Studieadviseur informatieavond - wachttijd

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
20 mei 2022 16:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
70e Bestuur 2e helft
Datum en tijd
23 mei 2022 19:00 - 22:00
Locatie
Lammerszaal, routenummer 86

Studieadviseur informatieavond - wachttijd

Je bachelor geneeskunde (bijna) klaar en dan?! Invulling van de wachttijd.

De studieadviseurs en de MFVN organiseren een informatieavond over wat je allemaal kan doen in de wachttijd tussen de bachelor en de master geneeskunde. Mocht je twijfelen of de master geneeskunde wel wat voor jou is en zoek je een alternatief, dan ben je ook zeker welkom!

Laat je inspireren door medestudenten die een andere master hebben gedaan, naar het buitenland zijn geweest of een bestuursjaar hebben gedaan. Òf een combinatie van deze en nog meer dingen. Je mag ze het hemd van het lijf vragen!

De inloop is om 18.45 met koffie en thee bij de Lammerszaal, routenummer 86. De plenaire sessie zal om 19:00 uur beginnen met verschillende studenten, die over hun wachttijd vertellen. De studieadviseurs zullen je tussendoor van praktische informatie voorzien. Vanaf ongeveer 20:30 uur is er een borrel in café de Aesculaaf, waar je de sprekers en nog meer studenten met vergelijkbare ervaringen kan bestoken met jouw vragen.

 

Om een inschatting te maken van het aantal deelnemers (in verband met de borrel) vragen we je om je aan te melden via de MFVN-website. Als je je aanmeldt verwachten we ook dat je komt. Deze informatie avond is bedoeld voor derde en tweedejaars studenten geneeskunde.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Partners van de MFVN