MFVN-Goede-doelenweek

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
68e Bestuur
Vanaf
11 nov. 2019 10:00:00
Tot
15 nov. 2019 16:00:00
Locatie
Medische faculteit

MFVN-Goede-doelenweek

Lieve Leden,

Maandag 11 november tot en met vrijdag 15 november zal de MFVN Goede Doelenweek plaatsvinden in samenwerking met Café de Aesculaaf en het SOOS. Het goede doel van dit jaar is AYA Zorgnetwerk. Een stichting die zich inzet voor jongvolwassenen met kanker.

Jaarlijks krijgen 2.700 jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar (AYA’s) de diagnose kanker. Zij hebben heel andere vragen dan hun oudere medepatiënten. Vragen over bijvoorbeeld relaties, vruchtbaarheid en seksualiteit. Of studie hervatting, een huis kopen en starten op de arbeidsmarkt met kanker op je cv. Daarom is er AYA Zorg. Deze zorg is gericht op alle leeftijdsspecifieke vragen die AYA’s hebben, nadat hun wereld op z’n kop gezet is door kanker. Jij vindt toch ook dat iedere AYA goede zorg verdient, die bijdraagt aan een hogere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven?! Doe mee aan de activiteiten in de MFVN Goede Doelenweek en steun het AYA Zorgnetwerk (www.ayazorgnetwerk.nl)!

Tijdens deze week zullen er verschillende evenementen plaatsvinden, waarbij we samen geld inzamelen voor AYA Zorgnetwerk. We hopen jullie zoveel mogelijk te zien tijdens deze week vol leuke activiteiten!