Lustrum

Lieve MFVN-Leden,

Niet dit jaar, maar in 2022 viert de MFVN haar 70ste verjaardag. Een hele prestatie! Dat betekent dat we het 14e Lustrum in gaan. Een moment wat we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan! Daarom willen we dit met een groot feest gaan vieren! Tijdens het Lustrum worden er veel extra Feesten, Activiteiten en andere Evenementen georganiseerd.

Een vereniging is niks zonder haar Leden, daarom willen we de invulling van het Lustrum en de bijbehorende Almanak zoveel mogelijk een ledeninitiatief laten zijn. We gaan daarom twee gloednieuwe Commissies aan de MFVN toevoegen: de Lustrum- en Almanakcommissie.

De MFVN heeft op 13 januari een informatieavond georganiseerd. Oud Lustrum- en Almanakcommissieleden hebben hier verteld wat hun taken precies inhouden. Heb je niet bij deze avond aanwezig kunnen zijn of wil je je na de Informatieavond nog een keer goed verdiepen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De presentatie van de Informatieavond vind je hier.

Klik hier voor de Facebook van het 13e Lustrum. Zo kun je een indruk krijgen van wat er bij een Lustrum komt kijken.

Inmiddels is de Lustrumcommissie al samengesteld, maar we zijn nog wel op zoek naar enthousiastelingen voor de Almanakcommissie!

Heb je hier nog vragen over? Benader ons via facebook of instagram of stuur een mailtje naar praeses-mfvn@radboudumc.nl.

We zien uit naar jouw sollicitatie!

Liefs, het 69e Bestuur 

Almanakcommissie

Vind jij het leuk om...

.. creatief bezig te zijn

.. te schrijven

.. mensen te interviewen

.. vorm te geven

.. de Almanak voor het 14e Lustrum te maken?

.. wel iets voor het Lustrum te betekenen, maar vraagt de Lustrumcommissie voor jou te veel tijd?

Dan ben jij wellicht een goede toevoeging aan de Almanakcommissie!

Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk zondag 14 maart naar almanak@mfvn.nl 

PS.

Je hoeft niet al in een Commissie van de MFVN te hebben gezeten.