Bestuurslid Intern

Beste lezer, lief Lid,

Dit jaar mag ik mezelf vol trots Bestuurslid Intern van de MFVN noemen. Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met mijn Medebestuursleden en de Leden een geweldig jaar van te maken.

Allereest zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Sanne Vandevelde en ik ben 20 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort, maar ik loop nu al twee jaar rond op deze mooie faculteit. Na een jaar had ik mijn weg gevonden naar O.M.D.D. Bonafide, waarna ik steeds meer in contact met gekomen met de MFVN. Daardoor heb ik besloten om te solliciteren voor een Bestuursfunctie. Toen ben ik dus gekozen tot Bestuurslid Intern, zo kan ik mijn eerste twee niet-actieve jaren goed compenseren!

Als Bestuurslid Intern ben ik verantwoordelijk voor de interne promotie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Maandplanners en de Nieuwsbrief. Ook beheer ik de Sociale Kanalen en de Website. Daarnaast heb ik nog vijf prachtige Commissies, namelijk: de Activiteitencommissie, de Fotocommissie, de Prikredactie, de Mediacommissie en Musicalcommissie.

Ik hoop komend jaar nog meer van de MFVN te mogen zien en zo veel mogelijk van jullie te leren kennen, tot snel!


Veel liefs,

Sanne Vandevelde
Bestuurslid Intern h.t. der MFVN


E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

image00003.jpeg

Partners van de MFVN