Lieve lezer, lief Lid,

Ik mag met trots en enthousiasme mezelf voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik sta te popelen om komend jaar met zowel het 69e als het 70e Bestuur onze studievereniging een jaar vooruit te helpen. 

Ik heet Anne Geerdinck en ben 20 jaar oud, ik ben opgegroeid in Zutphen. Maar mag me nu sinds anderhalf jaar inwoner van Nijmegen noemen. Ik heb nu anderhalf jaar Geneeskunde gestudeerd, ik ben deze periode actief geweest binnen de MFVN in de Cursuscommissie en als tapper in Café de Aesculaaf. Ik heb me vanaf moment één thuis gevoeld bij de MFVN en heb daarom besloten om het studeren even te pauzeren, en mezelf fulltime in te zetten voor de MFVN.

Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom geld. Ik houd me bijvoorbeeld bezig met de boekhouding en het doen van betalingen. Daarnaast ben ik onderdeel van een aantal super leuke commissies, namelijk de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie en Weekendcommissie. Samen met die Commissies zal ik vette Activiteiten neerzetten, zoals bijvoorbeeld het Commissieledenweekend!

Ik kijk er heel erg naar uit je te ontmoeten en te leren kennen bij onze Activiteiten, schroom vooral niet de MFVN-kamer te bezoeken voor een kopje koffie. Je kan me altijd aantikken voor een vraag of om gewoon een praatje maken, tot snel!

Liefs,


Anne Geerdinck 

Quaestor h.t. der MFVN

E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

Bestuursfotos_site_Anne_psd.jpg

Partners van de MFVN