Commissies die nog leden zoeken

Commissies die nog leden zoeken

Wat houdt jouw commissie werk bij de Prikredactie in?
De Prikredactie is een commissie van de Medische Faculteits Vereniging en brengt 4x per jaar een blad uit voor medische studenten. De Prik, zoals ons blad heet, bevat zowel medisch inhoudelijke rubrieken als informele rubrieken. Deze rubrieken bedenkt de redactie voor elke editie en zijn meestal verbonden aan één overkoepelend thema. De redactie bestaat uit een groep van 8 gezellige mensen die 1x in de 6 weken vergaderen. Tijdens deze vergadering wordt het thema van de Prik bedacht en worden de rubrieken en taken onder de leden verdeeld.
Waar is de Prikredactie naar opzoek?
Wij zijn opzoek naar een medisch student die ons komt helpen met het lay-outen van de Prik. Ervaring met lay-outen is helemaal niet nodig. De meeste van ons konden dat ook niet en alles valt te leren. Mocht je graag stukken willen schrijven, dan kan dat natuurlijk ook.
Wat krijg je ervoor terug?
Je mag mee op commissieledenweekend en twee keer per mag je mee op commissieledenuitje. Daarnaanst leer je veel mensen kennen en wordt je handig met lay-out programma's zoals Photoshop en Indesign. Bovendien krijg je veel gezelligheid van ons allemaal ervoor terug. 
Lijkt dit je wat?
Stuur dan een e-mail naar intern-mfvn@radboudumc.nl met een korte motivatie. Wij wachten jouw reactie met enthousiasme a