Lieve lezer,


Met gepaste trots stel ik me bij deze voor als Ab Actis van het 68e bestuur der MFVN. Dit jaar zal ik me volledig inzetten voor de MFVN en al haar leden.

Mijn naam is Daan van Lankveld en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren in het gemoedelijke Brabantse dorpje Boekel. Na het doorbrengen van mijn jeugd in Boekel mag ik nu genieten van mijn studententijd in onze prachtige stad, Nijmegen. Na actief te zijn geweest in de Sportcommissie en het afronden van mijn bachelor, besloot ik te solliciteren voor het MFVN-bestuur.

Dit jaar zal ik me als Ab Actis bezig houden met het bijhouden van het ledenbestand, het notuleren van vergaderingen, het begeleiden van de Sportcommissie, de Student-Docentcommissie en de Wetenschapscommissie, en het beantwoorden van post en e-mails gericht aan de MFVN. Heb jij vragen over je lidmaatschap of de MFVN, dan zal ik je zo snel mogelijk helpen door te reageren op je e-mail! Verder ben ik elke dag tussen 10.00 uur en 16.00 uur op de MFVN-kamer te vinden om het bovenstaande uit te kunnen voeren. Je bent altijd welkom om laagdrempelig een tosti te maken, een kop koffie te drinken, of om even afleiding te hebben van al dat harde studeren. Ik maak graag tijd voor je!

Ook na 16.00 uur kun je mij nog tegen het lijf lopen bij een van de vele activiteiten van de MFVN, op een leuk festival in de buurt, of wellicht als tegenstander op het voetbalveld. Ik hoop dat jij net zo van je studententijd kunt genieten als dat ik al die jaren in Nijmegen heb mogen doen!

Ik zal je vol trots ontvangen op alle activiteiten van de MFVN of gewoon laagdrempelig op de MFVN-kamer. Tot snel!


Met vriendelijke groet,


Daan van Lankveld

Ab Actis h.t. der MFVN

E-mail: abactis-mfvn@radboudumc.nl  

            mfvn@radboudumc.nl

WhatsApp_Image_2020-03-13_at_14.50.58.jpeg