Nieuwe studenten

Lieve nieuwe studenten,

Wat komt er allemaal op je af nu! Nieuwe studie, misschien daarbij nog een nieuwe stad en een nieuwe kamer. Maar wat kan je allemaal verwachten, en hoe vind jij je plekje met alle verschillende prikkels die je nu waarschijnlijk binnenkrijgt! 

Gelukkig zijn wij daar voor! 99% van de nieuwe studenten wordt lid van de MFVN, het lidmaatschapsgeld krijg je namelijk direct terug in de week, door de korting die je krijgt op de aanschaf van instrumenten. Als studievereniging proberen wij alles te faciliteren wat een student geneeskunde of biomedische wetenschappen nodig kan hebben om het optimale uit zijn of haar studietijd te halen. Dit gaat dan ook van het aanbieden van goedkope boeken en studiebenodigheden, tot het organiseren van vette activiteiten en feesten. Zo proberen we te zorgen dat er voor iedereen wel iets is om te doen, naast het keiharde studeren!

De MFVN heeft een zevenkoppig bestuur, bestaande uit studenten die een jaar lang hun studie aan de kant zetten om te zorgen dat de studievereniging goed loopt! Daarbij hebben we 24 commissies die naast hun studie zorgen dat alle Activiteiten plaatsvinden. Zo hebben we een Educatiecommissie, die samenvattingen maakt, maar ook een Reiscie die de vetste reizen organiseert, zoals de skireis. Naast dat het natuurlijk leuk is om te organiseren, geeft een commissie je ook meteen een leuke vriendengroep die samen dingen onderneemt. 

Neem een kijkje op de rest van onze website en tot snel op de Medische faculteit!

Partners van de MFVN