Lieve lezer, lief Lid,

Ik mag met trots en enthousiasme mezelf voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik kijk er naar uit om samen met de andere Bestuursleden het 71e Bestuur te vormen dit komende jaar. Ik ben Sarah Kaandorp, ik ben 21 jaar oud en opgegroeid in Elst. Sinds twee jaar woon ik in het mooie Nijmegen en heb ik helemaal mijn plekje gevonden hier op de faculteit.

Na anderhalf jaar mijn studie Geneeskunde te volgen ben ik met veel enthousiasme begonnen als Quaestor bij de MFVN. Ik heb altijd ontzettend graag geturnd en ben altijd veel in de sportschool te vinden. Maar ook met uitstapjes maken met vrienden en met iedereen een praatje maken maak je mij blij. In mijn eerste jaar ben ik actief geworden binnen de MFVN in de Musicalcommissie en als tapper in Café de Aesculaaf. Ik heb me snel thuis gevoeld bij de MFVN en bij onze faculteit en ik ben daarom erg trots dat ik mij een jaar mag inzetten als bestuur voor hetgeen wat mij zo veel heeft gebracht! Ik heb mijn beste vrienden leren kennen tijdens de introductie en colleges maar ook absoluut tijdens de MFVN-activiteiten en mijn tijd als Commissielid.

Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom het geld van de vereniging. Zo houd ik het overzicht van alle inkomsten en uitgaven en word ik soms ook wel gezien als de wandelende pinpas ;). Daarnaast mag ik ook onderdeel zijn van een aantal leuke commissies! Samen met de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie en Weekendcommissie zet ik graag dit jaar ook nog vette activiteiten neer!

Ik kijk er heel erg naar uit je te ontmoeten en te leren! Kom vooral langs op de MFVN-kamer om gezellig een kopje koffie of thee te drinken en een paatje te maken. Ik zie je graag op een MFVN-activiteit!


Liefs,

Sarah Kaandorp

Quaestor h.t. der MFVN

Quaestor-mfvn@radboudumc.nl

Bestuursfotos_site_Sarah.png


Partners van de MFVN