Kortingspas

Kortingspas

Een van de voordelen van een lidmaatschap bij de MFVN, is de MFVN-kortingspas. Op vertoon van deze pas zijn er in nijmegen bij een aantal bedrijven korting en acties te verkrijgen. Hieronder staan de bedrijven waarmee de MFVN een samenwerking heeft waardoor er verschillende acties en kortingen zijn voor de leden van de MFVN. De kortingspas is nog nieuw, dus er zullen steeds meer acties bijkomen!

Logo_1.jpg
Leden van de MFVN krijgen 10% korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda's en kalenders op vertoon van het lidmaatschapspasje.
anneke_logo_lagen_2017-1-300x133.jpg
Leden van de MFVN krijgen 15% korting op de rekening, met uitzondering van al geldende acties, op vertoon van het lidmaatschapspasje.
Swapfiets.png
Als lid van de MFVN heb jij jouw fiets de eerste twee maanden voor maar € 15,-. De daaropvolgende maanden kost het abonnement jou € 12,- per maand. Klik op de afbeelding voor de kortingslink.
LOGO_freshdrive.png
Dankzij een hele mooie deal tussen Fresh Drive en MFVN hoef je je niet blauw te betalen. Met je MFVN-pas krijg je namelijk tot € 280,- korting op alle pakketten en lessen. Dat scheelt al gauw liters benzine, die je mooi kunt gebruiken als je met je vrienden op roadtrip gaat.
Aural_transparant.png
Leden van de MFVN krijgen bij Aural 10% korting op de totaalprijs bij het huren van licht- en geluidsapparatuur!