Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (Accie)

De Activiteitencommissie bestaat uit één coördinator, zeven algemene leden en één bestuurslid. Samen organiseren wij door het gehele studiejaar heen activiteiten voor zowel biomedische wetenschappen als geneeskunde. De Accie bestaat uit een gezellig groep enthousiaste mensen, die altijd in zijn voor leuke ideeën of lekker gek doen.

Wil je graag meedoen aan een activiteit en heb je hier een vraag over? Of heb je vette ideeën voor ons? Je kunt ons gewoon bereiken door een e-mail te sturen naar: activiteiten@mfvn.nl. 

Activiteitencommissie

Sem Alink (2020) Algemeen lid
Fransje Collet (2020) Commissielid Acquisitie
Berend William Graat (2021) Algemeen Lid
Max Rudolfus van Hulten (2020) Algemeen lid
Stephan Koot (2021) Algemeen lid
Imke Huberta van de Laar (2020) Coordinator
Roos Nikkelen (2021) Algemeen Lid
Britt Rouwendal (2020) Algemeen lid
Marieke Lisanne Slangewal (2019) Bestuurslid Intern
accie.jpg

Activiteitenaanbod

De activiteitencommissie organiseert ongeveer zes keer per jaar uiteenlopende activiteiten. In het begin van elk studiejaar zal deze commissie jullie allemaal enthousiast maken voor Gotcha!, een spannend moordspel. Vlak voor de kerstvakantie gaat de Accie voor jullie een heerlijke kerstbrunch verzorgen. Verder organiseert de Accie jaarlijks een beerpongtoernooi en een afsluitende activiteit vlak voor de vakantie. En wat dacht je dan van de liftwedstrijd, misschien wel de leukste en spannendste activiteit, zelfs buiten Nederlandse grenzen. De Accie organiseert dus voor ieder wat wils!

Beerpong_toernooi_af.jpg
kerstbrunch_2017.jpg
Poster_Gotcha_af_Jpeg_cOPYSHOP.jpg


De activiteitencommissie zoekt nieuwe leden! E-mail naar activiteiten@mfvn.nl met een leuke en korte motivatie waarom jij graag lid wil worden! De 

Partners van de MFVN