Home

Carrièrepagina-MFVN


Welkom bij de Carrièrepagina van de MFVN: Jouw Startpunt voor een bloeiende medische loopbaan

Bij de Medische Faculteitsvereniging Nijmegen (MFVN) geloven we in het koesteren van talent en het stimuleren van ambitie. Of je nu een geneeskunde- pf biomedischwetenschappenstudent bent die aan het begin van je opleiding staat of een afgestudeerd arts op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden, bij ons vind je de ondersteuning en netwerkmogelijkheden die je nodig hebt om te slagen in de medische wereld.

Wat bieden we?

  • Carrièreontwikkeling: Onze vereniging organiseert regelmatig evenementen, workshops en lezingen gericht op carrièreontwikkeling. Of je nu geïnteresseerd bent in klinisch werk, onderzoek, onderwijs, of een andere medische specialisatie, we bieden informatie en advies om je op weg te helpen.

  • Netwerkkansen: Het opbouwen van een sterk netwerk is cruciaal in de medische wereld. Bij MFVN brengen we studenten en professionals uit de gezondheidszorg samen, zodat je waardevolle contacten kunt leggen die je toekomstige carrière zullen bevorderen.

  • Vacatures en stages: We houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures en stagekansen in de regio Nijmegen en daarbuiten. Onze partnerschappen met ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en andere zorginstellingen zorgen ervoor dat je toegang hebt tot actuele vacatures. Zie voor de vacatures de Vacaturepagina en als je op zoek bent naar Wetenschappelijke stages het forum "Stages"


​​​​​​​Ons doel

Samen werken we aan het bevorderen van medisch talent en het creëren van kansen voor onze leden. Ontdek wat de MFVN voor jou kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op.

Bij de MFVN geloven we dat jouw medische carrière het waard is om in te investeren, en we zijn er om je te helpen bij elke stap van je reis. Samen bouwen we aan een gezondere toekomst.

dfxsefsfx.png
Aftermovie Geneeskunde Carrièrebeurs april 2023 (Klik op afbeelding)

Partners van de MFVN