Lieve lezer, lief Lid,

Met veel trots en enthousiasme mag ik mezelf aan jou voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik heb heel veel zin om samen met mijn medebestuursleden er een mooi en onvergetelijk jaar van te maken!

Ik ben Joris Pot, 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Amersfoort. Na een jaar in Utrecht gestudeerd te hebben zijn mijn ogen gevallen op het mooie Nijmegen, waar ik nu dan ook al ruim anderhalf jaar woon. Op de faculteit heb ik helemaal mijn plek weten te vinden, mede doordat ik in mijn eerste jaar tapper ben geworden bij Cafë de Aesculaaf waardoor ik steeds meer mensen heb leren kennen binnen de MFVN. Daarnaast ben ik actief geweest binnen de Mediacie waar ik posters heb mogen maken voor de activiteiten van de MFVN. In mijn vrije tijd ben ik daarnaast nog te vinden in de klimhal Grip Nijmegen.

Na anderhalf jaar aan de studie te hebben besteed had ik zin in een nieuwe uitdaging, vandaar mijn sollicitatie voor een functie binnen het MFVN-bestuur. Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken rondom de Vereniging. Ik houd het overzicht over alle inkomsten en uitgaven en ben degene die al jouw declaraties uitbetaald. Daarnaast mag ik mij aansluiten bij een aantal hele leuke Commissies; de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie en Weekendcommissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om met hen de mooiste Activiteiten neer te zetten!

Ik hoop het aankomend jaar veel van jullie te zien op de MFVN activiteiten. Of kom gezellig langs op de MFVN kamer voor een kopje koffie of een praatje!

Liefs,

Joris Pot

Quaestor h.t. der MFVN

Email: Quaestor-mfvn@radboudumc.nl


Joris_bewerkt.png

Partners van de MFVN