Coassistenten- en Stageloperscommissie

Coassistenten- en stageloperscommissie

De coassistenten- en stageloper commissie (CostaCie) is een commissie van en voor coassistenten en stagelopers. De Costacie bestaat voornamelijk uit mensen met MFVN-ervaring, die in veel commissies hebben gezeten. Het is heel belangrijk om ook na je bachelor te blijven ontspannen. Hiervoor zet deze commissie zich keihard in, ondanks hun drukke leven.

Coassistenten- en Stagelopers Commissie

Susanne Broekhuis (2015) Algemeen lid
Demi Van Dalen (2015) Coördinator
Karlijne Houkes (2015) Ko-Raad
Nienke de Jager (2015) Algemeen lid
Sarah Kaandorp (2020) -
Hilde Kouwenberg (2015) Algemeen lid
Daan van Kuppeveld (2015) Algemeen lid
Enrico Madeddu (2016) Commissielid Acquisitie
Jordy Pouwels (2016) Algemeen lid
Werkbestand_commissies_costacie

Activiteiten

De CoStaCie organiseert meerdere activiteiten door het jaar heen. De CoSta-feesten zijn het moment om even het zware leven te vergeten als master student. De feesten zijn meestal in de sociëteit van N.S.V. Ovum Novum en gaan door tot in de kleine uurtjes. Naast de CoSta-feesten organiseert de commissie ook een cantus en de VriMiBo. De VriMiBo is een nieuw concept waar er in de context van een borrel wat biertjes gedronken kunnen worden in café de Aesculaaf. Het is een wat relaxter concept waarbij men wat fitter opstaat de dag erna.

Tot slot organiseert de commissie de Coschap-van-het-jaar verkiezing, dit is een verkiezing waarbij middels een enquête het beste coschap wordt gekozen. 


Partners van de MFVN