Lidmaatschap

Het MFVN-lidmaatschap

Je kunt lid worden bij de MFVN als je de studie Geneeskunde, Biomedische wetenschappen (BMW) of de master Molecular Mechanisms of Disease (MMD) volgt aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het lidmaatschap heeft vele voordelen, welke hieronder beschreven staan. Voor vragen over het lidmaatschap kun je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar mfvn@radboudumc.nl, te WhatsAppen of te bellen naar +31 6 45 85 26 49 of langs te komen op de MFVN-kamer (route 87).

Waarom word je lid van de MFVN?

Als lid van de MFVN krijg je korting op de boeken en instrumenten die je tijdens je studie nodig gaat hebben. Daarnaast krijg je met je MFVN-pas mooie aanbiedingen bij een groot aantal bedrijven, winkels en restaurants. Kijk hier waar je deze korting allemaal geldt. Tenslotte krijg je als lid van de MFVN natuurlijk korting op de talloze activiteiten die de vereniging voor je organiseert.

Prijslijst

Je betaalt je lidmaatschap bij de MFVN voor de gehele duur van je studie. Voor een premaster Geneeskunde of Biomedische wetenschappen zijn er aangepaste prijzen. Tevens is het mogelijk om als niet-medisch student een gastlidmaatschap af te sluiten. Hieronder staat een overzicht van de prijzen van de verschillende lidmaatschappen.

StudiePrijs
Geneeskunde (6 jaar.)€ 75,-
Biomedische Wetenschappen (5 jaar.)€ 62,50
Master MMD (2 jaar.)€ 25,-
Premaster geneeskunde (4 jaar.)€ 50,-
Premaster Biomedische Wetenschappen (3 jaar.)€ 37,50,-
Gastlidmaatschap (niet-medisch student, 1 jaar.)€ 22,50,-


Hoe word ik lid?

Je kunt online Lid worden via deze Website door op de knop 'word lid' te klikken bovenaan de pagina. Zodra je een account hebt aangemaakt en je inschrijving compleet is, zal de MFVN een Lidmaatschapspas voor je maken die je op kan komen halen op de MFVN-kamer (route 87).

​​​​​​​

Partners van de MFVN