Biomedische Wetenschappencommissie

Biomedische Wetenschappencommissie

De Biomedische Wetenschappencommissie bestaat uit zes Biomedische wetenschappenstudenten. Zij organiseert gedurende het jaar verschillende studiegerelateerde en ontspannende activiteiten. Ook organiseert de commissie de BMW-carrièrebeurs, gericht op de toekomst van BMW-studenten.

Biomedische wetenschappen commissie

Rosa Anna Maria van der Geest (2021) Commissielid Acquisitie
Rogier Hak (2020) Bestuurslid
Maud Hamer (2020) Coördinator
Stijn Van Den Munckhof (2021) Commissielid
Chantal van der Poel (2021) Commissielid
Pascalle Rüland (2022) Commissielid
Nora Sanders (2020) Commissielid
Joep Franciscus Simonse (2022) Commissielid
Senne Voermans (2021) Commissielid
BMWcie.png

Activiteiten

BMW-Cantus

De BMW-cie organiseert een keer per jaar een cantus in de Sociëteit van Ovum Novum. Dit is dé kans om even stoom af te blazen na de zware tentamens en verslagen!

BMW-Rondleidingen

Als student Biomedische wetenschappen kan het soms lastig zijn om te bedenken waar je later wilt gaan werken. Om je een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is, organiseert de BMW-cie rondleidingen door bedrijven als het Radboudumc, het RIMLS en het Donders Instituut.

BMW-Carrièrebeurs

Ook organiseert de BMW-cie de BMW-carrièrebeurs. Op de Beurs zullen veel verschillende bedrijven aanwezig zijn op een standjesmarkt, kun je diverse workshops volgen over meerdere vakgebieden en kun je speed-daten met alumni. Heeft u interesse om met uw bedrijf aanwezig te zijn op deze beurs? Stuur dan een e-mail naar bmw.mfvn@gmail.com


Poster_BMW_Cantus.jpg

Partners van de MFVN