Biomedische Wetenschappencommissie

Biomedische Wetenschappencommissie

De Biomedische Wetenschappencommissie bestaat uit acht Biomedische Wetenschappenstudenten. Zij organiseert gedurende het jaar verschillende studiegerelateerde en ontspannende Activiteiten. Ook organiseert de Commissie de BMW-carrièrebeurs, gericht op de toekomst van BMW-studenten.

Biomedische wetenschappen commissie

Maud Buijs (2023) Commissielid
Anke Catharina Mechtilda van Goor (2023) Commissielid
Marre Kamminga (2022) Commissielid Acquisitie
Jord Koppers (2022) Commissielid
Pascalle Rüland (2022) Commissielid Acquisitie
Dione van de Sanden (2020) Bestuurslid
Joep Franciscus Simonse (2022) Commissielid
Eline Turquin (2023) Commissielid
Senne Voermans (2021) Coördinator
IMG_2300.jpg

Activiteiten


BMW-Rondleidingen

Als student Biomedische Wetenschappen kan het soms lastig zijn om te bedenken waar je later wilt gaan werken. Om je een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is, organiseert de BMW-cie rondleidingen door bedrijven als het Radboudumc, het RIMLS en het Donders Instituut.

BMW-Carrièrebeurs

Ook organiseert de BMW-cie de BMW-carrièrebeurs. Dit studiejaar zal de Carrièrebeurs plaatsvinden op woensdag 27 maart 2024. Op de Beurs zullen veel verschillende bedrijven aanwezig zijn op een Standjesmarkt, kun je diverse workshops volgen over meerdere vakgebieden en kun je speed-daten met alumni.

Heeft u interesse om met uw bedrijf aanwezig te zijn op deze beurs? Stuur dan een e-mail naar bmw.mfvn@gmail.com

Biomedical Sciences introductiedagen

In de laatste week van de zomervakantie zal de Commissie de introductiedagen organiseren voor de startende master studenten Biomedische Wetenschappen van buiten Nijmegen en uit het buitenland. Dit zal gebeuren in samenwerking met The International Office. 


Partners van de MFVN