Nieuws

MFVNieuwsbrief mei - juni

Lieve Leden, beste Vrienden,

Het einde van het collegejaar en het begin van de vakantie zijn in zicht. Tevens is het treurige moment aangebroken dat jullie gaan genieten van mijn allerlaatste verhaal over de nieuwsbrief. Het einde van het collegejaar betekent voor veel studenten hard studeren in de bieb om in de laatste eindsprint de tentamens binnen te slepen. In de tussentijd breken zonnestralen door en wordt het José Petersplein verlicht. Het goede weer brengt meer mooie dingen met zich mee, zoals de prachtige feesten in de buitenlucht! In deze laatste rubriek van het jaar gaan we op bezoek bij dé Peter Belgers, die een autoriteit is op dit gebied. Aan hem vragen we waarom feest vieren in de buitenlucht het leukste is. “Gooood vibes only!”, horen we Peter luidkeels roepen, nadat wij deze vraag gesteld hebben. “De frisse buitenlucht, de hysterische aankleding, de verschillende muziekgenres en de vrolijke mensen. Stuk voor stuk dragen ze bij aan de magische sfeer van een festival. Daar bokst geen donkere TKB of Fuik tegenop.” Verder geeft Peter als reden op dat dansen en sjansen tot de mogelijkheden behoren. Hij vertelt het volgende: “Singles en ik kijken onze ogen uit tijdens festivals. Er hangt een fijne sfeer, de mensen zijn vrolijk. Mijn dansverzoeken worden in tegenstelling tot normaal veel minder snel afgeslagen en sjansen behoort ook tot de mogelijkheden. Winnen!!” Als laatste punt draagt Belgers aan dat hij de majestatische kledingstijl erg kan waarderen. “In mijn dagelijks leven ga ik in driedelig pak naar Kantoor, maar outdoor feesten doe je in uitbundige kledij. Boho-chic meets rock’n roll. Niets is te gek! Kom maar op met die modeshow, ik ben er klaar voor!” De MFVN is er ook klaar voor en zorgt ook voor de nodige feesten in de buitenlucht. Op donderdag 6 juni kunnen jullie komen feesten bij de Grote MFVN Aesculaaf Activiteit op het José Petersplein (Aesculaaf terras) en jullie kunnen de sterren van de hemel dansen bij MFVN-live op woensdag 3 juli. Ook aan de eerstejaarsstudenten wordt gedacht. Op maandag 1 juli kunnen de eerstejaars van de MFVN op het Waalstrand gaan barbecueën. Dansen in het zand op blote voeten, met een biertje in de hand en de zon op je bol! Wij hopen jullie allemaal te zien op deze Activiteiten. Hieronder een kort overzicht van de andere Activiteiten:

Week 21

Donderdag 23 mei:                Eindfeest-Laafje

Weekend 24,25,26 mei          Zeilweekend

                       

Week 22

Dinsdag 28 mei:                     Audities Tachycardia

Woensdag 29 mei:                 MFVN Oldtimer-Feest

 

Week 23

Maandag 3 juni:                     Voorstel-ALV

Dinsdag 4 juni:                       BMW Karaoke

Woensdag 5 juni:                   Coschap-van-het-jaarverkiezing

Donderdag 6 juni:                  Grote MFVN Aesculaaf Activiteit

 

Week 24

Dinsdag 11 juni:                     Eindejaarsbarbecue & Docent-van-het-jaarverkiezing
Woensdag 12 juni:                 Wetenschapsavond: Arts en infectieziekten

 

Week 26

Vrijdag 28 juni:                      Eindfeest

Woensdag 3 juli:                    MFVN-Live

Vrijdag 5 juli:                         Op=Op

 

 

Verdere Activiteiten staan in de MFVNieuwsbrief. Er is een MFVNieuwsbrief voor bachelorstudenten en een voor masterstudenten. Ik hoop jullie bij veel Activiteiten te zien!

Klik hier voor de bachelornieuwsbrief

Klik hier voor de masternieuwsbrief

Voor meer informatie over al onze Activiteiten, kun je kijken op www.mfvn.nl. Vergeet niet om de Facebookpagina te liken en ons te volgen op Instagram!

 

Namens het 67e bestuur,

Stijn Raessens

Praeses h.t. der MFVN

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen