MFVN-band Tachycardia

MFVN-band Tachycardia


Waarde muziekliefhebber,


Een band is een verrijking voor elke vereniging. Met veel plezier en hart voor de vereniging verzorgt Tachycardia de muzikale ondersteuning bij verscheidende MFVN activiteiten. Daarnaast neemt Tachycardia de organisatie van de jaarlijkse muziekavond ‘MFVN-live’ voor haar rekening.
Dit arsenaal aan muzikaal talent, dat al sinds 2004 onder de naam Tachycardia faam vergaart zowel binnen als buiten de faculteit, bestaat uit zeven muzikanten en een manager. De band beschikt over een drummer, pianist, saxofonist, (bas) gitaristen en zangers. Dit geeft ze de mogelijkheid een zeer breed repetoire ten gehore te brengen aan zowel trouwe fans als nieuwe fans van de altijd groeiende fanbase.
Aangezien ‘een breed repertoire’ niet specificeert of dat loopt van Jan Smit tot Lee Towers of van The Red Hot Chili Peppers tot Kyteman zal dit bericht daar iets duidelijker over zijn; het tweede. Tot gecoverde artiesten behoren onder andere RHCP, Arctic Monkeys, Bruno Mars, Calvin Harris, Guns ’n Roses, Robbie Williams, Imagine Dragons en nog veel meer in dit altijd veranderende repertoire.
Belangrijker is wellicht om te vermelden dat er genoeg muzikaliteit aanwezig is om een eigen creatieve draai te geven aan iedere cover. Maar wat is een foutloze muzikale uitvoering zonder bijpassend charisma om de muziek tot leven te brengen? Daarom staat Tachycardia met een fysiologische tachycardie op het podium.
Tachycardia treedt met veel plezier op tijdens activiteiten van de MFVN, zoals de ouderdag, de muziekmaand van de Aesculaaf en feestelijke onderwijsafsluitingen. Ook wordt buiten de faculteit hard aan de weg getimmerd en kan je Tachycardia zien op menig gala en feest.
Mocht je vragen hebben over Tachycardia, interesse hebben in een optreden voor een feest of andere activiteit, stuur een mailtje naar muziek@mfvn.nl

MFVN-band Tachycardia

Bas Sybren Jan Beumers (2019) Bestuurslid Festiviteiten
Teun van den Boogaart (2019) Saxofoon
Ties Peek (2017) Gitaar
Rianne Poelmans (2018) Zang
Christine Roozen (2018) Zang
Tom van Rossum (2018) Drums
Jasmijn Minke Schaars (2017) Basgitaar
Féline Vera Vermeulen (2019) Piano
Ruben Wissing (2017) Manager
Werkbestand_commissies_hootboard_tachy.jpg

Partners van de MFVN