MFVN-band Tachycardia

MFVN-band Tachycardia


Waarde muziekliefhebber,


Een band is een verrijking voor elke vereniging. Met veel plezier en hart voor de vereniging verzorgt Tachycardia de muzikale ondersteuning bij verscheidende MFVN activiteiten. Daarnaast neemt Tachycardia de organisatie van de jaarlijkse muziekavond ‘MFVN-live’ voor haar rekening.
Dit arsenaal aan muzikaal talent, dat al sinds 2004 onder de naam Tachycardia faam vergaart zowel binnen als buiten de faculteit, bestaat uit zeven muzikanten en een manager. De band beschikt over een drummer, pianist, saxofonist, (bas) gitaristen en zangers. Dit geeft ze de mogelijkheid een zeer breed repetoire ten gehore te brengen aan zowel trouwe fans als nieuwe fans van de altijd groeiende fanbase.
Aangezien ‘een breed repertoire’ niet specificeert of dat loopt van Jan Smit tot Lee Towers of van The Red Hot Chili Peppers tot Kyteman zal dit bericht daar iets duidelijker over zijn; het tweede. Tot gecoverde artiesten behoren onder andere RHCP, Arctic Monkeys, Bruno Mars, Calvin Harris, Guns ’n Roses, Robbie Williams, Imagine Dragons en nog veel meer in dit altijd veranderende repertoire.
Belangrijker is wellicht om te vermelden dat er genoeg muzikaliteit aanwezig is om een eigen creatieve draai te geven aan iedere cover. Maar wat is een foutloze muzikale uitvoering zonder bijpassend charisma om de muziek tot leven te brengen? Daarom staat Tachycardia met een fysiologische tachycardie op het podium.
Tachycardia treedt met veel plezier op tijdens activiteiten van de MFVN, zoals de ouderdag, de muziekmaand van de Aesculaaf en feestelijke onderwijsafsluitingen. Ook wordt buiten de faculteit hard aan de weg getimmerd en kan je Tachycardia zien op menig gala en feest.
Mocht je vragen hebben over Tachycardia, interesse hebben in een optreden voor een feest of andere activiteit, stuur een mailtje naar tachycardia.mfvn@gmail.com

MFVN-band Tachycardia

Karlijn Anema (2022) Saxofoon
Marlotte Boele (2021) Manager
Evi Bosveld (2022) Zang
Lars van Hooft (2021) Gitaar
Xander Mertens (2022) Piano
Sterre Poortenga (2021) Zang
Stijn Rysavy (2020) Drum
Jort Visser (2022) Bestuurslid Festiviteiten
Ivar Jonas Willigenburg (2022) Basgitaar
IMG_2213.jpg

Partners van de MFVN