Lieve lezer,

Met veel trots en vol blijdschap mag ik mezelf aan jou voorstellen als Ab Actis van het 71e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik heb er ontzettend veel zin in om met de rest van mijn Bestuur er een heel mooi laatste halfjaar van te maken.

Ik ben Maude Algera en ik ben twintig jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Twee jaar geleden heb ik deze stad echter ingeruild voor het gezellige Nijmegen om hier Biomedische wetenschappen te komen studeren. In deze tijd ben ik al actief geweest binnen de MFVN als lid van de Biomedische Wetenschappencommissie. Binnen deze Commissie heb ik anderhalf jaar lang leuke uiteenlopende Activiteiten mogen organiseren waaraan ik hele goede vrienden heb overgehouden.

Gedurende deze tijd kreeg ik maar niet genoeg van de MFVN en heb ik ervoor gekozen een grotere uitdaging aan te gaan door te solliciteren voor een functie binnen het MFVN-bestuur. Ik ben gekozen als Ab Actis en voer nu mijn functie met veel plezier uit.  

Als Ab Actis ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van de Vereniging. Dit omvat onder andere de ledenadministratie, de correspondentie en het schrijven van de notulen. Daarnaast heb ik mijzelf het afgelopen jaar gebogen over het schrijven van het Beleidsplan 2023 en het Secretarieel Jaarverslag 2022. Ook ben ik onderdeel van de Sport-, Student-docent- en Wetenschapscommissie. Samen met deze hardwerkende Commissieleden hoop ik leuke en leerzame Activiteiten op te zetten waar Leden de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

Naast dat ik druk bezig ben met het Bestuursjaar houd ik ervan om in mijn vrije tijd met vrienden af te spreken en te stappen. Ook zing ik graag en ben ik wel eens te vinden in het sportcentrum. 

Bij dezen wil ik je graag uitnodigen op de MFVN-kamer om een kopje koffie te halen en aarzel daarbij absoluut niet om een gesprekje met me aan te gaan!

Hopelijk tot snel!


Liefs,

Maude Algera

Ab Actis h.t. der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen

Email: abactis-mfvn@radboudumc.nl

Website_Maude.png

Partners van de MFVN