Lieve lezer, lief Lid,

Met veel trots en enthousiasme mag ik mezelf voorstellen als Ab Actis van het 72e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik kijk er enorm naar uit om, samen met mijn mede Bestuur, een ontzettend mooi jaar neer te zetten!

Ik ben Janne Kortekaas en ik ben twintig jaar oud. Officieel kom ik uit Arnhem, maar meer dan twee jaar geleden heb ik deze stad ingewisseld voor het mooie Nijmegen. Na een jaar Fysiotherapie gestudeerd te hebben, mocht ik met veel plezier gaan beginnen aan de opleiding Geneeskunde. Ik voelde mij al heel snel thuis binnen de MFVN, waardoor ik ook onderdeel ben geworden van de Fotocommissie. Door de Fotocommissie heb ik een groep hele mooie mensen leren kennen en heb ik met plezier de mooiste kiekjes mogen schieten op alle Activiteiten.

Ik heb mijn eerste jaar met heel veel plezier afgerond, maar kreeg dit jaar geen genoeg van de MFVN. Dit is ook de reden waarom ik heb gekozen voor een grotere uitdaging en dus te solliciteren voor een functie binnen het MFVN-bestuur, hier ben ik gekozen tot de Ab Actis van het 72e Bestuur.

Als Ab Actis ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van de Vereniging. Dit omvat onder andere de ledenadministratie, de correspondentie en het schrijven van de notulen. Daarnaast zal ik mijzelf komend jaar buigen over het schrijven van het Beleidsplan 2024 en het Secretarieel Jaarverslag 2023. Ook ben ik onderdeel van de Sport-, Student-docent- en Wetenschapscommissie. Samen met deze hardwerkende Commissieleden hoop ik leuke en leerzame Activiteiten op te zetten waar Leden de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

Naast dat ik druk bezig ben met het Bestuursjaar houd ik ervan om in mijn vrije tijd met vrienden af te spreken, hockey ik bij NMHC en ben ik te vinden als tapper bij Café de Aesculaaf samen met mijn favoriete mede-Bestuurslid Linthe.

Bij dezen wil ik je graag uitnodigen op de MFVN-kamer om een kopje koffie te halen en aarzel daarbij absoluut niet om lekker te komen kletsen met ons!


Hopelijk tot snel!

Liefs,

Janne Kortekaas


Ab Actis h.t. der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen


Email: abactis-mfvn@radboudumc.nl

image00006.jpeg

Partners van de MFVN