Algemeen

Lieve Leden,

Het is bijna zover; het XIVe lustrum der MFVN gaat op 18 februari van start! 

Voor het XIVe lustrum der MFVN is het thema: ‘EXTASE: Beleef je wildste dromen’. Ook worden er elk Lustrum bijbehorende kleuren gekozen en wordt er Merchandise gemaakt. Dit jaar zijn de kleuren rood, blauw en oranje.

De voorbereidingen van het Lustrum zijn al sinds vorig jaar in volle gang. In totaal zijn er, onder leiding van de Lustrumcommissie, wel twaalf Commissies die meehelpen. Zij zullen over een periode van twee maanden meer dan twintig verschillende Activiteiten organiseren. Inmiddels is de agenda van het Lustrum bekend! Ook is de Almanak al in de pre-order gegaan en kun jij je al verzekeren van een Almanak.

Ben jij benieuwd naar hoe het Lustrum er precies uitgaat zien? Zorg dan dat je ons volgt via @Lustrum_MFVN op Instagram. Andere interessante stukken rondom het Lustrum lees je onder andere in de Prik die in het Lustrum uit zal komen. In de Lustrumprik is bijvoorbeeld een gesprek tussen Micha Meijer, de Praeses van het vorige Lustrum, en Kevin te lezen. Mocht je hier interesse hebben in het lezen van de Prik, stuur dan een bericht naar @prik_MFVN op Instagram om op de adreslijst te komen.

Het Lustrum begint op vrijdag 18 februari met een openingsdiner. We hopen jullie  hier allemaal te zien!

251235933_431723375020793_4053801069785130881_n1.jpg

Partners van de MFVN