Bestuurslid Intern

Lieve lezers,

Vol enthousiasme mag ik me voorstellen als Bestuurslid Intern. Na twee jaar geneeskunde te hebben gestudeerd was het tijd om het roer om te gooien. Samen met de rest van het 68e bestuur zal ik me dus aankomend jaar volledig gaan inzetten voor onze geliefde studievereniging.

Mij in het kort: Ik ben Emma Peeters en bevind me al 20 jaren vol blijdschap op deze planeet. Na 18 jaar in het mooie Breda te hebben doorgebracht, heeft de intercity me naar het gezellige Nijmegen gebracht, waar ik me helemaal op mijn plek voel. Naast dat ik me dit jaar waarschijnlijk meer op de MFVN kamer zal bevinden dan in mijn eigen bed, kom je me ook op woensdagavond ook in de TKB tegen, waar ik dansjes (als je het zo wil noemen) aan het wagen ben met mijn dispuut. Door mijn sterke FOMO (fear of missing out) en zeer flexibele ruggengraat kan je me eigenlijk vinden op ieder feestje of leuke activiteit. Dan ben ik te herkennen aan mijn springerige krullen en karakter.

Als bestuurslid Intern mag ik al mijn opgekropte enthousiasme en creativiteit gaan uiten in al mijn leuke commissies en zorgen voor de interne promotie. Met de Prikredactie zetten we vier keer per jaar een prachtig tijdschrift, de Prik, neer, de mediacommissie zorgt voor alle mooie posters die je op elke hoek van de faculteit tegenkomt, en de fotocommissie maakt prachtige foto’s van alle activiteiten van de MFVN. De Activiteitencommissie steekt me aan met hun onuitputtelijke bron van enthousiasme en zo gaan we aankomend jaar nog vele activiteiten neerzetten. Tot slot mag ik met de musicalcommissie alle voorbereidingen treffen voor de musical die volgend jaar gaat plaatsvinden!

Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten op onze activiteiten, in de gangen of op de MFVN-kamer (met koekjes, koffie en MFVitamientjes). Spreek me gerust aan voor een leuk (of stom, mag ook) praatje en tik me zeker aan met al je leuke ideeën!

Veel groetjes,Emma Peeters

Bestuurslid Intern h.t. der MFVN

E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

WhatsApp_Image_2020-03-13_at_14.50.58_2.jpeg