Kortingspas

Kortingspas

Een van de voordelen van een lidmaatschap bij de MFVN, is de MFVN-kortingspas. Op vertoon van deze pas zijn er in Nijmegen bij een aantal bedrijven korting en acties te verkrijgen. Hieronder staan de bedrijven waarmee de MFVN een samenwerking heeft waardoor er verschillende acties en kortingen zijn voor de leden van de MFVN. De kortingspas is nog nieuw, dus er zullen steeds meer acties bijkomen!

10-korting-30-6-2021.jpg
Winkel-actie_NIJMEGEN2.JPG
Logo_1.jpg
Leden van de MFVN krijgen 10% korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda's en kalenders op vertoon van het lidmaatschapspasje.
download.png

Krijg tot 21 maart 2022 20% korting op de gehele rekening bij online reserveren. Zet er wel even bij dat je lid van de MFVN bent bij het reserveren!

Logo_Tappers_Licht.png
  • Leden van de MFVN ontvangen korting waardoor 1 liter bier dat zelf getapt kan worden door leden aan de speciale taptafels € 10,- zal kosten op vertoon van het MFVN-lidmaatschapspasje.
  • Leden van de MFVN ontvangen 10% korting op alle hapjes op vertoon van het MFVN-lidmaatschapspasje.
  • Er is de mogelijkheid voor MFVN-leden om in groepjes van minimaal 5 personen onbeperkt pils te drinken voor 4 uur voor € 20,- op vertoon van het MFVN-lidmaatschapspasje. Dit zal wel in overleg met Tappers Nijmegen moeten gaan om hier een afspraak voor in te plannen.

Partners van de MFVN