Lieve lezer,

Vol trots mag ik mij voorstellen als Ab Actis van het 67e bestuur der MFVN. Na een jaar Moleculaire Levenswetenschappen en twee jaar Geneeskunde vond ik het tijd om de boeken even neer te leggen. Ik ben dan ook erg blij dat ik me het komende jaar voor de MFVN en dus ook voor jullie allen mag inzetten!

Mijn naam is Peter Belgers en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Nijmegen en heb het hier altijd erg leuk gehad en ook nu als student vind ik het nog steeds een geweldige stad. Na met veel plezier te hebben opgetreden met Tachycardia en een mooi Commissieledenweekend te hebben neergezet met de Weekendcommissie, wilde ik graag meer doen bij de MFVN en besloot te solliciteren voor het bestuur.

Als Ab Actis zal ik me het komende jaar bezighouden met het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van het ledenbestand en het beantwoorden van post en e-mails gericht aan de MFVN. Dus, als je een e-mail verstuurt aan de MFVN, dan zal ik hier (zo snel mogelijk) op reageren! Om deze taken uit te voeren ben ik elke dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur te vinden op de MFVN-kamer. Mocht je vragen hebben, heb je zin in een kop koffie en een tosti, of heb je zin in een praatje, kom dan vooral even langs!

Aan het einde van de dag maak ik graag ook nog wat tijd om even muziek te maken. Of dit nou gitaar spelen of drummen is. Ook zorg ik dat er ’s avonds wat ruimte overblijft om een avond af te spreken met vrienden en wonder boven wonder sport ik ook nog (af en toe). Daarnaast ben ik natuurlijk met veel plezier aanwezig bij de vele activiteiten die de MFVN organiseert en mag ik hier telkens met jullie een prachtige ochtend, middag, avond, dag of soms zelfs een heel weekend beleven!


Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jullie te zien op de MFVN-kamer of bij een van de activiteiten!

Met vriendelijke groet,

Peter Belgers
Ab Actis h.t. der MFVN
E-mail: abactis-mfvn@radboudumc.nl
  

Peter2.jpg