Bestuurslid Intern

Lieve lezer, lief Lid,

Ik heb de eer mijzelf voor te stellen als Bestuurslid Intern. Met veel plezier en enthousiasme mag ik mij komend jaar gaan inzetten voor de Vereniging. Ik kijk er naar uit om samen met de zes andere toppers van het 71e Bestuur een mooi jaar neer te zetten.

Mijn naam is Pleun Bolt en ik ben twintig jaar oud. Ik kom uit Wijchen, dorpje om de hoek van onze mooie studentenstad Nijmegen, waar ik nu anderhalf jaar woon. Ik ben afgelopen twee jaar actief geweest bij de MFVN als Lid en Coördinator van de Promocommissie. Als actief lid van de MFVN heb ik vele van mijn vrienden leren kennen. Naast Bestuurslid van de MFVN ben ik ook lid van de Nijmeegse Studenten Hockeyclub Apeliotes. Hier zul je mij dus zo nu en dan ook wel tegen kunnen komen. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, sport ik af en toe of doe ik een drankje in café de Aesculaaf.

Ik heb mijn tweede jaar Geneeskunde met veel plezier afgerond en ik mag me dit jaar, als Bestuurslid intern, eventjes met volledig andere dingen bezig houden. Als Bestuurslid Intern ben ik verantwoordelijk voor alle interne promotie. Denk aan de Instagram, Facebook, de Nieuwsbrief, maar ook de Maandplanners en de Posters. Daarnaast beheer ik de Website. Ook maak ik onderdeel uit van vijf geweldige Commissies, namelijk de Activiteitencommissie, de Fotocommissie, de Mediacommissie, de Musicalcommissie en de Prikredactie.

Ik hoop komend jaar velen van jullie te leren kennen. Bij deze wil ik jullie dan ook uitnodigen voor een theetje of een koffietje op de MFVN-kamer.

Hopelijk tot snel!


Liefs,

Pleun Bolt

Bestuurslid Intern h.t. der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen

E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl

Website_Pleun.png

Partners van de MFVN