Bestuurslid Intern

Lieve lezer, lief Lid,

Met veel trots en blijdschap stel ik mijzelf graag voor als Bestuurslid Intern van het 70e bestuur der MFVN. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de rest van het Bestuur een prachtig jaar neer te zetten met als mooie toevoeging het Lustrum.

Ik ben Marieke Slangewal en ik ben negentien jaar oud. Ik kom uit een dorp genaamd Velp en woon nu al bijna twee jaar in Nijmegen. Ik heb inmiddels mijn tweede jaar van Biomedische wetenschappen afgerond en ben nu dus een jaartje gestopt met studeren voor mijn Bestuursjaar. Daarnaast tennis ik graag en ben ik zo af en toe te vinden in de sportschool voor een ticketuurtje. Ook heb ik een actief huis en houd ik wel van een feestje.  Binnen de MFVN was ik sinds mijn eerste jaar actief als Commissielid bij de Biomedische Wetenschappencommissie. Samen met de Commissie heb ik twee jaar lang uiteenlopende Activiteiten neer mogen zetten. Het is een hechte groep mensen en we spreken nog regelmatig af. Ik had nog lang geen genoeg van de MFVN en ik was wel toe aan een tussenjaartje, om deze reden heb ik gesolliciteerd voor het Bestuur. Met veel enthousiasme mag ik mezelf een jaar lang inzetten voor de Vereniging als Bestuurslid Intern. Als Bestuurslid Intern houd ik me bezig met de Interne promotie, het Vereningsblad de Prik, De Website en ik ben onderdeel van maar liefst zes Commissies: de Activiteitencommissie, de Almanakcommissie, de Fotocommissie, de Mediacommissie, de Musicalcommissie en de Prikredactie.

Graag zie ik je een keertje op een van onze Activiteiten en wees vooral niet bang om even een praatje te komen maken. Je bent altijd welkom op de MFVN-kamer en kom ook vooral een kopje koffie halen. Mocht je vragen hebben of gewoon even willen babbelen mag je me altijd aanspreken.

Hopelijk tot snel!


Vriendelijke groetjes,

Marieke Slangewal

Bestuurslid Intern h.t. der MFVN

Email: Intern-mfvn@radboudumc.nl

Werkbestand_bestuursfotos_site_Marieke.png

Partners van de MFVN