je vette ideeën voor ons? Je kunt ons gewoon bereiken door een e-mail te sturen naar: activiteiten.mfvn@gmail.com 

Activiteitencommissie

Pleun Bolt (2020) Bestuurslid Intern
Noa Borsje (2022) Commissielid Acquisitie
Fransje Collet (2020) Algemeen lid
Berend William Graat (2021) Algemeen lid
Juultje Kersten (2022) -
Stephan Koot (2021) Algemeen lid
Jilles Maas (2022) Algemeen lid
Roos Nikkelen (2021) Coördinator
Sem Peters (2022) Algemeen Lid
Activiteitencommissie.png

Activiteitenaanbod

De activiteitencommissie organiseert ongeveer zes keer per jaar uiteenlopende activiteiten. In het begin van elk studiejaar zal deze commissie jullie allemaal enthousiast maken voor Gotcha!, een spannend moordspel. Vlak voor de kerstvakantie gaat de Accie voor jullie een heerlijke kerstbrunch verzorgen. Verder organiseert de Accie jaarlijks een beerpongtoernooi en een afsluitende activiteit vlak voor de vakantie. En wat dacht je dan van de liftwedstrijd, misschien wel de leukste en spannendste activiteit, zelfs buiten Nederlandse grenzen. De Accie organiseert dus voor ieder wat wils!

Eindjaars_bbq.png
WhatsApp_Image_2022-09-05_at_11.26.32_PM.jpeg
Het_blacklight_bierpongtoernooi.pngPartners van de MFVN