Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Lieve lezer, lief Lid

Met veel trots en enthousiasme mag ik mezelf aan jou voorstellen als Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs (F&O) van het 72e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik kijk er enorm naar uit om me een jaar lang in te mogen zetten voor de Vereniging met de rest van mijn Bestuur.

Mijn naam is Linthe Hoekema en ik ben twintig jaar oud. Ik kom uit Meppel, wat ik twee jaar geleden heb ingeruild voor het mooie Nijmegen. Ik voelde mij snel thuis binnen de MFVN en ik heb hier mijn beste vrienden leren kennen. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden binnen de MFVN door me aan te sluiten bij de Feestcommissie. Hier heb ik enorm genoten van alle mooie feesten die we hebben georganiseerd. Daarnaast ben ik tapper bij Café de Aesculaaf en vind ik het leuk om te sporten.

Na mijn tweede jaar Geneeskunde met veel plezier te hebben afgerond, heb ik ervoor gekozen om te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Als Bestuurslid F&O ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van instrumenten en boeken. Ook houd ik me bezig met onderwijs, door zitting te hebben in het 35e SOOS-bestuur als vicevoorzitter. Bovendien maak ik onderdeel uit van drie geweldige Commissies, namelijk de Reiscommissie, Educatiecommissie en de Medische Oriëntatiecommissie. Samen met deze Commissies organiseer ik onder andere Reizen, Tentamentrainingen en het Zwangerschapsproject.

Ik kijk er ontzettend naar uit om velen van jullie te leren kennen en te zien op alle leuke activiteiten. Kom ook vooral langs op de MFVN-kamer voor een kopje koffie of om gezellig een praatje te maken.

Liefs,

Linthe Hoekema

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN

Email: faciliteiten-mfvn@radboudumc.nl


image00002.jpeg

Partners van de MFVN