Lieve lezer, 


Vol trots en blijdschap kan ik mij eindelijk aan jullie voorstellen als Ab Actis van het 69ste Bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Dit betekent voor mij dat ik mij een jaar ga bezighouden met iets heel anders dan mijn studie. Ondanks de bijzondere tijd, ga ik er met mijn medebestuursgenoten voor zorgen dat jullie een fantastisch jaar te wachten staat.

Mijn naam is Nina Peters. Ik ben geboren en getogen in het Limburgse dorpje Milsbeek. Na mijn jeugdige jaren op de basisschool heb ik ervoor gekozen om in Nijmegen naar de Middelbare school te gaan. Nu ik hier al zo’n acht jaar rondloop, voelt Nijmegen volledig als mijn thuisstad. Op deze mooie faculteit studeer ik al twee jaar met veel plezier Biomedische Wetenschappen en heb ik er na mijn eerste jaar voor gekozen om hier op kamers te gaan. In dit jaar ben ik volop gaan genieten van al het moois wat het studentenleven te bieden heeft. Het afgelopen jaar was ik onderdeel van de Educatiecommissie en in het voorjaar heb ik ervoor gekozen om te solliciteren voor het MFVN-bestuur, waardoor ik nu de kans krijg om deze onwijs mooie uitdaging aan te gaan.

Ik draag het aankomend jaar de verantwoordelijkheid voor de ledenadministratie en ik ga mij buigen over het schrijven van het beleid van de MFVN voor het jaar 2021. Verder zal ik onderdeel worden van de Sport-, de Student-docent-, en de Wetenschapscommissie. Samen met de hardwerkende leden van deze Commissies, hopen wij voor jullie leuke en leerzame Activiteiten te organiseren waar je de kans krijgt om heel veel nieuwe mensen te leren kennen.

Met alle liefde wil ik jullie uitnodigen om het aankomende jaar veel langs te komen op onze MFVN-kamer, waar wij jullie met open armen zullen ontvangen met een kop koffie, een zelfgemaakte tosti en een gezellig praatje. Ik maak graag tijd voor je!

Met veel liefs,


Nina Peters

Ab Actis h.t. der MFVN

Email: abactis-mfvn@radboudumc.nl / mfvn@radboudumc.nl

           

Nina_fort.jpg