Radboud Career Service Medische Faculteit

Over de Career Service

De Career Service van het Radboudumc geeft studenten van de Faculteit der Medische Wetenschappen advies en ondersteunt hen bij het maken van bewuste carrièrekeuzes en helpt de student om deze keuzes te realiseren. Dit doet de Career Service door studenten een overzicht van alle loopbaangerichte activiteiten en evenementen, zowel binnen het Radboudumc als van externen aan te bieden; workshops en meetings met alumni te organiseren; het trainen van netwerkvaardigheden, sollicitatiegesprekken en CV-checks. Studenten hebben bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend een afspraak te maken voor een individueel loopbaangesprek. 

Contact

De Career Service is iedere dinsdag en donderdag bereikbaar voor loopbaanadvies. Op dinsdag kan er een afspraak gemaakt worden met de Career Service Medische Faculteit van 09.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag is hiervoor de mogelijkheid tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Om een afspraak te maken moet je een online inschrijfformulier invullen op de website van de Career Service Medische Faculteit. Klik hier om naar de website te gaan.

Ben jij niet in de mogelijkheid geweest een afspraak te maken? Iedere donderdag is er van 13.00 uur tot 15.00 uur een inloopspreekuur. 

De Career Service bevindt zich op het studiecentrum van de Faculteit der Medische Wetenschappen. Je vindt de Career Service bij de Antoon Bernskamer bij het STIP. Deze is te vinden wanneer je routenummer 84 volgt.


Het onderdeel ''specialismen buiten het ziekenhuis'' op 30 maart zal helaas niet doorgaan. 

Career_service_afbeelding.jpg
logo-fb.png

Partners van de MFVN