Bestuur iets voor jou?

Interesse in een fantastisch, leerzaam en memorabel Bestuursjaar bij de MFVN?


Beste geïnteresseerde,

Wij zijn op zoek naar maar liefst drie nieuwelingen: een nieuwe Quaestor, een nieuw Bestuurslid Festiviteiten en een nieuw Bestuurslid Extern. Op maandag 21 november zal de Bestuursinformatieavond plaatsvinden. Vervolgens zal er op maandag 28 november een Bestuur-iets-voor-jou borrel zijn waarbij je in gesprek kunt gaan met oud-Bestuursleden. Tenslotte zal er op vrijdag 2 december nog een gezamelijk koffiemomentje zijn in de ochtend. Hierna zal iedereen zich indiviueel gaan oriënteren op de verschillende functies.  

Kijk vrijblijvend mee met de taken van de Bestuursleden en vraag ze alles wat je wilt weten! Stuur bij interesse een mailtje naar praeses-mfvn@radboudumc.nl met jouw telefoonnummer. Je zult dan toegevoegd worden aan een groepsapp, waarin je op de hoogte gehouden wordt van de Meeloopactiviteiten.

Door te klikken op de onderstaande link download je het Bestuursinformatieboekje. Hierin staat alles wat je moet weten over een Bestuursjaar bij de MFVN. Lees het rustig eens door! Als je nadenkt over een Bestuursjaar kan het erg handig zijn om dit boekje te lezen. 


Bestuur-iets-voor-jou-boekje

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Bestuur-iets-voor-jou_boekje_tweede_helft_71e.pdf 6.4 MB

Partners van de MFVN