Bestuur iets voor jou?

Interesse in een fantastisch, leerzaam en memorabel (lustrum)bestuursjaar bij de MFVN?


Beste geïnteresseerde,

Wij zijn op zoek naar maar liefst vier nieuwelingen: een nieuw Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs, een Bestuurslid Intern en een nieuwe Ab Actis en een Praeses. Op dinsdag 10 mei zal de Meeloopperiode van start gaan met een gezamenlijk Koffiemomentje. Kijk vrijblijvend mee met de taken van de Bestuursleden en vraag ze alles wat je wilt weten! Stuur bij interesse een mailtje naar praeses-mfvn@radboudumc.nl met jouw telefoonnummer. Je zult dan toegevoegd worden aan een groepsapp, waarin je op de hoogte gehouden wordt van de Meeloopactiviteiten.

Door te klikken op de onderstaande link download je het Bestuursinformatieboekje. Hierin staat alles wat je moet weten over een Bestuursjaar bij de MFVN. In onderstaande link staat alles over de functies Quaestor, Festiviteiten en Extern. Lees het rustig eens door! Als je nadenkt over een Bestuursjaar kan het erg handig zijn om dit boekje te lezen. 

Binnenkort zal het (vernieuwde) Bestuursinformatieboekje van de functies Praeses, Ab Actis, Intern en Faciliteiten & Onderwijs beschikbaar zijn op deze webpagina.


Bestuurinformatieboekje

Partners van de MFVN