Radboud Career Service Medische Faculteit

Over de Career Service FMW

‘Met de inzichten en het vertrouwen dat wij bieden, geven studenten zelf richting aan hun toekomst’

Benieuwd wat wij doen, maar liever luisteren dan lezen? Bekijk dan dit filmpje op YouTube!

De Career Service is er voor alle studenten van de Medische Faculteit met loopbaan gerelateerde vragen. Zo denken wij met jou als student mee en geven wij advies tijdens een individueel loopbaangesprek, bijvoorbeeld over de vraag welke toekomstige baan / carrière bij jou kan passen, welke mogelijkheden er zijn om dit te onderzoeken en hoe jij keuzes kunt maken. Voor het checken van je CV, LinkedIn profiel en motivatiebrief kun je eveneens een afspraak plannen met een van de Career Officers.

Daarnaast organiseren wij loopbaangerichte activiteiten en evenementen. Zo kun je diverse workshops volgen over o.a. het schrijven van een persoonlijk profiel, het vinden van een stageplaats voor BMW en BMS studenten of je eerste baan als basisarts. Regelmatig organiseren wij de online meetings (‘Uitgelicht’ en ‘Spotlight’) waarbij een alumni / oud student vertelt over zijn/haar loopbaan en huidige baan en waarbij studenten laagdrempelig vragen kunnen stellen.

Door de samenwerking met de Radboud Universiteit brede Career Service kun je als student gebruik maken van loopbaan gerelateerde activiteiten tijdens de Career Days en het doorlopend aanbod van workshops (NL/EN) die te volgen zijn door alle studenten van de Radboud Universiteit.

Tot slot organiseren wij voor zowel geneeskunde als voor BMW/BMS/MMD studenten diverse events waarbij studenten in gesprek kunnen gaan alumni /professionals. Voor de organisatie van grote events, zoals het event voor GNK studenten ‘waar ligt jouw toekomst’ en het Biomedical Booster Event voor BMW/BMS/MMD studenten werken we steeds meer samen met de MFVN, Ko-raad en BMW/ BMS studenten.

Wil je tijdens je studie liever eerst even op je eigen tempo, wanneer jij dat wil, informatie nalezen en enkele loopbaantools en/of testen uitproberen? Neem dan een kijkje op Brightspace bij onze courses, voor informatie over loopbaanontwikkelingen, handige tools, testen en brochures (o.a. over netwerken, CV-motivatiebrief schrijven en solliciteren).
Career Orientation NL (MED-CAREER_H) en/of Career Orientation Internationals EN (MED_CAREER_INTL_H)


Contact:

Voor meer informatie over de Career Service, kun je onze website Career Service - Maakt werk van jouw toekomst! - Radboudumc bekijken en/ of een email sturen naar Careerservice.rha@radboudumc.nl. Voor het maken van een afspraak vind je een online inschrijfformulier onze website.

Je kunt je ook aanmelden voor het ontvangen van een nieuwsbrief.

Je kunt ons volgen op:

LinkedIn: Loopbaanoriëntatie Geneeskunde (GNK) & Career Orientation BMS (BMW/BMS/MMD)
Instagram: @radbouduumc_rha_careerservice
Facebook: Career Service Radboudumc Health Academy


logo-fb.png

Partners van de MFVN