Lieve lezer,

Vol blijdschap mag ik mij voorstellen als Quaestor van het bestuur der MFVN. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen op de opleiding geneeskunde en nu is het tijd om de studieboeken even neer te leggen. Met veel plezier heb ik afgelopen jaar in de Filmcommissie gezeten en ik heb er erg veel zin in om me nu volledig in te gaan zetten voor de MFVN!

Mijn naam is Meike Kappen, ik ben 20 jaar oud en ik ben opgegroeid in Woerden. Na een jaar psychologie gestudeerd te hebben in Amsterdam, heb ik mijn beste keuze gemaakt door deze stad te verruilen voor het mooie Nijmegen. Vanaf de introductieweek voel ik me hier helemaal thuis en geniet ik van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

Als Quaestor, oftewel penningmeester, ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de MFVN. Zo stel ik facturen op en zorg ik ervoor dat de boekhouding op orde is. Daarnaast ben ik als Bestuurslid onderdeel van een aantal hele leuke Commissies, namelijk de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie, Weekendcommissie en Kascontrolecommissie.

Ik hoop velen van jullie te zien op onze Activiteiten of voor een kopje koffie op de MFVN-kamer. Daarnaast kun je altijd bij me terecht met vragen!

Liefs,


Meike Kappen

Quaestor h.t. der MFVN
E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

Meike.png