Informatieavond buitenlandstage

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
68e Bestuur
Datum en tijd
19 nov. 2019 15:25 - 15:25
Locatie
Medische Faculteit

Informatieavond buitenlandstage

Work the World

Medische stages en vrijwilligerswerk in Latijns Amerika, Azië en Afrika . Wij creëren gestructureerde gezondheidszorgstages in ziekenhuizen over de hele wereld.

Jij kiest de bestemming en de afdelingen die je interesse hebben, en wij creëren samen met onze partnerziekenhuizen jouw medische stage. Je verblijft in een gecaterde privé-accommodatie en krijgt volledige ondersteuning, zowel vooraf als tijdens je medische stage. Je kunt reizen wanneer je maar wilt en zo lang als je wilt.

 

Travel Active

Travel Active is al meer dan 30 jaar dé specialist bij wie je moet zijn wanneer je plannen hebt om een waardevolle werkervaring op te doen in het buitenland! Travel Active heeft een uitgebreid en uniek aanbod om een stage mee in te vullen, maar ook als je een kortere periode naar het buitenland wilt ben je bij Travel Active aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende medische projecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika aan. Samenwerken, kennis delen en leren van elkaar staan hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan het werken in een ziekenhuis, als fysiotherapeut of met kinderen met een beperking. Ook zijn er projecten waarbij je gezondheidsvoorlichting kunt geven aan de lokale bevolking. Wij zorgen altijd voor advies op maat en kijken samen met jou naar de mogelijkheden die het beste bij jouw wensen aansluiten.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen