MFVN-eerstejaars-BBQ

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
68e Bestuur
Datum en tijd
21 aug. 2020 16:00 - 23:00
Locatie
Waalstrand

MFVN-eerstejaars-BBQ

Lieve eerstejaars,

Wat een jaar. Hoewel we met zijn allen vol enthousiasme aan onze nieuwe studie begonnen, zaten we in maart met z'n allen achter onze laptop thuis; niet hoe we gehoopt hadden dat onze eerste jaar zou verlopen. Ondanks dat de Eerstejaars BBQ er in Juni niet in zat willen wij toch met jullie het eerste jaar afsluiten en het tweede jaar op een leuke manier samen beginnen! Daarom organiseren wij (onder het mom van drie maal is scheepsrecht) een barbecue op afstand op het waalstrand.
De Barbecue zal plaatsvinden op vrijdag 21 augustus, vanaf 16.00 uur. Dit is de dag voordat de introductie begint en jullie officieel sjaars-af zijn!
Je kan je vanaf maandag 3 augustus om 16.00 uur tot maandag 17 augustus 16.00 uur aanmelden in groepjes van 4 op de MFVN-site. 
Wij zullen zorgen voor de gehele Barbecue en wat muziek, jij hoeft alleen een kleedje, drankjes en een goed humeur mee te nemen!
Barbecue pakketten kunnen de dag zelf bij de Waal worden opgehaald waarna we met z'n allen aan het strand kunnen genieten van een Barbecue en een (zelf meegenomen) verfrissend biertje!
Wij kijken er enorm naar uit dit bijzondere jaar op vrijdag 21 augustus met jullie allemaal af te sluiten, tot dan!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien