Bestuurslid Intern

Beste MFVN-leden, lieve lezers,

Met grote trots en een big smile mag ik mij voorstellen als het 67e bestuurslid Intern der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Na twee jaar geneeskunde studeren, mag ik me vanaf nu inzetten voor onze prachtige studievereniging, waar ik ontzettend veel zin in heb!

Mijn naam is Loes Linskens, ik ben 20 jaar jong en kom uit een klein dorp in Limburg. Twee jaar geleden heb ik het weiland met koeien verruild voor ‘de grote stad’ Nijmegen. Nu twee jaar later voel ik me helemaal thuis in Nijmegen. De MFVN heeft daar zeker haar steentje aan bijgedragen. Na de introductie ben ik actief geworden als lid van de Feestcommissie en ben ik meteen de gezelligheid ingerold. Doordat ik alle feestjes en activiteiten zo tof vind, ben ik blij dat ik nu een nog grotere bijdrage mag leveren aan onze studievereniging.

Als bestuurslid Intern mag ik mijn creativiteit gaan inzetten voor de website en de interne promotie. Maar dit doe ik zeker niet alleen. De Mediacommissie is misschien nog wel creatiever dan ik en zal julllie voorzien van vette posters. Samen met de Activiteitencommissie hoop ik de vetste activiteiten te mogen organiseren. De Fotocommissie zal mij helpen leuke kiekjes te schieten, die jullie op deze site kunnen terugvinden. De Prikredactie en ik maken samen het verenigingsblad en ten slotte zal de Musicalcommissie in samenwerking met mij een mooie musical neerzetten. 

Kom gerust langs op de MFVN-kamer voor een gezellig praatje en een bakje koffie met koekjes of gewoon als je eventjes het studeren in de bieb wil ontvluchten.

Ik hoop dat ik velen van jullie mag zien op onze activiteiten. Ik kan niet wachten om al dit moois samen met jullie te gaan beleven! 

Met vriendelijke groet, 

Loes Linskens
Bestuurslid Intern h.t. der MFVN
E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

Loes2.jpg