Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Lieve leden,

Vol trots mag ik mij voorstellen als bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs van het 66e bestuur der Medische Faculteitsvereniging Nijmegen. Mijn naam is Parmida Anvary, ik ben 22 jaar en net klaar met mijn tweede jaar geneeskunde. Voordat ik op deze mooie faculteit kwam heb ik een jaar lang verdwaald rondgelopen op de TU in Eindhoven. Gelukkig ben ik twee jaar geleden verhuisd naar deze prachtige studentenstad en kan ik me niet eens meer voorstellen hoe ik ooit in Helmond heb kunnen wonen. Na het afronden van mijn tweede jaar geneeskunde, heb ik besloten om de studie even aan de kant te schuiven. Na twee jaar lid van de Galacommissie te zijn geweest, leek het mij een mooie uitdaging om mij volledig in te zetten voor de MFVN.

Als bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs houd ik mij bezig met zaken omtrent de instrumenten, boeken en andere studie gerelateerde zaken. Daarnaast mag ik ook samenwerken met de Reiscommissie en de Medische Oriëntatiecommissie, waarmee ik bijvoorbeeld de studiereis en het zwangerschapsproject help organiseren. Verder is het een eer om als vice-voorzitter deel uit te mogen van het SOOS-bestuur. Door mijn functie zorg ik voor een optimale samenwerking tussen de MFVN en SOOS.

Het is een fantastisch gevoel om deel uit te mogen maken van deze vereniging. Ik hoop een eigen draai te mogen geven aan deze geweldige functie en dat ik mijn voorgangers trots zal maken. Kom vooral gezellig langs de MFVN-kamer voor gratis koffie en thee en om even te kletsen met ons. Ik zie jullie snel op de MFVN-feesten en alle andere activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Parmida Anvary
Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs h.t. der MFVN
​E-mail: faciliteiten-onderwijs-mfvn@radboudumc.nl

par_rgb.jpg