[AFGELAST] Studiereis

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Reizen + online kaartverkoop
Organisator
Reiscommissie
Vanaf
29 apr. 2020 16:00:00
Tot
4 mei 2020 22:00:00
Locatie
St. Petersburg

Privjet lieve Leden,

De tijd vliegt alweer voorbij en langzamerhand komt de Studiereis ook weer in zicht. Dit jaar zal het óh zo mooie Sint-Petersburg door ons verkend worden. Naast het toonaangevende museum De Hermitage en de vele andere grandioze bouwwerken en musea, zullen we natuurlijk ook het Russische Wodka-museum bezoeken (inclusief proeverij!). Deze grootse stad die aan de monding van de Neva-rivier ligt is een kunstwerk op zich en wil je dus echt gezien hebben! Zonder alles te verklappen kunnen we jullie verzekeren dat deze stad meer dan genoeg te bieden heeft voor een studiereis om over naar huis te schrijven! 
Haal allemaal je agenda erbij want de Kaartverkoop gaat inmiddels ook bijna van start. Deze zal namelijk plaatsvinden op dinsdag 4 februari om 20.00! Voor een kaartje zul je aanbetaling van € 250,- moeten volbrengen. De definitieve kaartprijs staat nog niet vast, maar zal rond de € 450,- liggen. Hier zal dan vervoer, overnachting en een aantal activiteiten bij inzitten. 
Er is bij deze reis plek voor 30 enthousiastelingen. We zullen aan het eind van de middag op 29-04 vertrekken en zullen 04-05 in de avond weer terug zijn in ons mooie landje. 
We hopen dat jullie er nét zo veel zin in hebben als wij en beloven er een mooie reis van te maken. Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ons bereiken op reis@mfvn.nl .

Nazdrovje op Sint-Petersburg!

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien