Nieuwe studenten

Lieve nieuwe studenten,

Wat komt er allemaal op je af nu? Nieuwe studie, misschien daarbij nog een nieuwe stad en een nieuwe kamer. Maar wat kan je allemaal verwachten, en hoe vind jij je plekje met alle verschillende prikkels die je nu waarschijnlijk binnenkrijgt?

Gelukkig zijn wij daar voor! 99% van de nieuwe studenten wordt lid van de MFVN, het lidmaatschapsgeld krijg je namelijk deels direct terug in de eerste week, door de korting die je krijgt op de aanschaf van Instrumenten. Als Studievereniging proberen wij alles te faciliteren wat een student Geneeskunde of Biomedische wetenschappen nodig kan hebben om het optimale uit zijn of haar studietijd te halen. Dit gaat van het aanbieden van goedkope boeken, Samenvattingen en Tentamentrainingen, tot het organiseren van vette Activiteiten en Feesten. Zo proberen we te zorgen dat er voor iedereen wel iets te doen is, naast het keiharde studeren!

De MFVN heeft een zevenkoppig Bestuur, bestaande uit studenten die een jaar lang hun studie aan de kant zetten om te zorgen dat de Studievereniging goed loopt! Daarbij hebben we 24 Commissies die naast hun studie zorgen dat alle Activiteiten plaatsvinden. Zo hebben we een Educatiecommissie, die samenvattingen maakt, maar ook een Reiscommissie die de vetste Reizen organiseert, zoals de Studiereis en de Skireis. Ook jij kan onderdeel worden van één van deze Commissies! Naast dat het natuurlijk leuk is om te organiseren, geeft een Commissie je ook meteen een leuke vriendengroep die samen dingen onderneemt. 

Neem een kijkje op de rest van onze Website en hopelijk tot snel op de Medische Faculteit!

Lieve groetjes!

Heb jij vragen?

Mocht je vragen hebben is het Bestuur altijd te benaderen via whatsapp: +31 6 45852649. Natuurlijk zijn jullie ook allemaal van harte welkom op de Bestuurskamer (route 87 in het Studiecentrum) voor een koffietje.

Groepsapp studenten 23'24

Mocht je alvast contact willen met mede toekomstig studenten, kun je deelnemen aan de groepsapp via onderstaande link. Deze groepsapp zal in in jouw eerste jaar gebruikt worden voor vragen rondom de studie en voor promotie van activiteiten van de MFVN. 

https://chat.whatsapp.com/Jfas2kjeXc83hGP21cvrMC

Partners van de MFVN