Lieve lezer, lief Lid,

Met trots en veel enthousiasme mag ik mij aan jullie voorstellen als Quaestor der MFVN. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn medebestuursleden er een mooi jaar van te maken. Graag zou ik mij kort aan jullie voorstellen.

Ik ben Lisa Hanssen, 22 jaar oud en kom uit Venlo. Na twee jaartjes in Wageningen gestuurd te hebben, heb ik voor het mooie Nijmegen gekozen. Hier voelde ik me al snel thuis binnen de MFVN. Ik heb hier mijn vrienden ontmoet en de leukste activiteiten meegemaakt. Bovendien ben ik aangesloten bij de Fotocommissie, wat betekent dat ik de afgelopen anderhalf jaar op vele Activiteiten de mooiste kiekjes van jullie heb mogen schieten. In mijn vrije tijd hockey ik graag en ik ben dan ook lid van de Nijmeegse Studenten Hockeyclub Apeliotes.

Inmiddels ben ik op de helft van de Bachelor Geneeskunde en heb ik ervoor gekozen om een tijdje te stoppen met studeren en te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Vandaar dat ik solliciteerde bij het MFVN bestuur en ik ben heel blij dat ik mij nu onderdeel van het 71e bestuur der MFVN mag noemen. Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken rondom de Vereniging. Ik houd het overzicht over alle inkomsten en uitgaven en ben degene die al jouw declaraties uitbetaald. Daarnaast mag ik mij aansluiten bij een aantal hele leuke Commissies; de Coassistenten- en Stageloperscommissie, Cursuscommissie en Weekendcommissie. Ik kijk er ontzettend naar uit om met hen de mooiste Activiteiten neer te zetten!

Ik hoop het aankomend jaar veel van jullie te zien op de MFVN activiteiten. Of kom gezellig langs op de MFVN kamer voor een kopje koffie of een praatje!


Liefs,

Lisa Hanssen

Quaestor h.t. der MFVN

Email: quaestor-mfvn@radboudumc.nl


image00005.jpeg

Partners van de MFVN