Wetenschapscommissie

Wetenschapscommissie

De Wetenschapscommissie bestaat uit zes studenten die lid zijn van de MFVN. De Wetenschapscommissie organiseert jaarlijks drie Wetenschapsavonden en één Workshopdag. De Wetenschapsavonden hebben als thema een onderwerp dat onderbelicht is in het huidige curriculum. De Wetenschapsavonden bestaan uit twee delen met voorafgaand een ontvangst met koffie en thee, tussendoor een uitgebreid diner en ten slotte een afsluitende borrel. De avonden worden bezocht door ongeveer 70 tot 100 personen. Voor vragen kun je mailen naar wetenschap.mfvn@gmail.com

Wetenschapscommissie

Maude Algera (2020) Bestuurslid
Margot de Bruijn (2021) Commissielid Acquisitie
Janne van Gompel (2021) Algemeen lid
Pit van Halbeek (2021) Algemeen lid
Elke Jagt (2021) Coördinator
Matte Kapteijns (2021) Algemeen lid
Danique Otter (2022) Algemeen lid
Anna Spierings (2021) Algemeen lid
commissiefoto.jpg

Georganiseerde Wetenschapsavonden:

Wetenschapsavond: Als je nier maar goed zit!

Op donderdag 17 oktober heeft de Wetenschapsavond: Als je nier maar goed zit! plaatsgevonden. Hier was een interessante lezing  over niertransplantaties en daarna een ervaringsverhaal van een patiënt. Heel interessant!


MFVN_Wetenschapsavond_17_oktober.png

Workshopdag

Op maandag 16 maart zal de eerste editie van de Workshopdag plaatsvinden. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met s.v. Plexus en FSV Praktisch, zodat studenten van de verschillende studieverenigingen praktische vaardigheden van elkaar leren. De dag zal geopend worden met een plenaire sessie. Daarna wordt er deelgenomen aan drie van de negen mogelijke workshops. Tussendoor is er een diner en als afsluiter zal er een borrel in café de Aesculaaf zijn. 

MFVN-Workshopdag.jpg

Partners van de MFVN