Lieve lezer, mooi mens,

Vol blijdschap en trots mag ik mezelf voorstellen als Quaestor van het 67e bestuur der MFVN! Na anderhalf jaar van de studie geneeskunde en alles daaromheen genoten te hebben, mag ik me nu inzetten voor deze prachtige studievereniging. Via de galacommissie is mijn interesse in de MFVN aangewakkerd. Daarna is tijdens de meeloopperiode van het Bestuur de MFVN van stiekeme crush uitgegroeid tot oprechte liefde. Ondertussen zit ik er al een half jaar in en heb nog steeds enorm veel zin om te knallen met m'n bestuursgenootjes!

Mijn naam is Naud Bernards, ik ben 20 jaar jong en ik leef al heel mijn leven in het prachtige Nijmegen. De stad waar ik zoveel van houd en waar ik zowel nieuwe, als oude vrienden heb rondlopen. Ik ben een energieke en sportieve jongeman en voetbal dan ook bij SV Orion heren 1 in Nijmegen. Dit blijf ik lekker volhouden tijdens dit fantastische maar drukke bestuursjaar. Daarbij vind je me vaak op de dansvloer bij feestjes van de MFVN en café de Aesculaaf. Hier hoop ik jullie allemaal tegen te komen, ook als je een houten Harry bent.

Buiten de algemene bestuurstaken ben ik als Quaestor, oftewel penningmeester, verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de MFVN. Mocht je daar ooit mee in aanraking komen via de Commissies, kom gerust even langs voor advies of om geld te declareren! Daarbij heb ik zelf een aantal commissies onder mijn hoede. Dit zijn de Coschappers- en Stageloperscommissie, de Cursuscommissie, de Weekendcommissie en de Kascontrolecommissie. Bij de activiteiten van deze commissies ben ik altijd aanwezig, net als de MFVN-feesten en vele andere MFVN-activiteiten. Ik ga ervan uit jullie allen daar of op de MFVN-kamer te zien! We gaan er samen een mooi jaar van maken.

Vriendelijke groet en al het goeds,

Naud Bernards
Quaestor h.t. der MFVN
E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

naud1.jpg