Nieuws

Informatie voor eerstejaars studenten

Informatie voor eerstejaars studenten

De boekenverkoop vindt plaats via de studievereniging van de Faculteit der Medische Wetenschappen, de Medische Faculteis Vereniging Nijmegen (MFVN). De MFVN is een vereniging voor en door medische studenten en organiseert jaarlijks veel verschillende activiteiten, zoals wetenschapsavonden, een gala, diverse sportactiviteiten, tentamentrainingen, (studie)reizen, feestjes etc. Als lid van de MFVN ontvang je korting op je boeken, medische instrumenten en op alle activiteiten. Het MFVN-lidmaatschap brengt dus geen verplichtingen met zich mee en biedt alleen maar voordelen. 

Hoe word ik lid?

Het is belangrijk dat je jouw lidmaatschap vóór de introductie hebt aangemaakt, zodat je tijdens de introductie jouw instrumenten, labjas en polo met korting kunt kopen. Het is tevens handig om een goede profielfoto te uploaden bij het online lid worden, omdat deze foto op jouw lidmaatschapspasje terecht komt. 

Voor studenten Geneeskunde bedraagt een lidmaatschap € 60,-. Dit lidmaatschap is gedurende je studie, voor zes jaar, geldig.

Voor studenten Biomedische wetenschappen bedraagt een lidmaatschap € 50,- en is vijf jaar, tevens gedurende je hele studie, geldig.

 

Klik hier om lid te worden. 

Ben je al lid en wil je je boeken met korting bestellen? Klik dan hier om naar onze boekenwebshop te gaan. 


Meer informatie over een lidmaatschap bij de MFVN 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen