Geneeskunde Carrièrebeurs: Wachttijd- en masterstudenten

Over dit evenement

Categorie
Carrière + online kaartverkoop
Organisator
72e Bestuur
Datum en tijd
25 jan. 2024 14:15 - 20:00
Locatie
Experience Centre

Dag allemaal,

Na het succes van vorig jaar is het weer bijna zover! Op donderdag 25 januari mogen wij jullie welkom heten op de nieuwe Geneeskunde Carrièrebeurs van 2024 voor wachttijdstudenten en coschappers. Het belooft weer een dag te worden vol met allerlei verschillende specialismen, interessante bedrijven, vervolgopleidingen en workshops om jullie een zo goed mogelijke te kunnen laten oriënteren in belangrijke carrièregerichte keuzes in de nabije toekomst. 

Belangrijk:
- Iedereen heeft coschapvrij als je hiernaartoe komt
- € 3,- (inclusief diner)
- Veertig specialisten, vervolgopleidingen, tien bedrijven en een interessante spreker
- Het vindt plaats in het Experience Centre

* Kaartverkoop op vrijdag 1 december 12.00 uur op de MFVN-website

Studeer jij Geneeskunde en ben je heel benieuwd wat er nou allemaal voor jou in het verschiet ligt? Of ben je inmiddels al basisarts en ben je niet volledig op de hoogte van alle diverse mogelijkheden na het afronden van je studie? Of wil je gewoon even een middagje rondneuzen in jouw carrièremogelijkheden? 
Dan is deze Carrièrebeurs de perfecte gelegenheid voor jou! Voor maar € 3,- (!!) heb je al een kaartje, inclusief een diner!

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over coschapvrij, dat is geregeld!
We gaan ons uiterste best doen om er deze keer wederom een succes van te maken en hopen jullie te kunnen assisteren in jullie belangrijke keuze. Zien we jullie op donderdag 25 januari?

Groet, 
Ko-Raad, Career Service en de Carrièrecommissie van de MFVN

Partners van de MFVN