Kortingspas

Kortingspas

Een van de voordelen van een lidmaatschap bij de MFVN, is de MFVN-kortingspas. Op vertoon van deze pas zijn er in Nijmegen bij een aantal bedrijven korting en acties te verkrijgen. Hieronder staan de bedrijven waarmee de MFVN een samenwerking heeft waardoor er verschillende acties en kortingen zijn voor de leden van de MFVN. De kortingspas is nog nieuw, dus er zullen steeds meer acties bijkomen!

Eazie Nijmegen

Wil jij je spieren versterken? Afvallen? Of juist je focus behouden? Stel met eazie de voor jou perfecte maaltijd samen, zodat je je doelen kunt behalen. Ontwikkeld in samenwerking met Naomi Brinkmans, sportdiëtiste bij o.a. de KNVB. 

Als lid van de MFVN kan je op vertoon van je MFVN-pas 10% korting krijgen op het totale bedrag. 

Adres: Molenstraat 140, 6511 HM, Nijmegen

eazie.jpg

The Fresh Factory

Bij The Fresh Factory krijg je vers, snel, gezond eten & drinken voor goede prijzen. Je kan zelfs je eigen salade, sapje, smoothie, vegan burger, poké bowl, broodje & meer zelf samen stellen. Kun je geen keuze maken? Kies dan één van onze lekkere suggesties. 

Nu kan je bij The Fresh Factory je eten nog goedkoper krijgen. Bij het scannen van de hiernaast toegevoegde QR-code bij één van de bestelzuilen krijg je 50% op je 2e broodje. 

Adres: Houtstraat 19, 6511 JK, Nijmegen

qr_code_fresh_factory.png

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers 

Leden van de MFVN krijgen bij vertoon van de MFVN-lidmaatschappas 10% korting op tweedehands artikelen, buitenlandse boeken, agenda's en kalenders. 

Adres: Marikenstraat 29, 6511 PX, Nijmegen

Logo_1.jpg

Café Pool 

Bij Café pool ben je aan het juiste adres voor een gevarieerde avond met verschillende kroegensporten. Kies uit poolen, darten, tafelvoetballen, airhockeyen en/of een VR experience. 

Bij het vertoon van je MFVN-lidmaatschapspas kan je het 2e uur gratis poolen, behalve op vrijdag- en zaterdagavond, en krijg je onbeperkt 5 shots voor € 10,-. 

Adres: Van Welderenstraat 99, 6511 MG, Nijmegen


01db87ba50614ce2234f66f6a18c5408.jpg

Snackbar Corry 

Snackbar Corry is de snackbar van Nijmegen om een heerlijke hap te halen onder het genot van een goed gesprek met Corry. Er is geen standaard deal, maar Corry biedt met alle liefde een combideal aan die je ter plekke kan overleggen

Adres: Daalseweg 1, 6521 GE, Nijmegen

Gents

Voor zowel formele als casual herenkleding zit je op het juiste adres bij Gents. Zij bieden een korting aan op de rokkostuums.

Op vertoon van je MFVN-pas krijg je: 

  • Een 2-delig rokkostuum voor € 100,-
  • Een 3-delig rokkostuum voor € 147,50 
  • Een 3-delig rokkostuum + lakschoenen voor € 182,50

Adres:  Molenstraat 56, 6511 HG, Nijmegen

Winkel-actie_NIJMEGEN2.JPG

Partners van de MFVN