Commissielid van de maand

Hier vind je elke maand een nieuw Commissielid van de maand. Dit is een Commissielid die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de Vereniging die maand. Ook vind je hier het Commissielid van het jaar.

Commissielid van de maand april

Nu we allemaal weer een beetje zijn bijgekomen van het Commissieledenweekend is het tijd om Dieke Haaksman in het zonnetje te zetten. Als Coördinator van de Weekendcommissie is ze de laatste tijd samen met de Commissie druk bezig geweest om het Weekend in goede banen te leiden. Met trots mogen wij dan ook mededelen dat Dieke Commissielid van de maand is! Niet alleen voor, maar ook tijdens het Weekend heeft Dieke menig tegenslag overwonnen en naar ons idee een prachtig weekend neergezet. Op het weekend zelf was ze altijd bereikbaar om de problemen die zich voordeden op te lossen en was ze ook te vinden achter het mengpaneel om een echt feest te bouwen, daarom wil ik Dieke hartelijk bedanken voor haar inzet.

Dieke.png

Commissielid van het jaar '22'23:

Emilie heeft zich het afgelopen jaar enorm hard ingezet voor de Reiscommissie. In november wisten we, door al het voorbereidende werk van Emilie, af te reizen naar Duitsland voor het allereerste Citytrip x Liftweekend. Hier konden we genieten van heerlijke braadworst in Münster en Bremen. In maart werd het tijd voor de Skireis, waarbij Emilie zich heel hard heeft gemaakt voor de reis. Samen met de Reiscommissie heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen een fantastische week heeft gehad in Saint Sorlin. En last but not least ging Emilie ook nog mee met de Studiereis naar Porto. Naast dat haar aanwezigheid hier erg fijn was voor de Commissie, heeft ze zich hier ook erg hard ingezet voor alle activiteiten. Onder het toezicht van Emilie werd alles tot in de puntjes uitgewerkt, een plan B geschreven en werd er niks vergeten. Zonder Emilie waren de reizen van afgelopen jaar nooit zo’n groot succes geworden. Kortom; Emilie we willen je onwijs bedanken voor jouw inzet binnen de Reiscommissie en je hebt deze titel dubbel en dwars verdiend!

Post_Emilie.png

Partners van de MFVN