Bestuurslid Intern

Lieve lezers,

Vol enthousiasme mag ik me voorstellen als Bestuurslid Intern. Na twee jaar Biomedische wetenschappen gestudeerd te hebben was het tijd om het roer om te gooien. Samen met de rest van het 69e bestuur zal ik me dus aankomend jaar volledig gaan inzetten voor onze geliefde studievereniging.

Wie ben ik? Ik ben Chiel van der Meeren, 20 jaartjes oud. Ik ben opgegroeid in het pittoreske dorpje Uden. Na een half jaartje studeren werd het voor mij tijd om mijn koffers te pakken en mij te vestigen in de gezelligste stad van Nederland. Naast dat ik dit jaar vaak op de MFVN-kamer te vinden, ben kun je me dinsdag ook wel eens tegen komen in bordeaux rode kledij.

Als Bestuurslid Intern mag ik al mijn opgekropte enthousiasme en creativiteit gaan uiten in al mijn leuke commissies en zorgen voor de interne Promotie. Met de Prikredactie zetten we vier keer per jaar een prachtig tijdschrift, de Prik, neer, de Mediacommissie zorgt voor alle mooie Posters die je op elke hoek van de faculteit tegenkomt, en de Fotocommissie maakt prachtige foto’s van alle activiteiten van de MFVN. De Activiteitencommissie steekt me aan met hun onuitputtelijke bron van enthousiasme en zo gaan we aankomend jaar nog vele Activiteiten neerzetten. Tot slot mag ik met de Musicalcommissie dit jaar de Musical Belle en het Beest opvoeren!

Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten op onze Activiteiten, in de gangen of op de MFVN-kamer (met koekjes, koffie en MFVitamientjes). Spreek me gerust aan voor een leuk (of stom, mag ook) praatje en tik me zeker aan met al je leuke ideeën!

Veel groetjes,

Chiel van der Meeren

Bestuurslid Intern h.t. der MFVN

E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

Chiel_fort.jpg