Monopolikliniek

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Datum en tijd
29 mei 2019 16:00 - 20:00

Monopolikliniek

Kijk jij ook al zo uit naar die zwoele zomeravonden? Gezellig met je beste vrienden en je liefste familie met een lekker hapje en een verfrissend drankje genieten van de ondergaande zon, die de hemel betovert met de mooiste kleuren. Natuurlijk kan een lekker lang gezelschapsspel, wat halverwege al wordt afgekapt en uiteindelijk alleen maar uitdraait op ruzies en frustraties, hierbij niet ontbreken. Wij hebben hierop vast een voorproefje! Woensdag 29 mei kun jij met een gezellige groep vrienden meedoen aan een ouderwets spelletje Levend Monopoly met een klein medisch tintje: Monopolikliniek. Verzamel je vrienden, ga de strijd aan door de leukste spellen, verspreid door heel Nijmegen, in jullie voordeel om te zetten en reken je rijk als Rich Uncle Pennybags himself.
Kaartjes kosten € 7,- voor Leden en € 9,- voor niet-Leden. In ruil hiervoor krijg je deelname aan het spel en een pizza!
De kaartverkoop vindt plaats op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 mei op het studieplein.

LET OP! De infoavond van De BeGIN voor introductiementoren begint om 20.00 uur. Na het spel kunnen alle mentoren dus meteen door!