Gotcha

Over dit evenement

Categorie
Algemeen + online kaartverkoop
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
19 sep. 2022 08:30 - 17 okt. 2022 16:00

Gotcha

Bereid je voor op één van de meest zenuwslopende activiteiten: GOTCHA! 🔫💦
Na groot succes van de spannendste strijd op de medische faculteit afgelopen lente, zal dit spektakel dit collegejaar opnieuw plaatsvinden! Dit is dé kans om jezelf uit te sloven en het kind in je naar boven te halen! Haal je waterpistool maar alvast uit de kast (deze krijg je overigens van ons), want over twee weken gaan we weer van start! Na een strijd van twee weken zullen we dit fantastische spel afsluiten met een machtig feest in een mooi café in Nijmegen. Hier zal gevochten worden tot de laatste seconde om vervolgens de strijdbijl te begraven en vriendschappen te herenigen! Schrijf je in op de introductiemarkt op woensdag 7 september bij het standje van de Activiteitencommissie (Accie) en wie weet beland je in de finale en val je zelfs in de prijzen!! 🏆
Er is onbeperkt plek dus iedereen kan meedoen 🎉(we raden dan ook aan om eerst in de rij te gaan staan voor breekweekend)
Op maandag 26 september zal de strijd dan echt losbarsten en daarvoor heb jij al de naam van je eerste doelwit en je pistooltje opgehaald bij de Accie. De eindfinale zal gespeeld worden op dinsdag 18 oktober. 

So save the date! ⚠️
Vraag jij je nou af wat GOTCHA! eigenlijk is? GOTCHA! is een mega mooie wedstrijd waarbij heel de faculteit het speelveld is en waarbij waterpistooltjes je wapens zijn. 🔫 Wil je nog meer uitleg? Kijk dan voor een supermooie, gave tutorial op de insta @accie_mfvn !
Tot morgen bij de kaartverkoop!!

Liefs, de ACCIE💜

Partners van de MFVN