Carrièrebeurs Biomedische Wetenschappen

Biomedische Wetenschappen Carrièrebeurs

Elk jaar wordt er een Biomedische Wetenschappen Carrièrebeurs georganiseerd. Hieronder staat meer informatie over recente Biomedische Wetenschappen Carrièrebeurzen.

Carrièrebeurs - 27 maart 2024


Welkom

Op woensdag 27 maart vindt de vijfde editie van de BMW-carrièrebeurs plaats! Heb jij je altijd al afgevraagd wat precies je beroepsmogelijkheden buiten het UMC zijn? Of ben jij (binnenkort) op zoek naar een stage of leuke baan en wil je hierbij biomedische bedrijfsleven ervaren? Dan ben je bij deze carrièrebeurs op de goede plek!

De avond zal bestaan uit een plenaire opening, workshopronde 1, een ronde met diner, standjes markt en speeddaten met alumni, workshopronde 2 en een plenaire afsluiting. 
We zullen hier snel publiceren welke bedrijven er deelnemen en met welke alumni je kan speeddaten!

Locatie

De Beurs zal op het Studieplein op de Faculteit der Medische Wetenschappen plaats vinden. 

Programma

Volgt nog!

Inschrijven 

De kaartverkoop is sinds woensdag 6 maart geopend! Dit is de link naar de kaartverkoop. Inschrijven voor de workshops kan via een Google Forms die onderaan de bevestigingsmail is toegevoegd. Voor Alumni kan je je helaas niet inschrijven. LETOP! De prijs op de poster klopt niet. Voor Leden is een kaartje 3,00 euro, voor niet-Leden 4,00 euro.

Inschrijven workshops

Wanneer de kaartverkoop heeft plaatsgevonden zul je, indien je een kaartje hebt weten te bemachtigen, een uitnodiging krijgen voor de Google Forms waarin je je voorkeur kunt doorgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Onder het kopje workshops kun je binnenkort informatie vinden over de verschillende workshops en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. 

Speeddaten alumni 

Onder het kopje alumni kun je binnenkort informatie vinden over de verschillende alumni en op deze manier kan je je inlezen. 
1710088065116-fe840742-6ca5-4c2c-b165-b725550fb2ef_1.jpg

Partners van de MFVN