Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Lieve leden,

Vol trots en blijdschap mag ik mij voorstellen als bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs van het 67e bestuur der Medische Faculteitsvereniging Nijmegen. Ik ben Milou Groenen, 20 jaar oud en kom uit Gemert, een gezellig dorp in Brabant, wat ik heb ingeruild voor het mooie Nijmegen. Door alle Feestcie adtjes, liedjes bij Tachycardia en mijn werk als VAG-instructeur zijn de afgelopen twee jaar Geneeskunde voorbij gevlogen. Daarom vind ik het ontzettend leuk dat ik mij nu een jaar lang fulltime in mag zetten voor de MFVN.

Als bestuurslid faciliteiten & onderwijs hou ik mij dit jaar vooral bezig met alle zaken rondom het onderwijs. Zoals de boeken- en instrumentenverkoop, zodat je op ieder moment in je studie de juiste spullen binnen handbereik hebt. Daarnaast werk ik samen met de Reiscommissie, die de Citytrip, Wintersportreis en de Studiereis organiseren en de Medische Oriëntatiecommissie die onder andere het zwangerschapsproject en rondleidingen door het ziekenhuis organiseren. Verder heb ik vanuit mijn functie ook zitting in het SOOS-bestuur als bestuurslid promo. Hier draag ik vooral zorg voor de website, facebook, instagram en klachtenbehandeling. Doordat ik in beide besturen zit, zorg ik voor een zo goed mogelijke samenwerking tussen de MFVN en het SOOS.  

Wanneer je zin hebt een lekkere tosti of een bakje koffie, kom dan vooral even langs op de MFVN-kamer voor een gezellig praatje! Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van dit fantastische bestuur en hoop jullie allemaal te zien bij alle MFVN-activiteiten! Tot snel!


Liefs,

Milou Groenen

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN
​E-mail: faciliteiten-onderwijs-mfvn@radboudumc.nl

Milou2.jpg