Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Beste lezer, lief Lid,

Ik heb de eer mijzelf voor te stellen als Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs (F&O). Ik heb onwijs veel zin om het komende collegejaar mezelf volledig in te zetten voor de Vereniging en eventjes niet te studeren.

Mijn naam is Anne Hack en ik ben 21 jaar oud. Ik heb nu net twee jaar Geneeskunde afgerond in het prachtige Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Utrecht dus ik moest erg wennen aan de welbefaamde uitspraken ‘ik ben aangereden’ en ‘ik zoek het niet’. Gelukkig ben ik ondertussen aardig ingeburgerd, nu ik in het mooie Nijmegen-Oost woon. Verder heb ik zo’n twaalf jaar salto’s gesprongen en in de doeken gehangen.

Ik was, voor mijn Bestuursjaar, actief binnen de MFVN bij de Lustrumcommissie. Dit waren mijn meest extatische maanden van mijn studententijd. Als Bestuurslid F&O ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van instrumenten en zaken rondom het onderwijs. Dit laatste doe ik onder andere door zitting te hebben in het 34ste bestuur van het SOOS als vicevoorzitter. Daarnaast ben ik onderdeel van de Educatiecommissie, de Medische Oriëntatiecommissie en de Reiscommissie, waar ik de Tentamentrainingen, het Zwangerschapsproject en de Studiereis mee organiseer.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten en te leren kennen. Kom lekker een keertje langs bij de MFVN-kamer voor een kopje koffie of gewoon om lekker te kletsen.

Tot snel!


Liefs,

Anne Hack

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN

faciliteiten-mfvn@radboudumc.nl


Website_Anne.png

Partners van de MFVN