Handige links

Handige links

Hieronder staat een overzicht van een aantal websites die handig kunnen zijn bij het vinden van informatie onderwijs.

LinkWaarvoor gebruik je het?
OsirisIn Osiris vind je een overzicht van je behaalde studieresultaten. Daarnaast kan jij je inschrijven voor (her)tentamens via Osiris.
Radboudumc portalAls medewerker binnen het Radboudumc kan je inloggen via de portal van het Radboudumc. Hier kan je ook bekijken wat het menu is van het Radboudumc (onder handige links bij het startscherm).
StudentenmailSnel naar jouw studenten e-mailadres.
Studentenportal  Via het studentenportal kan je al het nieuws volgen binnen de Radboud Universiteit. Hier vind je ook veel handige links voor het onderwijs. 
Studenten WebdossierHier is je rooster zichtbaar en zijn meerdere links te vinden naar onder andere het ePortfolio, Student Allocator en Osiris.
Studiecatalogus van het RadboudumcIn de studiecatalogus van het Radboudumc is alle informatie over het onderwijs te vinden, inclusief alle leerdoelen. Heel handig om door te nemen voordat je jezelf inschrijft voor het onderwijs aan het begin van het kwartaal en wanneer je leert voor een tentamen.
ToetsdataHier kan je het overzicht vinden van alle toetsdata voor studenten Biomedische wetenschappen en studenten Geneeskunde.


Partners van de MFVN