Beste lezer,

Met veel trots en vol blijdschap mag ik mezelf aan jou voorstellen als Ab Actis der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik zal mij het komende collegejaar dus met andere zaken dan mijn studie bezighouden. Het XIVe Lustum staat voor de deur. Dit betekent dat het komende jaar een ontzettend speciaal jaar is. Ik ga er, samen met mijn Bestuur, zorg voor dragen dat jou een fantastisch jaar te wachten staat.

Mijn naam is Stef van Lieshout en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het idyllische, Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther. Sinds twee jaar mag ik mij echter inwoner van Nijmegen noemen en heb ik kunnen genieten van de vele dingen die deze mooi stad te bieden heeft. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden af te spreken, te wielrennen en te koken.

Gedurende mijn tijd op de Faculteit der Medische Wetenschappen ben ik tapper geworden bij café de Aesculaaf, lid van de Promocommissie en penningmeester van Stichting De BeGIN. Na twee jaar heb ik echter besloten om een grotere uitdaging aan te gaan en heb ik gesolliciteerd voor het MFVN-bestuur. Ik ben gekozen als Ab Actis en nu voer ik met veel plezier mijn functie uit.

Als Ab Actis ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van de Vereniging. Dit omvat onder andere de ledenadministratie, de correspondentie en het schrijven van de notulen. Daarnaast buig ik mijzelf het aankomende jaar over het schrijven van het Beleidsplan 2022 en het Secretarieel Jaarverslag 2021. Ook ben ik onderdeel van de Sport-, Student-docent- en Wetenschapscommissie. Samen met deze hardwerkende Commissieleden hoop ik leuke en leerzame Activiteiten op te zetten waar Leden de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

Bij dezen wil ik je van harte uitnodigen op de MFVN-kamer voor een kop koffie, een zelfgemaakte tosti of een goed gesprek. Ik maak graag tijd voor je en ik kijk ernaar uit jou te mogen ontmoeten.

Met hartelijke groet,

Stef van Lieshout

Ab Actis h.t. der MFVN

Email: abactis-mfvn@radboudumc.nl / mfvn@radboudumc.nl

           

Werkbestand_bestuursfotos_site_Stef.png

Partners van de MFVN