Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Lieve lezers,

Vol enthousiasme mag ik mij voorstellen als Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs van het 69e bestuur der MFVN. Mijn naam is Sigrid Blom, ik ben 21 jaar oud en ben opgegroeid in de kleinste studentenstad van Nederland; Wageningen. Na 18 jaar vol plezier in Wageningen, ben ik van de ene kleine studentenstad naar de andere verhuist. Nu woon ik al zo’n tweeënhalf jaar in het fijne Nijmegen!

Na een jaar als coördinator van de Educatiecommissie besloot ik de grote stap te zetten en te solliciteren voor een bestuursjaar bij de MFVN. Nu mag ik mij een jaar volledig inzetten voor onze mooie studievereniging!

Als bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs houd ik mij bezig met de lopende zaken rondom onderwijs en de verkoop van boeken en instrumenten. Daarnaast mag ik in drie fantastische Commissies zitten, namelijk de Educatiecommissie, Medische Oriëntatiecommissie en de Reiscommissie. De Reiscommissie organiseert ieder jaar de Citytrip, Wintersportreis en de Studiereis. De Medische Oriëntatiecommissie houdt zich bezig met het zwangerschapsproject, rondleidingen door het ziekenhuis en organiseert het Avondje Buitenland. De Educatiecommissie zet zich in voor de Samenvattingen en organiseert de Tentamentrainingen. Naast mijn dagen op de MFVN-kamer, zal ik ook regelmatig bij het SOOS te vinden zijn. Daar kan ik hopelijk al je vragen omtrent onderwijs beantwoorden! Vanuit mijn functie heb ik namelijk ook zitting in het SOOS-bestuur als Vice-voorzitter. Hier verzorg ik de website, Facebook, Instagram en klachtenbehandeling. Door in beide besturen te zitten, zorg ik voor een goede relatie tussen beiden.   

Heb je zin in een tosti, koffie of heb je een instrument nodig? Kom dan vooral even langs de MFVN-kamer! Ik heb enorm veel zin in mijn Bestuursjaar en kan niet wachten om jullie, zodra het weer kan, allemaal te ontmoeten op MFVN-activiteiten of op de Kamer!

Veel liefs,

Sigrid Blom

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN
E-mail: 
faciliteiten-mfvn@radboudumc.nl


bestuursfoto_sig_fort.jpg