Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Lieve lezers,


Vol trots mag ik mij voorstellen als Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs van het 68e bestuur der Medische Faculteitsvereniging Nijmegen. Mijn naam is Damiano Piga, ik ben 20 jaar oud, geboren in Enschede en opgegroeid in het pittoreske Nijmegen. Naast de MFVN-kamer kan je me regelmatig vinden in de Aesculaaf waar ik met alle liefde tap, bij de mannen van M.H.D. Ferus Ebrius en tijdens de intro wanneer ik flaneer in mijn BeGIN-polo.


Als bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs houd ik mij dit jaar bezig met alle lopende zaken rondom het onderwijs en de boeken- en instrumentenverkoop. Daarnaast zit ik in de Reiscommissie, die de Citytrip, Wintersportreis en de Studiereis organiseren, ben ik onderdeel van de Medische Oriëntatiecommissie die onder andere het zwangerschapsproject en rondleidingen door het ziekenhuis organiseren en ben ik onderdeel van de Educatiecommissie die zich inzet voor het produceren van de Samenvattingen en het organiseren van de tentamentrainingen. Naast de MFVN-kamer zul je me ook regelmatig bij het SOOS zien lopen, waar ik hopelijk al je vragen omtrent onderwijs kan beantwoorden! Vanuit mijn functie heb ik namelijk ook zitting in het SOOS-bestuur als Vice-voorzitter. Hier draag ik vooral zorg voor de website, Facebook, Instagram en klachtenbehandeling. Doordat ik in beide besturen zit, is het ook belangrijk dat ik een goede relatie tussen beide waarborg.  


Heb je zin in een tosti, een kop koffie of gewoon zin in een gezellig praatje? Kom dan vooral langs de MFVN-kamer. Ik vind het fantastisch om mijzelf onderdeel van dit bestuur te mogen noemen en heb er ongelofelijk veel zin in. Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten en jullie allemaal te zien bij de MFVN-activiteiten! 


Met vriendelijke groet,


Damiano Piga

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN

E-mail: faciliteiten-onderwijs-mfvn@radboudumc.nl


WhatsApp_Image_2020-03-13_at_14.50.58_1.jpeg