Biomedische Wetenschappencommissie

Biomedische Wetenschappencommissie

De Biomedische Wetenschappencommissie bestaat uit zes Biomedische wetenschappenstudenten. Zij organiseert gedurende het jaar verschillende studiegerelateerde en ontspannende activiteiten. Ook organiseert de commissie de BMW-carrièrebeurs, gericht op de toekomst van BMW-studenten.

Biomedische wetenschappen commissie

Maude Algera (2020) Coordinator
Stan Bins (2020) Commissielid
Rosa Anna Maria van der Geest (2021) Commissielid Acquisitie
Maud Hamer (2020) Commissielid
Chantal van der Poel (2021) Commissielid
Nora Sanders (2020) Commissielid
Aron Van der Steege (2020) Commissielid
Kevin van der Vlist (2019) Bestuurslid
BMWcie.jpg

Activiteiten

BMW-Cantus

De BMW-cie organiseert een keer per jaar een cantus in de Sociëteit van Ovum Novum. Dit is dé kans om even stoom af te blazen na de zware tentamens en verslagen!

BMW-Rondleidingen

Als student Biomedische wetenschappen kan het soms lastig zijn om te bedenken waar je later wil gaan werken. Om je een beeld te bieden van wat er allemaal mogelijk is, organiseert de BMW-cie rondleidingen door bedrijven als het Radboudumc, het RIMLS en het Donders Instituut.

BMW-Carrièrebeurs

Na het succes van de eerste BMW-Carrièrebeurs wordt de Beurs dit jaar voor de tweede keer georganiseerd! Op de Beurs zullen veel verschillende bedrijven aanwezig zijn op een standjesmarkt, kun je diverse workshops volgen over meerdere vakgebieden en kun je speed-daten met alumni. Heeft u interesse om met uw bedrijf aanwezig te zijn op deze beurs? Stuur dan een e-mail naar bmw@mfvn.nl.


Poster_BMW_Cantus.jpg

Partners van de MFVN