Organisatie

Een Lustrum vergt veel voorbereiding, tijd en aandacht. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er zelfs twee nieuwe Commissies in het leven geroepen. Dit zijn de Lustrumcommissie, ook wel Luco genoemd en de Almanakcommissie, ook wel Almanakcie genoemd. Begin 2021 zijn voor deze Commissies sollicitaties geweest en sindsdien zijn ze hard aan het werk voor het XIVe Lustrum der MFVN!

6T9A8111_kopie.jpg
6T9A8269_bewerkt_kopie.jpg

Lustrumcommissie:

Wie jarig is, viert feest. Dat hoef je bij de MFVN geen twee keer te zeggen. Al helemaal niet bij dit zeventigjarig jubileum. Met het XIVe lustrum van onze vereniging blikken we terug op de afgelopen vijf jaar. Een periode waarin de MFVN floreerde als nooit tevoren werd abrupt onderbroken door de intrede van het coronavirus. Ineens werd alles anders. Toch heeft ook deze tijd zijn geluksmomenten gekend. En nu wordt het lustrum misschien wel de langverwachte ontknoping van dit coronatijdperk. Hoe dan ook, de ontlading zal groot zijn bij de lustrumactiviteiten. Ongeacht in welke vorm ze kunnen plaatsvinden.

De lustrumcommissie heeft, in samenwerking met het bestuur en een hoop andere commissies en partijen, hard gewerkt aan de organisatie van het lustrum. We hopen dat jij de mooiste herinneringen van jouw studententijd kan herbeleven. Opnieuw in extase.

Tot bij het lustrum!

De lustrumcommissie

(v.l.n.r. Suze Loomans, Tobias Echternach, Bram van Breugel, Teun van den Boogaart, Anne Hack, Alexander Bont)

Almanakcommissie

Lief Lid,

Dit jaar zijn wij met zijn achten begonnen aan een prachtige Almanak voor jou. Een boekwerk waarin alle mooie herinneringen van de afgelopen vijf jaar staan vastgelegd. Wij hebben geïnterviewd, verhalen verzameld, foto’s gemaakt, foto’s uitgezocht en dit alles in een kleurrijk jasje gegoten.

Ben je nou ontzettend nieuwsgierig geworden en heb je de Almanak nog steeds niet gekocht? wacht niet langer en ga ervoor! Neem jezelf mee in een extatische reis door jouw studentenjaren bij de MFVN.

Liefs, 

Almanakcie

(v.l.n.r. Beau Kregting, Anne-Marie Kessels, Loes Linskens, Susan Vogels, Femme van Dijk, Ellemijn Jurgens, Laurens Stronkhorst en Bram van Breugel)

Partners van de MFVN