Wetenschapscommissie

Wetenschapscommissie

De wetenschapscommissie bestaat uit zes studenten die lid zijn van de MFVN. De wetenschapscommissie organiseert jaarlijks drie wetenschapsavonden. Deze wetenschapsavonden zullen wisselen van thema, maar wel ongeveer dezelfde opzet hebben. De wetenschapsavonden zijn grofweg opgedeeld in twee delen. In het eerste deel zal er een aantal symposia gehouden worden, waarna vervolgens een workshopronde zal plaatsvinden. Voorafgaand aan het symposia is er de mogelijkheid voor koffie en thee. Tussen het symposium en de workshopronde zal er gezorgd worden voor een avondmaaltijd.

Commissieleden

Wetenschapscommissie

Naaz Shareef (2017) Algemeen lid
Anouk Remmits (2017) Algemeen lid
Jules Werkhoven (2017) Algemeen lid
Stan Gerardus Hendericus Janssen (2018) Algemeen lid
Nicole Kok (2018) Coördinator
Bas Dautzenberg (2018) Algemeen lid
Daan van Lankveld (2016) Bestuurslid
Polaroidfotos_commissies_Pagina_3.jpg

Georganiseerde avonden

Medische Misdaad: forensische pathologie

Op donderdag 7 december vond de Wetenschapsavond 'Medische Misdaad; forensische pathologie' plaats. Met mw. mr. drs. Wilma Duijst en dr. Frank van de Goot als sprekers en Frank van de Goot en Bureau Forensica als workshopgevers, was de avond een succes.

Zowel de juridische als de medische kant van de forensische pathologie zijn besproken. Daarnaast is er tijdens de workshops nog verteld hoe medici het beste kunnen handelen op een plaats delict, om zo min mogelijk bewijsmateriaal te vernietigen.

Poster.jpg