Werken op Mega Piraten Festijn

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Datum en tijd
17 dec. 2022 16:00 - 00:00

Werken op Mega Piraten Festijn

Op zaterdag 17 december vindt het Mega Piraten Festijn plaats in de GelreDome. Dit festival in Arnhem is HET festival waar alle grote Nederlandse toppers bij elkaar komen om ervoor te zorgen dat jij de 18e geen woord meer uit je mond krijgt door de beste meezingers te draaien.  

Nu hoor ik je denken; “Wat doet dit nu op de MFVN-website?” De MFVN biedt, in samenwerking met Mise en Place, jou de kans om met veertien andere MFVN-leden de bar te runnen en de aanwezigen te voorzien van drinken. Je zult werken van 16.00 tot 00.00 uur, waar je € 11,- per uur voor krijgt. Daarnaast ontvangt de MFVN ook nog een kleine bijdrage door jouw goede inzet op dit festival.

Voordat je aan het werk mag, moet je een korte online kennismaking inplannen waarbij je in contact komt met een van de medewerkers van Mise en Place. Zij willen graag weten wie er voor ze werkt. Deze afspraak kun je inplannen via een link die je van mij ontvangt zodra je je hebt aangemeld op de MFVN-website.

Luuk Biemans zal samen met iedereen die dat wilt van Nijmegen naar het Gelderdome heen- en terugreizen en je avondeten wordt geregeld. Het enige wat je hoeft te regelen zijn zwarte schoenen en een zwarte broek. Je krijgt een shirt op de locatie. Heb je vragen neem dan vooral contact met Luuk op via + 316 45137731.

Je kunt je aanmelden vanaf donderdag 1 december om 16.00 uur.

Voor meer informatie: Mega Piraten Festijn Gelredome - Mega Piraten Festijn

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Partners van de MFVN