Lieve lezer,

Vol trots mag ik mezelf aan jou voorstellen als Quaestor van het 66e bestuur der MFVN! Na anderhalf jaar van de studie geneeskunde en alles daaromheen genoten te hebben, mag ik me vanaf nu inzetten voor deze prachtige studievereniging. Via de galacommissie is mijn interesse in de MFVN aangewakkerd. Tijdens de meeloopperiode van het bestuur is de MFVN van stiekeme crush uitgegroeid tot oprechte liefde.

Mijn naam is Naud Bernards, ik ben 19 jaar jong en ik leef al heel mijn leven in Nijmegen. De stad waar ik zoveel van houd en waar ik zowel nieuwe, als oude vrienden heb rondlopen. Ik ben een energieke en sportieve jongeman en voetbal dan ook bij SV Orion 1 in Nijmegen. Dit hoop ik vol te houden tijdens het fantastische, maar drukke bestuursjaar.  Daarbij vind je me vaak op de dansvloer bij feestjes van de MFVN en café de Aesculaaf.

Buiten de algemene bestuurstaken ben ik als Quaestor, oftewel penningmeester, verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de MFVN.  Daarbij heb ik een aantal commissies onder mijn hoede, namelijk: de coschappers-en stageloperscommissie, de cursuscommissie, de weekendcommissie en de kascontrolecommissie. Bij activiteiten van deze commissies zal ik altijd aanwezig zijn, net als de MFVN-feesten en vele andere MFVN-activiteiten. Ik hoop velen van jullie daar of op de MFVN-kamer te zien! We gaan er een mooi jaar van maken.

Vriendelijke groet,

Naud Bernards
Quaestor h.t. der MFVN
E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

naud.rbjpg.jpg