Gala der MFVN: Roaring Twenties

Over dit evenement

Categorie
Feest
Organisator
Galacommissie
Vanaf
14 feb. 2020 22:00:00
Tot
15 feb. 2020 02:00:00
Locatie
Stadsvilla Sonsbeek

Gala der MFVN: Roaring Twenties

'Valentijnsnacht in de twintiger jaren, wie ga jij vanavond de liefde verklaren?'
Het mooiste feest van het jaar komt er al weer aan. Op vrijdag 14 februari zal het Gala der MFVN plaatsvinden! Het thema is dit jaar Roaring Twenties! Haal dus allemaal je driedelig rokkostuum of zwart/gouden franjes uit de kast en begeef je snel in je oldtimer naar Arnhem.

Praktische info:
- Kaartverkoop Gala: donderdag 23 januari vanaf 20.00 uur.
- Locatie: Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem
- Kosten kaarten: € 38,- Leden (exclusief servicekosten), € 43,- niet-Leden (exclusief servicekosten) voor afgekocht bier, fris, wijn en binnenlands gedestilleerd (tonen MFVN-pas verplicht bij Ledenkaartje).
- Start gala: 22.00 uur, einde gala: 02.00 uur met afterparty in Café de Fuik.
- Om ervoor te zorgen dat jullie niet ’s nachts in het gure Arnhem stranden zijn er voor de terugweg Galabussen geregeld die jullie vanaf de locatie veilig naar Nijmegen Centraal Station brengen. (Je buskaartje is inbegrepen in je Galaticket.) Wij raden jullie dan ook aan om op de heenweg de trein vanaf Nijmegen CS naar Arnhem CS (13 minuten) te nemen. Vanaf daar is het een idyllische wandeling door het Park Sonsbeek (10 minuten) waarbij je de prachtige locatie al vanaf een afstand kan aanschouwen. Voor de vrouwen met hakken of mensen die zo min mogelijk Arnhem onder hun voetzolen willen hebben, gaat er een bus vanaf Arnhem CS naar bushalte Sonsbeek (8 minuten) vlakbij de locatie.

https://www.universe.com/events/gala-der-mfvn-2020-tickets-Y0MZC4