Commissielid van de maand

Hier vind je elke maand een nieuw Commissielid van de maand. Dit is een Commissielid die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de Vereniging die maand. Ook vind je hier het Commissielid van het jaar.

Commissielid van de maand november

Deze maand mag ik, Tijn Gerrits, met trots verkondigen dat Corné Bartels, coördinator van de Ouderdagcommissie, deze titel op zich mag nemen. Corné heeft zich met hart en ziel ingezet om de Ouderdag tot een groot succes te maken. De prestaties van Corné gaan verder dan het louter uitverkopen van 300 kaarten in een recordtijd van 5 minuten. Zijn leiderschap, vastberadenheid en “gememe”, wat bijdroeg aan prettige ontspannen sfeer, hebben indruk gemaakt op het hele team. Daarnaast sluiten weinig anderen hun activiteit af met een rondje BOMmen voor driehonderd paps en mams. Namens de Ouderdagcommissie, het Bestuur en mij, willen wij jou ontzettend bedanken voor jouw waardevolle inzet, Corné!

Commissielid_van_de_maand_november.png

Commissielid van het jaar '22'23:

Emilie heeft zich het afgelopen jaar enorm hard ingezet voor de Reiscommissie. In november wisten we, door al het voorbereidende werk van Emilie, af te reizen naar Duitsland voor het allereerste Citytrip x Liftweekend. Hier konden we genieten van heerlijke braadworst in Münster en Bremen. In maart werd het tijd voor de Skireis, waarbij Emilie zich heel hard heeft gemaakt voor de reis. Samen met de Reiscommissie heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen een fantastische week heeft gehad in Saint Sorlin. En last but not least ging Emilie ook nog mee met de Studiereis naar Porto. Naast dat haar aanwezigheid hier erg fijn was voor de Commissie, heeft ze zich hier ook erg hard ingezet voor alle activiteiten. Onder het toezicht van Emilie werd alles tot in de puntjes uitgewerkt, een plan B geschreven en werd er niks vergeten. Zonder Emilie waren de reizen van afgelopen jaar nooit zo’n groot succes geworden. Kortom; Emilie we willen je onwijs bedanken voor jouw inzet binnen de Reiscommissie en je hebt deze titel dubbel en dwars verdiend!

Post_Emilie.png

Partners van de MFVN