Commissielid van de maand

Commissielid van de maand: Mei

Maartje Luijten


Leeftijd: 20
Studiejaar: 3e jaars Biomedische Wetenschappen
Commissie: Coördinator van de wetenschapscommissie (helaas heb ik mijn coördinatorenschap nu overgedragen aan Yfke) en algemeen lid van de weekendcommissie.
Wie in jullie commissie is het sloomste met  datumprikkers invullen? 
Ik zelf denk ik! Als ik het niet meteen invul, vergeet ik het echt te doen.
Wat is jouw beste smoes voor het vergeten van de datumprikker? 
Als iemand vergeten is de datumprikker in te vullen, app ik diegene persoonlijk of in de algemene app of ze het nog willen invullen. Als ik het zelf vergeten ben ik meestal eerlijk en zeg ik dat ik het vergeten ben. 
Hoelang zit je al in deze commissie? 
In de wetenschapscommissie nu precies twee jaar, dus ik heb de commissie sinds vorige week helaas moeten verlaten.. In de weekendcommissie zit ik nu ook een jaar, dus dat is tot mijn grote verdriet ook klaar. Gelukkig mag ik volgend jaar nog wel mee op weekendje! :)
Wat vind je het leukste aan commissielid/coördinator zijn? 
De gezelligheid tijdens de vergaderingen (maar ook de serieuze delen zijn heel leuk). Ook de uitjes en het stappen met de weekendcie waren altijd heel gezellig!
Aan commissielid/coördinator zijn vind ik het leukste dat je samenwerkt met studenten uit verschillende jaarlagen. 
Wat zou je nog een vette activiteitvinden om ooit te mogen organiseren met jouw commissie?
Voor een wetenschapsavond een heel bekend iemand laten spreken, zoals Erik Scherder, zodat heel de Lammerszaal vol komt te zitten!
Het weekend organiseren is natuurlijk al mega vet, maar het zou heel gaaf zijn als we de avond van het feest zouden kunnen gaan lasergamen op de locatie! 
Welk moment dat je samen hebt mogen beleven met jouw commissie is je het meest bijgebleven? 
De eerste wetenschapsavond van de commissie: het was een totaal nieuwe opzet dus we wisten niet goed of mensen het leuk zouden vinden en of de avond goed zou verlopen. Het bleek een avond vol onverwachte probleempjes maar het was absoluut geslaagd en de bezoekers waren heel enthousiast!
Het hele commissieledenweekend zal me altijd bij blijven. Het eten koken in enorme kuipen voor 140 man, de cantus waar iedereen fantastisch uitgedost was, de spelletjes overdag.. We hebben met de commissie ontzettend veel lol gehad, dus heel het weekend was een moment dat me bij zou blijven! 
Wat was het vetste dat je ooit met jouw commissie hebt mogen organiseren?
Ik denk de eerste wetenschapsavond over forensische pathologie. De spreker, Frank de Groot, nam iedereen echt mee in zijn verhaal door ons te laten vertellen wat er gebeurd was. Het commissieleden weekend uiteraard!! 
Welke commissie (een andere commissie dan je eigen) heeft vette activiteiten vind jij? 
Galacommissie.
Welke activiteit van bovenstaande commissie vind je dan het vetst? 
Alle commissies hebben hele vette activiteiten, maar ik vind zowel het gala als het zeilweekend echt super leuk! Maar he, waarom is dan toch jouw commissie het allerbeste? 
Omdat het commissieledenweekend schittermagisch leuk is <3
Hebben jullie een commissieslogan/missie/quote/ritueel?
Een oscar winnen is best vet, maar welke prijs neem jij vanavond mee naar bed?
Wat doe je graag naast druk zijn met commissiewerk en al dat studeren? 
Ik hockey bij Apeliotes en ik vind het heel leuk om te tekenen, al heb ik voor het laatste vaak te weinig tijd helaas. Ook hou ik er ontzettend van om een biertje te doen in de Aesculaaf! 


21231731_781550415349532_500811055897801278_n.jpg
Maartje Luijten