MFVN-Ouderdag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Algemeen + online kaartverkoop
Datum en tijd
17 nov. 2018 10:00 - 18:00
Locatie
MFVN

MFVN-Ouderdag

Zaterdag 17 november vindt de jaarlijkse ouderdag van de MFVN weer plaats! Dit jaar met het thema: 'Fanatiek aan de sport, doe jij jezelf dan te kort?' Je kunt je ouders, zusje, broertje, opa, oma, tante of welk familielid dan ook meenemen naar de faculteit en ze een kijkje geven in jouw leven hier als student. Er zal eerst een plenaire sessie worden verzorgd door Maaike Head, waarna er verschillende workshops worden gegeven, er wordt geluncht en een bezoekje aan Café de Aesculaaf gedaan. Ook zal de MFVN-band Tachycardia optreden. Er zullen kaartjes te koop zijn met en zonder snijzaal, de kaartjes voor BMW en GNK zullen apart worden verkocht. De kaartjes voor de snijzaal zijn iets duurder dan de kaartjes zonder snijzaal. Ook zijn de kaartjes voor niet-Leden en Externen iets duurder.

Wij hebben er enorm veel zin in en we zien jullie graag zaterdag 17 november op de faculteit! 

 

Hierbij een aantal belangrijke zaken:

  • Het is belangrijk dat je ook voor jezelf als student een kaartje koopt. Zou je dus samen met twee ouders de ouderdag willen bezoeken, koop dan drie kaartjes!
  • Allergieën graag doorgeven via de mail: extern-mfvn@radboudumc.nl
  • Mocht je je kaartje ruilen of doorverkopen aan iemand anders, geef deze wijziging dan door via de mail: ouderdag@mfvn.nl

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien