Bestuurslid Intern

Beste MFVN-leden, lieve lezers,

Met grote trots en een big smile mag ik mij voorstellen als het 66e bestuurslid Intern der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Na drie jaar geneeskunde studeren, mag ik me vanaf nu inzetten voor onze prachtige studievereniging, waar ik ontzettend veel zin in heb!

Mijn naam is Romy Ottens, ik ben 22 jaar jong en kom uit een sfeervol boerendorp in de Achterhoek. Drie jaar geleden heb ik het weiland met koeien verruild voor ‘de grote stad’ Nijmegen. Gelukkig heb ik mijn boerenaccent bij de koeien achter gelaten en voel ik me in Nijmegen helemaal thuis. De MFVN heeft daar zeker haar steentje aan bijgedragen. Na de introductie ben ik actief geworden als lid van de Ouderdagcommissie en ben ik meteen de gezelligheid ingerold. Doordat ik alle feestjes en activiteiten zo tof vind, ben ik blij dat ik nu een nog grotere bijdrage mag leveren aan onze studievereniging. In mijn vrije tijd beleef ik graag gezellige avondjes met vrienden en tap ik met veel plezier biertjes in café de Aesculaaf. 

Als bestuurslid Intern mag ik mijn creativiteit gaan inzetten voor de website en de interne promotie. Maar dit doe ik zeker niet alleen. De Mediacommissie is misschien nog wel creatiever dan ik en zal julllie voorzien van vette posters. Samen met de Activiteitencommissie hoop ik de vetste activiteiten te mogen organiseren. De Fotocommissie zal mij helpen leuke kiekjes te schieten, die jullie op deze site kunnen terugvinden. De Prikredactie en ik maken samen het verenigngsblad. De Agendacommissie gaat dit jaar weer een handige Agenda voor julllie ontwerpen en ten slotte  zal de Musicalcommissie in samenwerking met mij en met mijn opvolger in 2019 een mooie musical neerzetten. 

Kom gerust langs op de MFVN-kamer voor een gezellig praatje en een bakje koffie met koekjes of gewoon als je eventjes het studeren in de bieb wil ontvluchten.

Ik hoop dat ik velen van jullie mag zien op onze activiteiten. Ik kan niet wachten om al dit moois samen met jullie te gaan beleven! 

Met vriendelijke groet, 

Romy Ottens
Bestuurslid Intern h.t. der MFVN
E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

romy_rgb.jpg