Lieve lezer, lief lid,

Met veel enthousiasme mag ik mij aan jou voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik heb ontzettend veel zin om mij het komende jaar in te zetten voor het 70e en 71e Bestuur en met de Studievereniging een gaaf jaar neer te zetten.

Ik heet Sarah Kaandorp, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Elst. Ondanks dat ik dicht bij huis ben gebleven heb ik helemaal mijn eigen plekje gevonden in Nijmegen. Ik heb nu anderhalf jaar Geneeskunde gestudeerd met erg veel plezier. Het liefst houd ik mij bezig met sporten, vooral met trampoline springen en fitnessen vul ik mijn week graag. Sinds het begin van mijn eerste jaar ben ik actief geweest als tapper bij café de Aesculaaf en heb ik een plekje vervuld in de Musicalcommissie. Alsof dat niet genoeg was heb ik ook tijdens de introductieweek mijzelf op het podium begeven tijden het Medisch Studentencabaret als speler. Iets wat ik met veel plezier heb gedaan en dus ook dit jaar nog eens zal gaan doen!

Vanaf moment één heb ik het gevoel gehad dat ik hier op mijn plek zit en ik vind het dan ook ontzettend gaaf dat ik er dit jaar voor mag zorgen dat andere studenten hier ook zo blij van kunnen worden.

Als Quaestor zie je mij vooral achter de computer zitten met de cijfertjes. Ik houd mij bezig met al het geld rondom de Vereniging, zo ben ik druk met betalingen en boekhouden. Maar ook mag ik dit jaar onderdeel uitmaken van een aantal super leuke en uiteenlopende Commissies zoals de Coassistenten- en Stageloperscommissie, de Cursuscommissie en de Weekendcommissie. Samen met deze Commissies zal ik mijn uiterste best doen om hele vette Activiteiten neer te zetten!

Ik kijk er naar uit om jullie te zien op de Kamer om gezellig een kopje thee of koffie te drinken of gewoon gezellig te kletsen. Tot snel!


Liefs,

Sarah Kaandorp

Quaestor h.t. der MFVN

E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

Werkbestand_bestuursfotos_site_Sarah.png

Partners van de MFVN