Lieve lezer, lief lid,

Met veel trots en enthousiasme mag ik mezelf voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met de rest van het bestuur, het hart van deze mooie studievereniging te vormen.

Ik heet Luuk Hoppenreijs en ik ben 20 jaar geleden ter aarde gekomen op een mooie boerderij in een dorpje genaamd Elst. Ik heb nu anderhalf jaar Geneeskunde gestudeerd en ben in die periode onder andere actief geweest in de Eerstejaarscommissie en de Galacommissie. Ik heb daarvan enorm genoten en heb daarom besloten om het studeren even te pauzeren, om mezelf fulltime in te zetten voor de MFVN.

Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle zaken rondom geld. Ik houd me bijvoorbeeld bezig met het in orde houden van de boekhouding en het doen van betalingen. Daarnaast ben ik onderdeel van een aantal super leuke commissies, namelijk de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie en Weekendcommissie. Samen met die Commissies zal ik super vette Activiteiten neerzetten, zoals bijvoorbeeld het Commissieledenweekend!

Ik kijk er heel erg naar uit je te ontmoeten op een van onze leuke Activiteiten, en schroom niet de MFVN-kamer te bezoeken voor een lekker kopje koffie. Je kunt me altijd aantikken voor een vraag of om gewoon een praatje maken, tot snel!

Groetjes,

Luuk Hoppenreijs

Quaestor h.t. der MFVN

E-mail: quaestor-mfvn@radboudumc.nl

Luuk_bestuurfoto.jpg