MFVN Goede doelenweek

De MFVN steunt elk jaar een goed doel. Er wordt onder andere een goede doelenfeest en een kerstbrunch georganiseerd waarbij een deel van de inkomsten aan dit goede doel worden geschonken. Ook schenkt de MFVN jaarlijks een vast bedrag aan het doel. 

In de week van maandag 20 tot en met vrijdag 24 december 2021 organiseert de MFVN de jaarlijkse Goede Doelenweek. Het Goede Doel van dit jaar is stichting Energy4All. Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden
om deze ziekte te stoppen. 
We hopen dat jullie allemaal deelnemen aan onze Activiteiten, zodat wij Stichting Energy4All verder helpen!
https://actie.energy4all.nl/team/goede-doelen-week-mfvn-2021 


Activiteiten MFVN Goede Doelenweek 2021
Dinsdag 21 december - Sponsorloop
De besturen van de MFVNxSOOSxAesculaaf zullen 7,4 km lopen voor het Goede Doel. Steun jij ze ook? Of wil je zelf lopen? Meer informatie op de Site.

Wil je meelopen met de sponsorloop? Schrijf je dan in onder het kopje activiteiten!

Dinsdag 21 december – Speeddaten met medisch specialisten

Op dinsdag 21 december organiseert de Student- Docentcommissie het Speeddaten met medisch specialisten. Op deze avond krijg jij de kans om in gesprek te gaan met onder andere een internist, kinderneurologe, maag- darm- leverarts, kinderarts, gynaecoloog en een spoedeisende hulp arts. De Speeddate avond begint om 19.00 uur in de Hippocrateszaal op de Faculteit der Medische der Medische Wetenschappen en zal duren tot 20.30 uur. Meld je aan vanaf dinsdag 14 december 16.00 uur. Wij hopen jullie allemaal te zien!

Woensdag 22 december – Feestcommissieactiviteit

De Commissie heeft Crazy 88 bedacht. Ga jij de uitdaging aan?

Donderdag 23 december – Kerstbrunch

Traditiegetrouw zal de Activiteitencommissie ook dit jaar weer een heerlijke Kerstbrunch verzorgen, deze zal bij jullie thuis bezorgd worden! Voor deze heerlijke Brunch stelt de Commissie een heerlijk pakketje samen en kunnen jij en je vrienden alvast genieten in kerstsferen. Per verkocht pakket zal €2,- naar Stichting Energy4All gaan.

Vrijdag 24 december – MFVuurmuur UITGESTELD

Het kalenderjaar zit er bijna op! Om de Goede Doelenweek 2021 op een knallende manier af te sluiten organiseert het Bestuur samen met de BMWcie de MFVuurmuur. Wij gaan nu bijna met zijn allen de kerstvakantie in. Om nou in de juiste kerstsferen thuis te komen is het belangrijk om alle frustratie van het studeren van je af te gooien. Daarom mag je voor een kleine donatie oude voedselresten naar het voltallige Bestuur gooien. Zit de emotie nog erg hoog? Dan kan je zelfs voor €4,- een paintballkogeltje kopen.

Houd onze Website en Sociale kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de Goede doelenweek!

Middel_3.png
sponsorloop_met_qr.png
Feestcie_Xmas.png
kerstbrunch.png
MFVuurmuur_afgelast.png

Partners van de MFVN