Bestuurslid Faciliteiten en Onderwijs

Beste lezer, lief Lid,

Ik heb de eer mijzelf voor te stellen als Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs (F&O). Ik heb onwijs veel zin om het komende collegejaar eventjes lekker niet te studeren en mezelf volledig in te zetten voor de Vereniging.

Mijn naam is Bram Saleming en ik ben twintig jaar oud. Ik ben geboren in het mooie Nijmegen en ik ben opgegroeid op de meest magische plek in Nederland, Kaatsheuvel. Als je opgroeit naast een meid met een ziekte waardoor haar haren bizar lang groeien, een man met een nek van bijna vijf meter en een kerel die zoveel honger heeft dat hij bereid is om papier te eten, dan ga je natuurlijk Geneeskunde studeren om erachter te komen hoe je hen kunt helpen. En Geneeskunde studeren, dat doe je in Nijmegen.

Ik was, voor mijn Bestuursjaar, actief binnen de MFVN bij de Feestcommissie en als tapper in de café de Aesculaaf. Als Bestuurslid F&O ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van instrumenten en zaken rondom het onderwijs. Dit laatste doe ik onder andere door zitting te hebben in het 33ste bestuur van het SOOS als vicevoorzitter. Daarnaast ben ik onderdeel van de Educatiecommissie, de Medische Oriëntatiecommissie en de Reiscommissie, waar ik de Tentamentrainingen, het Zwangerschapsproject en de Studiereis mee organiseer.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te ontmoeten en te leren kennen. Kom lekker een keertje langs bij de MFVN-kamer voor een koppie koffie of gewoon om lekker te kletsen.


Liefs,

Bram Saleming

Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs h.t. der MFVN
E-mail: faciliteiten-mfvn@radboudumc.nl


Werkbestand_bestuursfotos_site_Bram.png

Partners van de MFVN