Lieve lezer,

Met ontzettend veel trots mag ik mij aan jou voorstellen als Ab Actis binnen het 66e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik ben Frederike Harthoorn.  Ik ben geboren in het wereldse dorpje Blerick, gelegen in het zonnige zuiden, waar ik mijn gehele jeugd heb doorgebracht. Echter toen ik startte aan de opleiding geneeskunde in september 2015, heb ik mijn roots ingeruild voor Nijmegen, de mooiste stad van Nederland.

Ik heb gedurende mijn eerste twee studiejaren mij bezig gehouden met het dispuut waar ik bij zit, het onafhankelijk medisch dames dispuut Formosa Lasciva, commissiewerk en mijn baan in het Museum voor Anatomie en Pathologie. Deze twee jaar zijn voorbij gevlogen en ik ben erg blij dat ik mij nu een jaartje kan inzetten voor de studievereniging. Ik zal mij aankomend jaar vooral bezig houden met secretariële zaken. Denk daarbij aan het beantwoorden van post en e-mail. Daarnaast zal ik verantwoordelijk zijn voor het ledenbestand van de MFVN. Wanneer je de MFVN zal e-mailen, zal je dus als eerste in contact raken met mij. Naast deze taken notuleer ik natuurlijk ook en werk ik deze uit. Ik zal iedere werkdag van 10.00 uur tot 16.00 uur op de MFVN-kamer op onze faculteit te vinden zijn, waar je me altijd aan mouw kan trekken als er vragen zijn.

Naast de serieuze zaken zal ik aankomend jaar ook te vinden zijn op de MFVN-feesten en alle andere leuke activiteiten die de MFVN organiseert. Ik houd ervan om even te kwebbelen en daarnaast ook van (bijna) ieder drankje dat voor mijn neus wordt geschoven. Ik ben erg goed in het zetten van koffie en thee heb ik gehoord, dus mocht je daar zin in hebben kan je altijd even langs de kamer komen!

Liefs,

Frederike Harthoorn
Ab Actis h.t. der MFVN
E-mail: abactis-mfvn@radboudumc.nl

Fred_ab_rgb.jpg